Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Chodim v strede sezony prelom jul,august tak ,ze napor asi naplno.Nuz kazdy ma to svoje,ale netvrdim,ze si nedam poradit.Kazda rada dobra.
@simone263337 poprosim viac info o vasej trase,stav ciest....atd zaujimava alternativa vidiet nieco nove po 10 krat
Tento rok idem letecky do Burgasu a transferom do Obzoru. Zacali tam tento rok lietat dve letecke spolocnosti z Bratislavy a z Viedne. No buduci rok pojdeme zase autom a urcite bude v RO viac otvorenych dialnic. Cez Srbsko by bola rychlejsia cesta keby uz boli konecne v unii a necakalo sa dlho na hraniciach. Ak este niektori z Vas nemaju vybratu destinaciu- napiste mi spravu - poradim Vam 🌊🏊
tak este alebo uz len 100 dni😲
a ja už za 24 dni 🙂 -ale iba na krátko cca na týždeň 🙂
Ak budete mat moznost chodte sa pozriet na irakli plaz- je to nedotknuta panenska plaz, taka copa cabana minuly rok sme precestovsli s manzelom cele pobrezie a poradili nam ju domaci ;) a tiez mestecko balchik- je az na severe, ale je nadherne, chodia tsm len nemci, rusi, rumuni a slovaka asi ani jedneho sme tam nestretli. Ale to mesto ma neskutocnu atmosferu 🙂
@renci777 O plazi Irakli som uz pocul a tiez o podobnych plazach/Kara-dere,Kamcija a Rusalka.Chcem sa len spytat na pristupovu cestu autom k Irakli a moznostou zaparkovat.Niekde som cital,ze k tymto panenskym plazam su pristupove cesty pre obycajne osobne auto dost divoke.Irakli aj Kara-dere je pri Obzore tak by som si ich rad pozrel.Dakujem.
@doly7 iba chod za znackou smerom na Irakli je to 12 km od Obzoru na juh -cesta -necesta ak mas nizký podvozok radšiej nie 🙂 to sa skus dohodnuť s niekym z domacich nech ta tam zoberie
ja mam kamarata z Obzoru co vozi ludi na plaž tam a potom zoberie vecer naspäť.
@doly7 na irakli to bolo uplne v pohode. My sme to tam v klidku dali autom. Nad plazou je kemp, ktory ma take kvazi polne parkovisko, su tam ale stromy, pod ktore sa da paradne skryt. A z parkoviska je to mozno 300 metrov na plaz. Ale v podstate az k plazi sme sli klasickou pobreznou cestou. Ta plaz stoji za to... je to krasne, udrziavane,ciste, ziadne plavajuce chaluhy ako byvaju na preplnenych plazach a ked sme tam boli pocas tyzdna, tak tam bolo mozno 30-50 ludi na celej plazi.Cez vikend tam bol kopec domacich.
Dakujem za radu.Vyskusam.
@doly7 v pripade potreby autoservis je v Obzore -kontakt mam 🙂
Dakujem za ponuku.Ak bude treba ozvem sa.Mali by sme byt v Obzore od 29.7 do 11.8.Myslim,ze telefon na Teba mam.Je to sice este daleko,ale clovek nikdy nevie.Mame fantastickych domacich tak,ze verim,ze aj oni by nam pomohli.
@doly7 ano domaci vždy radi pomôžu ,bulhari su velmi ochotni a hosti si važia.
Dobrý deň chcem sa Vás poprosiť o radu, ľudkovia keď chodíte do bulharska autom neboli ste pozrieť v Turecku ako také pestrenie dovolenky chceli sme vedieť ci treba medzinárodný vodicky preukaz do turecka, aky hraničný prechod pouzit
No s tými ,,milými,, domácimi by som bola opatrnejšia. Nie vsetci! Bývali sme v rodinnom dome SunShine a okrem toho ze sme mali kazdy den v skrini isté veci na inom mieste, sledovali nás čo varíme, vždy otázka kam ideme a kedy sa vrátime a bodka za všetkým, prečo nespime na jednej posteli ale používame pristelku.....to už bolo fakt priveľa. A mohla by som pokračovať....
Zdravim Vás ,idem si k vám po radu a možno nájdeme aj spoločníkov na cestu a kamarátov na život 👙👙👙👙 Bulharsko ,ktorá oblasť je naj.- top. Máme 12,7 a 1 rok deti .V Sozopol sme už boli ,páčilo sa nám ,máme ísť opäť či skúsiť niečo iné? Chceme prechadzky s kočíkom,preliezky pre deti,atrakcie,promenády.Vase skúsenosti ,napríklad aj konkrétne ubytko - apartmán s 2 izbami,terasov ,vonku preliezky,bazén. Dakujem za každú radu.ak mi nič iné neporadite ,tak 4 júla máme rezerve Sozopol .ideme autom .Zuzana
@bulharkaneli ahoj, chcem sa spytat ci je nejaky bankomat v obzore
@bg2014 ano je v centre pri banke DSK
@bulharkaneli diky,najdem potom
Ahojte.. Podľa vás je ísť skoro 18jun do bulharska. Podľa vás bude more studené na kupanie
@branoazden teraz ma more okolo 19-20 stupnov pisala bulharkanela, tak co ti ja viem kolko bude mat o mesiac ,a zatial co pozeram camery v primorsku kazdy den u nas je teplejsie ako tam takze ja by som nesiel
@branoazden prave si myslim že 18 jun je najvyšší čas bude výborne 🙂
@bg2014 ja sa chystám tiež tak okolo polovice júna a budem Ti posielať fotky z pláže 🙂
@bulharkaneli no hej ale ty ides domov a nie na dovcu🙂🙂

@simone263337 Nie nepoznam to tade a tuto trasu mam odskusanu a okrem tej Bucuresti mi celkom vyhovuje.Ak sa Ti chce popis presnejsie prechod RO az po vstup do Bg.Cesta stredom mi vyhovuje a minuly rok mi zdrzanie od domu az do Bg myslim prechody trvalo 65 min.Zdrzanie v Bucuresti nulove.Je to asi aj o stasti.Do RO vstupujem cez novy Nadlac a do Bg most v Ruse.