Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

doly7
8. aug 2019

@bulharkaneli Mam vyhodu,ze tam kde byvam mam aj zabezpecene parkovacie miesto bud vo dvore,alebo na ulici.Samozrejme mas pravdu kazdy mame ine chute a to neznamena ked mna Byala neocarila,ze niekto iny ju moze priam zboznovat.Je to na nas co si vyberieme.

simone263337
8. aug 2019

@doly7 hihihi ja mam 49 ale zatial chvalabobu 16 hodin slapat pedal je no problem...chodime aj KE London a spime az v Luxemburgu

doly7
8. aug 2019

@simone263337 Ja Ti to neberiem my by sme to tiez zvladli,ale ked som zistil aka je to pohoda prespat uz by som nemenil.Proste nam to takto pasuje.Ak by ma tlacil cas tiez by som isiel v kuse.Zial na dovolenku ani z nej sa neponahlam.Kazdy ma na to svoj nazor.

lucann
8. aug 2019

Mne by tiez nevadilo prespavanie, ale je tu dolezity fakt ktory to tiez ovplyvnil. Cesta cez den BG - SK je s nastrahami, ktore sa v noci minimalizuju. To znamena usek ktorym prejdem v noci za 10 min, moze pre hustu premavku cez den trvat min. 60 min. Ak su 3 taketo useky je to velke zdrzanie. Takze ak mozem prejst rychlejsie v noci radsej nebudem spat a idem, pridem do ciela podstatne skor. Viem to z vlastnej skusenosti, siel som cez den do miesta prespatia dlhsie ako inokedy v noci celu cest z BG domov.

1kubo1
9. aug 2019

@bg2014 kde v RO si rezervoval ubytko? pojdes aj buduci rok rovnakou trasou alebo ste si to upravili?

1kubo1
9. aug 2019

@simone263337 @doly7 ja to mam zas tak ze v praci sa bez prestavky nasoferujem az az. Ked idem na dovolenku tak radsej prespim, pozriem si nieco po ceste. idem oddychnuty a v pohode. inak by mi to prislo ze sa zeniem ako v robote :D

bg2014
9. aug 2019

@1kubo1 hotel Celly pri pitesti,keďže teraz majú otvoriť nejakých 43 km diaľnice A1 tak pôjdem z oradei na arad a potom po diaľnici až po sibiu,aspoň pozriem ako to vyzerá fyzicki na tom kopci netopierov a vyrazím z domu okolo 6 h ráno tak by som mal byť na hotely okolo 16-16,30 h

bg2014
9. aug 2019

@1kubo1 ráno dám raňajky a pôjdem samozrejme na Vanatori mici a na ruse aby som nezhnil na obchvate no a z ruse klasický na karnobat a burgas a Primorsko

bulharkaneli
9. aug 2019

@doly7 Albena je 30 km nad Varnou a Sv Konstantin tiez neni vo Varne☺ more je pekne vsade ale čiste uz bohuzial nie.

radom123
9. aug 2019

Ak idete niekto do Byaly, alebo ste tam, blízko je úžasná divoká pláž Kara Dere. Google navigácia vie kde, avšak upozorňujem že cesta je poľná a miestami škrabete lak o kriaky ak nechcete chytiť spodok auta. Ďalšia super pláž s priezračným morom je pár km za Obzorom, Irakli beach. Cesta lepšia, asfalt, ale v horšom stave tak treba dávať pozor. Posledný úsek asi 150m poľná cesta k miestu kde su odstavené autá.

radom123
9. aug 2019

Ešte som zabudol dodať, že obe pláže sú aj pre vyznávačov naturismu 🙂.

simone263337
9. aug 2019

17 august o 10 hod odchadzam.z KE. Mam jedno miesto volne /AUTO JE DVOJMIESTNY KABRIOLET/ Ak sa chce niekto zviest nech napise. Ak treba mam aj ubytko za 8 euro noc. Smer Primorsko

bulharkaneli
10. aug 2019

@doly7 no.na tom parkovacie miesto vo dvore trvaj aj na buduce lebo.na ulici uz obec ich bude predavat na bud.rok

kinga181
11. aug 2019

Včera som sa vrátila z Pomoria cesta by bola ok až na 9hodinove čakanie na Srbsko-Madarskych hraniciach ,za 9hodin sme spravili až 3km

nera738
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jelenec448
11. aug 2019

