Benatky vs. Praha - kam na predĺžený víkend

zanet_ronny
5. sep 2018

Ahojte, viete mi odporucit dobry hotel na predlzeny vikend vo dvojici? Resp. co vsetko sa oplati v danych mestach vidiet?

ivkazba
5. sep 2018

V Prahe odporúčam Hotel u Prince priamo na Staromestkom námestí. Na streche je skvelý rooftop bar, v podzemí zase úžasný Black Angel´s bar, takže romantika v oboch prípadoch na koktail. Reštaurácia varí skvelo. My v Prahe vždy iba do tohto hotela.

zanet_ronny
autor
6. sep 2018

@ivkazba dakujem za tip 🙂

jumama
6. sep 2018

V Benatkach odporucam hladat byvanie v Mestre - to je cast pred Benatkami oddelena mostom. Chodi stadial do Benatok MHD, podla toho v ktorej casti Mestre ste do 10-15-20 min ste v Benatkach. Kupuje sa taka turisticka karta, su tam stanky, kde ju maju. Ubytko v Mestre si najdite cez airbnb.com - budete mat cely bytik, alebo samostatnu uzamknutu izbu v nom, a rady od domacich - zvyknu v tych bytoch pochystat mapky, a ked odovzdavaju byt tak vam daju rady, mozete sa povypytovat vsetko 🙂 Casto je to lacnejsie a krajsie ako hotel. A co sa tyka Benatok - vzdy su preplnene, tak povinne pozriet jeden den tie hlavne pamiatky a druhy den sa zatulajte na Murano - je to vzdialenejsi ostrov, ale su tam sklarne, nadzenu si vas na vyklad do sklarne, s ukazkami vyroby, a neskutocne krasne veci tam maju. Zaroven tam nebyva az tak strasne moc turistov ako mravcov.

jumama
6. sep 2018

Pozri - toto napr za 36 Eur na noc 🙂 https://cs.airbnb.com/rooms/6600504?location=Me... Vzdy si pozri aj recenzie od ludi, vela sa dozvies 🙂 Je to oznacene ako "sukromna izba" - to znamena, ze mozno su v byte dve take izby a v druhej tiez mozu byt hostia, budete zdielat spolocne priestory, ale vasa izba bude uzamykatelna. Moze sa ale stat, ze v case vasho vyletu tam nebude nik a tak sa nemusite bat, ze by vas cosi rusilo. Inak ale aj tak sa vratite domov az neskoro vecer, co vsetko budete chciet vidiet 🙂 A tak vas budu boliet uchodene nohy, ze rovno zapadnete do postele 🙂 A podobnych ubytiek najdes vela- od romantickych po moderne...