Chorvátsko - Čiovo

fejka
18. apr 2018

Ahojte, vedeli by ste mi zo skúsenosti poradiť, kto ste boli na dovolenke v Čiove - blízko Trogiru, aké máte skúsenosti? Našla som pekné ubytovanie, ale je to až za mostom, na ostrove, čítala som, že na moste bývajú veľké zápchy, dlhé čakanie, tak či to je naozaj také hrozné...?! A celkovo prostredie ostrov Čiovo - pláže, služby atď - ideme s dve rodiny s troma deťmi..... boli ste spokojníí????
Ďakujem za reakcie... 🙂)

elis2703
18. apr 2018

@fejka ahoj my sme tam boli minuly rok na dovolenke s partiou. Bolo tam uzasne ciate azurove more, krásne počasie plaz kamienkova a hned na plazi množstvo restik bufetov zmrzlina potraviny bankomaty atd cize všetko blízko. Bolo ram vela rodin s detmi aj.
Na tom moste bývajú zápchy ale nam to nevadilo lebo sme isli iba raz odtial do trogiru asi 20 min v zapche a potom sme uz isli lodou na vylet cca 20 min priamo z plaze.
Ak chcete poslem foto nejaké na fb alebo do mailu z dovolenky. Byvali sme nad plazou do kopca v apartmanoch u pana Curak.

mell_j
18. apr 2018

Ahoj, my tam chodime od malicka mame tam rodinu priamo na Ciove. Za mostom je dobre byvanie ak to je naozaj kusok prejdes peso bez problemu, su tam restauracie. Neviem na ktorej strane ostrova budete byvat ale obe maju svoje caro. My sme byvali cca 15 minut pesi od Trogiru a bez deti sa to dalo po ceste sme sa zastavili v bare😀

sara22
18. apr 2018

My sme tam tiez boli niekolkokrat, konkrétne Okrug Dolnij(juhozapad) pri velkej plazi "copacabana" . Isla odtial aj "kyvadlova lod" do Trogiru cely den, ak bolo treba. Boli sme veľmi spokojní.

obcansr
26. apr 2018

Ahoj my sme boli pred 2rokmi teda zapchy velké, a osobne už by som tam nešla a komárov sme mali ani sme von nemohli sediet. Ale ináč ostrrov pekný, kebyže ešte raz idem a chcem klud tak pojdem do Slatine tam sa mi to celkom páčilo, bola tam pekná pláž, Pláž Copacabana tiež je fajn ale mna moc neoslovila.

reri11
2. júl 2019

@elis2703 pekný deň prajem, chystáme sa tiež tento rok do tejto lokality ( Slatine, ostrov Čiovo) tak ak by mohla by som vás poprosiť pár fotiek 🙂 ďakujem pekne

zuzickak11
26. jan 2020

ahojte, citam si tu recenzie z min.roka - ostrov Ciovo - lokalita Slatine. Ja som tam zarezervovala jeden apartman nedaleko plaze na tento rok v júli. Mozte mi prosim napísať vaše skusenosti z minuleho leta? Ideme s detmi 🙂
DAKUJEM 😎

adri3155
17. máj 2021

Chcem sa informovať o ciovo okrug gorny ake su tam moznosti pre deti?

obcansr
18. máj 2021

@adri3155 za mna teda nic moc., vecer komarov plno. Dostipaní vsetci. Zapchy ked chces dakde ist mimo ostrov tak cim skor rano z ostrova inac si postojite v zapche a vecer to iste. Moc vyzitia pre deti tam nie je. Ako ostrov len pobehat skutrom pripadne autom celkom fajn ale uz by som tam nesla.

robinotina
11. jún 2022

@elis2703 prosim.vas mozte sa mi ozvať?Ohľadom.ostrova chcem sa niečo opýtať.Ideke tam dakujem ivancobetonoveploty@gmail.com