ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@doly7 hihihi ja mam 49 ale zatial chvalabobu 16 hodin slapat pedal je no problem...chodime aj KE London a spime az v Luxemburgu
@simone263337 Ja Ti to neberiem my by sme to tiez zvladli,ale ked som zistil aka je to pohoda prespat uz by som nemenil.Proste nam to takto pasuje.Ak by ma tlacil cas tiez by som isiel v kuse.Zial na dovolenku ani z nej sa neponahlam.Kazdy ma na to svoj nazor.
Mne by tiez nevadilo prespavanie, ale je tu dolezity fakt ktory to tiez ovplyvnil. Cesta cez den BG - SK je s nastrahami, ktore sa v noci minimalizuju. To znamena usek ktorym prejdem v noci za 10 min, moze pre hustu premavku cez den trvat min. 60 min. Ak su 3 taketo useky je to velke zdrzanie. Takze ak mozem prejst rychlejsie v noci radsej nebudem spat a idem, pridem do ciela podstatne skor. Viem to z vlastnej skusenosti, siel som cez den do miesta prespatia dlhsie ako inokedy v noci celu cest z BG domov.
@simone263337 @doly7 ja to mam zas tak ze v praci sa bez prestavky nasoferujem az az. Ked idem na dovolenku tak radsej prespim, pozriem si nieco po ceste. idem oddychnuty a v pohode. inak by mi to prislo ze sa zeniem ako v robote :D
@doly7 Albena je 30 km nad Varnou a Sv Konstantin tiez neni vo Varne more je pekne vsade ale čiste uz bohuzial nie.
Ak idete niekto do Byaly, alebo ste tam, blízko je úžasná divoká pláž Kara Dere. Google navigácia vie kde, avšak upozorňujem že cesta je poľná a miestami škrabete lak o kriaky ak nechcete chytiť spodok auta. Ďalšia super pláž s priezračným morom je pár km za Obzorom, Irakli beach. Cesta lepšia, asfalt, ale v horšom stave tak treba dávať pozor. Posledný úsek asi 150m poľná cesta k miestu kde su odstavené autá.
Ešte som zabudol dodať, že obe pláže sú aj pre vyznávačov naturismu .
17 august o 10 hod odchadzam.z KE. Mam jedno miesto volne /AUTO JE DVOJMIESTNY KABRIOLET/ Ak sa chce niekto zviest nech napise. Ak treba mam aj ubytko za 8 euro noc. Smer Primorsko
@doly7 no.na tom parkovacie miesto vo dvore trvaj aj na buduce lebo.na ulici uz obec ich bude predavat na bud.rok
Včera som sa vrátila z Pomoria cesta by bola ok až na 9hodinove čakanie na Srbsko-Madarskych hraniciach ,za 9hodin sme spravili až 3km
@kinga181 My sme sa odtiaľ vrátili v piatok ráno. Cez Horgos čakanie na hraniciach 2 hodiny.
@simone263337 poslala som Vám správu...
Zdravím, v piatok odchádzame s rodinkou autom do Primorska, chcem sa spýtať, na nete som sa dočítal že pri prejazde hraníc do Bulharska je potrebné zaplatiť za prejazd dezinfekcnou jamou, je to ešte aktuálne? Vopred ďakujem
Super,dakujem krasne za odpovede. Does je den D, poobede vyrazame
@lucann Volil som Srbsko z toho dôvodu ze mi to viac vyhovuje hlavne keď som sám šofér. Viem ze väčšina ľudí uprednostňuje Rumunsko, no premna ako samého šoféra je to náročnejšia cesta. Cestu som dal za 19,5 hodín s tým, že sme mali 2x hodínovu pauzu. Ako som už písal cesta bez najmenších problémov, Maďarsko-Srbska hranica prejdena za 15 min, predomnou max 2-3 auta. Srbsko celý čas diaľnice až na krátky úsek za Nišom, ináč potom až k Bulharom po diaľnici. Srbsko-Bulharska diaľnica tiež bez problémov cca 20 min. Bulharsko už klasicky za hranicou otrasné cesty, najmä cca 6km úsek (mačacie hlavy), za sofiou diaľnica až k burgasu tiež nie v 100%stave no ľavý pruh v celku ok. Počasie je super, more teplé, cize dovolenka sa môže začať
Tak som dosiel do Pri.orska aj tento.rok. zatia..ceata 16 hodin na prechod Vidin. Plus prestavka na navstevu sochy Decebul v Orsove. Cesta ok. Posedim si s niekym v Primorsku?
@bulharkaneli Mam vyhodu,ze tam kde byvam mam aj zabezpecene parkovacie miesto bud vo dvore,alebo na ulici.Samozrejme mas pravdu kazdy mame ine chute a to neznamena ked mna Byala neocarila,ze niekto iny ju moze priam zboznovat.Je to na nas co si vyberieme.