@kinga181 My sme sa odtiaľ vrátili v piatok ráno. Cez Horgos čakanie na hraniciach 2 hodiny.

lilylilylily
11. aug 2019

@simone263337 poslala som Vám správu...

doly7
12. aug 2019

@radom123 Irakli nas minuly rok nejako neoslovila.Myslim,ze komercia uz zasiahla aj tam.

radom123
12. aug 2019

@doly7 To hej, hlavne začiatok pláže, no my sme chodili až za ten malý obchod na opačnú stranu. Deťom sa páčila hlavne priezračná voda na potápanie. Kara Dere sa nám páčila najviac, no nabudúce jedine OFF roadom. Alebo požičiam auto a svoje nechám pri hoteli 😀

doly7
14. aug 2019

@radom123 Kara Dere sme este neskusali len teda na irakli ,ale boli sme len v tej casti kde su restauracie a parkovisko.Asi by sme mali ist dalej po plazi.

maxiiikk
14. aug 2019

Zdravím, v piatok odchádzame s rodinkou autom do Primorska, chcem sa spýtať, na nete som sa dočítal že pri prejazde hraníc do Bulharska je potrebné zaplatiť za prejazd dezinfekcnou jamou, je to ešte aktuálne? Vopred ďakujem 🙂

lubo5
14. aug 2019

@maxiiikk Cez Ruse som isiel a platil som za most 3€ no isiel som aj cez jamu - sprchu za ktoru som neplatil

bg2014
14. aug 2019

@maxiiikk za posledných 6 rokov odo mňa nikto nič nechcel

iva239
15. aug 2019

@maxiiikk išli sme koncom júla,most 3€,chodíme už 9rokov a tento rok nás prvý krát sprchovali(teda auto)😄zadarmo

maxiiikk
16. aug 2019

Super,dakujem krasne za odpovede. Does je den D, poobede vyrazame 😊

lucann
16. aug 2019

@maxiiikk potom daj info o ceste. Ides v kuse, alebo prespavas?

maxiiikk
17. aug 2019

@lucann Sme akurát 110 km pred Burgasom, šiel som vkuse s väčšími pauzami, cesta cez Srbsko, všetko úplne v pohode až nato ze meliem z posledného.. poobede jak vstanem tak napíšem viac info 🙂

lucann
17. aug 2019

@maxiiikk ok, je to unavne chapem. Preco si volil srbsko? Zvyknu byt kolony na hranici, hlavne pred vikendom a cez vikend.

maxiiikk
18. aug 2019

@lucann Volil som Srbsko z toho dôvodu ze mi to viac vyhovuje hlavne keď som sám šofér. Viem ze väčšina ľudí uprednostňuje Rumunsko, no premna ako samého šoféra je to náročnejšia cesta. Cestu som dal za 19,5 hodín s tým, že sme mali 2x hodínovu pauzu. Ako som už písal cesta bez najmenších problémov, Maďarsko-Srbska hranica prejdena za 15 min, predomnou max 2-3 auta. Srbsko celý čas diaľnice až na krátky úsek za Nišom, ináč potom až k Bulharom po diaľnici. Srbsko-Bulharska diaľnica tiež bez problémov cca 20 min. Bulharsko už klasicky za hranicou otrasné cesty, najmä cca 6km úsek (mačacie hlavy), za sofiou diaľnica až k burgasu tiež nie v 100%stave no ľavý pruh v celku ok. Počasie je super, more teplé, cize dovolenka sa môže začať 🙂

simone263337
18. aug 2019

Tak som dosiel do Pri.orska aj tento.rok. zatia..ceata 16 hodin na prechod Vidin. Plus prestavka na navstevu sochy Decebul v Orsove. Cesta ok. Posedim si s niekym v Primorsku?