Zážitky z najhorších dovoleniek
Podelíte sa so mnou so zážitkami, s vašou najhoršou dovolenkou?
Tá moja sa deje teraz vlastne od pondelka , a som ráda, že môžem baliť kufre s zajtra už budem doma spať vo svojej posteli a mať svoj kľud.
Možno som divná ja, ale po pár dňoch mi vadilo všetko. Na pláži na terase v reštaurácii každý fajčil, susedia robili rámus aj po polnoci (do práce odchádzam o 4rano som zvyknutá chodiť späť skorej) deti plakali (asi) vždy a kvôli všetkému. Na terase som mala pravidelne pľuvance, žuvačky,smetie. Nerešpektovanie dopravných predpisov. Klimatizácia hafrovala. Putovný predavači otravovali každú chvíľu....a mohla by som pokračovať
Už som sa normálne tešila domov, zapnem koňa a zistím že zajtra si doma nič nekúpim lebo doma je sviatok.
@oliolijanka 😂 "rusi"(kacapy) nie je narod/etn.skupina.
@eurosomar Nezalezi na tom ci narod alebo etnicka skupina..."podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti..."
@eurosomar Nezalezi na tom ci narod alebo etnicka skupina..."podnecovanie k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti..."
@oliolijanka ďalší právnik z ľudu...
@oliolijanka ďalší právnik z ľudu...
@nyusika Nemusim byt jadrova fyzicka, ani byt zamestnana v CERNe, aby som vedela z coho sa sklada atom.
@nyusika Nemusim byt jadrova fyzicka, ani byt zamestnana v CERNe, aby som vedela z coho sa sklada atom.
@oliolijanka viac takýchto odborníkov do našich životov 😁😁😁
@oliolijanka viac takýchto odborníkov do našich životov 😁😁😁
@nyusika Fiha, vyzera to, ze mas zase jeden z tych tvojich dni.
Dnes ta bude zase plny konik, aj s tou tvojou (nie obcasnou) "naladickou". 🙄
@nyusika Fiha, vyzera to, ze mas zase jeden z tych tvojich dni.
Dnes ta bude zase plny konik, aj s tou tvojou (nie obcasnou) "naladickou". 🙄
@anonym_f75e5e vážim si, že som ťa zaujala natoľko., že máš potrebu tu striehnuť na každý jeden môj komentár.
VŠADE
A ako taká chudera to okamžite ANONYMNE okomentovať

@eurosomar máš pravdu.
Ale bežne to človek -laik nespozná .
Zle som sa vyjadrila.
@nyusika dobre ranko😉