Boli ste niekto v Turanj v Chorvátsku?

katblaz
16. júl 2019

Ahojte, chcem sa opýtať či ste niekto boli v Turanj v Chorvátsku Turanj? Ideme tam o 2 týždne, 2 rodiny s deťmi (3, 7, 8, 9 rokov) a neviem či sme si vybrali dobre. Ďakujem ze každý názor 🙂 hlavne aby som vedela čo môžeme očakávať...

hettinka
16. júl 2019

@katblaz keď zo už máte zaplatené, čo ti pomoze nejaká zlá recenzia? Tie sa čítajú vopred, nie dodatočne.
Podľa mna v pohode, dovolenka bude fajn. Taká dobrá, akú si urobíte.

katblaz
autor
16. júl 2019

To je pravda ze sa cita skor, ako sa zaplati zaloha...no cim viac sa blizi termin odchodu zacinam mat stres a cestovatelsku horucku...tak preto som len chcela vediet nejake nazory. No mozno sa len zbytocne stresujem.

hettinka
16. júl 2019

@katblaz taboblastvje fajn, my sme boli viackrát už v Sv. Filip i Jakov (hneď vedľa dedina) a veľmi sa nám páčilo. Turnaj je tichší, ale do Jakova chodí hore-dolu turisticky vláčik. Boli sme aj oproti na ostrove Pasman sa okupat, kúsok je aj Zadar. Tam odporúčam výlet večer popočúvať Morský organ a pozrieť pozdrav slnku na konci promenády. Ďalej sa dá ist do Biogradu, pri Biograde ja zábavný park Funpark Biograd. Nudiť sa nebudete, deti tiež nie.

katblaz
autor
16. júl 2019

@hettinka Dakujem krasne 🙂 🙂🙂 hned mam mensi stres 😎

enka81
16. júl 2019

my do Turanj ideme tento rok už piaty krát a stále sa nám to tam nezunovalo, máme to tam radi, prístup do vody je vhodný ako pre deti, tak aj plavcov /nemusím kráčať ďaleko, aby som si zaplávala/, minulý rok tam bola aj tá nafukovacia sranda vo vode pre deti, večer je tam živo, aj keď živšie je v Sv. Filip i Jakov, ale nám toto vyhovuje, prípadne sa prejdeme pešo do Jakova, podľa nálady, Mirnovec park je tiež dobrý, ak nie je počasie na kúpanie, Zadar tiež na skok, určite nebudete ľutovať.

katblaz
autor
16. júl 2019

@enka81 my sme len tak "naslepo" vybrali Turanj, nikdy predtym sme na dovolenke neboli, dakujem za vasu odpoved. Kedze to nemame s cim porovnat, tesim sa o to viac ze vas nazor na toto miesto je dobry a dufam ze vyjde pocasie 😎 prajem peknu dovolenku

marcojakub
5. aug 2019

@katblaz Turanj určite odporúčam, sme tu piaty krát a určite sa sem určite vrátime, my to tu proste milujeme.....

katblaz
autor
5. aug 2019

@marcojakub sme tu uz od piatku a naozaj sa nam tu paci...malo ludi, plaze super pre deti, pocasie ukazkove! Vcera sme boli v Biograde a moc ludi, preplnene...sme radi ze sme si vybrali nieco mensie a napriek tomu pekne.

marcojakub
5. aug 2019

@katblaz presne sme si aj my toto povedali, my v stredu odchádzame a už teraz nám je smutno.