Vyraziť na samotný zájazd bez detí?
Išli by ste na zájazd bez detí a manžela v lete?mám možnosť ísť na týždeň mimo Slovenska.manžel nemá s tým najmenší problém.sám vravel, nech idem vezme vtedy dovolenku a postará sa o deti.ja váham kvôli malej 2,5 ročnej odísť od nej na týždeň.syn má 8.on v pohode bezo mňa, už zvládne.mohli by ísť aj deti, ale veľmi veľa sa chodí.malá by to ešte nedala.a bola by som tam na ne sama.manžel nechce ísť.suna 8 rokov to tam neťahá.sle je to moja dávna zatiaľ nenaplndná túžba.išli by s
Bez váhania áno, však si hádam zaslúžiš aj oddych po toľkých rokoch s deťmi.
Sla. O deti bude postarane rovnako dobre ako keby si bola doma. Aj ty si clovek a potrebujes psychohygienu a odpocinok
Jasne... Bez vahania a ak sa manzel este aj ponukol a nerobi mu to problem tak nie je o com....ved je rovnako rodic ako ty...uzi si vylet 😉
Zbal sa a pekne bez vycitiek chod 😊
Ja idem takto sama prvýkrát tento rok...Na poznávačku. Je fakt, že moje deti sú už veľké ( 10 r. ), ale doteraz to u mňa padalo na tom, že môj manžel má v lete povinnú celozávodnú dovolenku, tak vtedy cestujeme k jeho rodine. Keď sa vrátime, on ide do práce a decká by nemali byť s kým. Cez školský rok je to úplne bez šance. Tento rok som sa už rozhodla, že idem, lebo roky pribúdajú a nikto nevie, či tu ešte aj o rok budem. Tak sa teším...Keď je tvoj muž s tým OK, neváhala by som. Moja suseda roky chodí v júni do Grécka na dámsku jazdu a muž si berie dovolenku a stará sa o deti. Smelo do toho!
Takehoto muza vybozkavaj, zbal sa a chod. Domov sa vrati oddychnuta a stastna mama.
Chod a uzi si to.🙂
Ak ta manžel podporuje a teba to tiež láka, tak bez váhania chod. Ved deti budú s ich druhým rodičom. A keď prídeš po týždni šťastná a nabitá energiou, deti si ta budú o to viac užívať (aj manžel 😉).
Áno šla by som
Ja mam 2,5 rocnu a nesla by som - ale jedine pre moj blby pocit, ze co ak sa mne nieco stane alebo ona ochorie a bude ma potrebovat. Chodim zatial len take vzdialenosti, kde sa viem do par hodin vratit domov.
Ale akonahle bude trosku starsia, tak urcite ano 🙂 to je teraz len cisto moj pocit, ze este nie uplne daleko. A to manzel sa bez debaty vie o vsetko postarat a aj sa bezne stara.
Fuuh, mam 2r a neviem. Akoze strasne rada by som sama niekam vypadla ale teda nevedela by som od neho odist. Ty ak si s tym ok, ani nevahaj a chod
Áno isla! Keby si rodila cisárskym, tiez by muz bol doma a mala by to zvladla. Naš atarsi spal tiez pevy večer bez mamy pri druhom pôrode. Nikdy dovtedy večer bezomna nezaspím. A cuduj sa svete, šlo to. Ma síce 3 roky ale zvládol to s ocinom a bola som s malym týždeň v nemocnici.
Chod uži si, mas super muza.
Chodím sama iba 2 roky. Syn má 14, takže ťažká puberta. Teším sa celú dobu, že budem mať čas len pre seba😇.
Samozrejme - aj Ty si zaslúžiš žiť 😀 A manžel s deťmi získajú novú skúsenosť.
Prečo nie? Deti si ani nevšimnú a budeš nazad.
Moji rodičia boli na svadobnej ceste keď som mala asi dva roky a keby nie sú fotky ani o tom neviem.
Jasne, choď a uži si to 😉.
Už by som bola zbalena 😀
🤣 ber ma so sebou
Ahoj, ja idem v júli iba so sestrou na 7 dní. Doma nechávam tri deti. Najmenšie má 2 roky. Ak sú zvyknutí s tatom, tak to určite zvládnu. Prajem krásny výlet.
Od 2.5 r.som neodchádzala od 5 r.ano.ten už chápal že sa mama aj vráti.Bezne chodím.chodila som na pobyty aj sama s kamoskou.ale od veľkých deti .
Alebo si to skus vyskúšať. Ja som bola teraz 3 noci preč. Si ma vystiskali, keď som prišla, mali zábavu s tatom. Takže ak si nie si istá, skus ísť niekde blízko na noc-dve a uvidíš.
Hmm od 2,5 ročného dieťaťa asi ešte nie... Ale tak môj muž by to nedal "v pohode" v tomto veku dieťaťa... 😁. Teraz má najmladší 6 a teda vôbec ma muž nepúšťa "v pohode" 🤭, ale teda už musí, lebo už viem, že to aj ten najmenší v pohode bez maminky dá. Každopádne, to sú moje deti a môj muž... Netvrdím, že iné dieťa s iným otcom to v 2,5 roku nezvládne ľavou zadnou🤷. Takže musíš sa ty asi riadiť vlastnou bublinkou u vás tam doma...
Ja by som nešla, ale myslím že vklude chod a nemaj výčitky..
aj hneď! 😎 mám 3r dieťa a vybrala som si výborného manžela a otca pre syna 😉
Mozem ist s tebou? 😀 chod, ani nevahaj!!!!
Ja som bola od 2,5rocneho tiez prec. Nie sice tyzden, ale keby som mohla, idem aj na tyzden
Bez zaváhania by som šla.
Samozrejme, veď aj otec je rodič a postará sa. Veľa to spraví pre teba aj pre rodinu.budes plná krásnych zážitkov a aj to sa odrazí na živote v rodine
Samozrejme 🙂 skvelý muž,že ti to ponúka,ani sa nepýtaj na názor,hlavne,ak je to tvoja túžba.
Osobny nazor - ja by nesla. (Do tretice - moj nazor 🙈)
2.5 roka je malo. Tyzden je vela.
Ja od 4 rokov mladsej chodim 2-3* za rok na predlzeny vikend s kamoskami, a takto mi to plne vyhovuje. Ked vyrastu, na dovolenky bez nich sa este nachodim...

ste?