Hotel Limak - izby
Dobry den,
nenajde sa niekto ochotny, kto by mi poslal izby z hotela Limak Severny Cyprus? 🙏 naj ak tam boli aj pristelky
Dakujem krasne
Satur tie limakove deluxe izby, ktore ma v katalogu, ponukal len vramci promo v prvu sezonu, ked limak dali do ponuky. Moja kamaratka s rodinou v nej bola. Izba velka, krasna, luxusna. A potom boli opat vlani a uz mali len izbu a la mini pivnica. Hned sa na recepcii stazovali, kde im bolo povedane, ze izbu im vymenia len polohou, nie standardom, kedze izby prideluju podla poziadaviek danej CK. Po navrate pisali staznosti do saturu a ten sa z toho elegantne vyzul a hodil to na limak a nedostatocnu kapacitu izieb vo vrcholovej sezone. Ona neskor cez nejaku znamu, ktora predava pobyty od viacerych CK zistila, ze satur vobec nemal kupene v limaku deluxe izby, len standardne. Je jasne, ze pani v sature ti bude tvrdit, ze dostanete izbu ako z katalogu, ale pisomne ti to neda, aby bol satur kryty.
Minuly rok po lete k tomu bola tu na MK diskusia, skus pohladat. A aj na fb v dovolenkovych skupinach som zahliadla rovnake staznosti.
@luciaaaaa mam to praveze pisomne… 😏 a vidis, zasa zla recenzia z roku 2022 ja uz neviem baby co mam robit 🙄
Celkom ma debata zaujala a otvorila som si priamo stránku hotela: takže to, čo ste si zarezervovali je tzv. štandardná izba https://www.limakhotels.com/limak-cyprus-standa..., kde sú dve pevné postele a dve rozkladacie lôžka (môžu to byť dve rozkladacie kreslá alebo rozkladací gauč), veľkosť priestoru je 32 m2. V rámci takýchto komplexov sú tieto tzv. štandardné izby najnižšia kategória, obvykle majú nezaujímavý výhľad a sú na spodnejších podlažiach (uvádza sa "Land view"), v ponuke majú ešte family rooms s pevnými štyrmi lôžkami a veľkosťou 65 m2 s výhľadom do záhrady "Garden view), izby na najvrchnejšom podlaží Superior Room s veľkosťou 35 m2 a bočným výhľadom na more a nakoniec najlepšie apartmány s veľkosťou 70 m2 a výhľadom na more. Ak máte v 32m2 rozložené štyri postele, zaberie to cca 8 m2, čiže vo finále to kľudne môže vyzerať ako na fotke recenzie. Ale, na dovolenke predsa budete v izbe len spať, čiže až tak by som sa nestresovala. Prípadne skúste na mieste čosi vyhandlovať, alebo si doplatiť vyšší level izieb, ak budú mať kapacity. A jasné, že sa zamestnankyňa cestovnej kancelárie vracia: nedajú jej predsa ako zmluvnému partnerovi zlú izbu.
@borabalazova no rodinna by nas vysla cez 7000€ 🫣
Ved ja som len popisala, co ponukaju, Satur predava len dva najlacnejsie varianty v rezorte, izby s vyhladom na najvrchnejsom poschodi a apartmany nepredava vobec.
@lela1 jasne, napisem. ale ja to moc neprezivam, precestovala som kus sveta a nie raz mi popod lôžko bezkali svaby 😂 takze moj standard to isto naplni. Pre nas bolo najpodstatnejsie pekne more, jemny piesok, dost lehatok a vyzitie pre deti, a na to sa nikto nestazoval, takze verim ze to bude fajn 😊
@borabalazova jasne, rozumiem 🙂
Prepac, ze sa pytam, ale na ako dlho idete? Na stranke hotela je all inclusive pre 4 osoby izba standard na 7 noci koncom augusta 1980 eur.
@borabalazova ideme na 11 dni 🙂 dvaja dospeli a dve deti (3 roky a 10 rokov)
Tak to je potom cez cestovku vratane leteniek primerana cena.
@borabalazova 👍
nepotrebujem vyhlad na more. A naozaj tam budeme minimum, ale zasa v pivnici by som byvat naozaj nechcela 😂
No ved teda uvidime, asi to necham tak a max dame na recepcii “vsimne” do pasu😂🙏 kedze som citala viac diskusiu, ze to zvykne fungovat 🙄
@leniel ano, toto je to preco to nechcem velmi menit.. lebo pre deti to tam bude super
Jasne, pre takyto vek deti su priority ine. V podstate som sa zaujimala preto, ze sme zvazovali na jar Tenerife, ale teda s vyhladom na more a inymi plaisirmi, a nevedela som to cez slovenske cestovky zorganizovat, vsetky ponukali v komplexoch obvykle len prave tieto izby standard.
@borabalazova no snad neodidem uplne nasrata 😆 potom ma uvidite v tv. Lebo ani o tie peniaze nejde. Ale o blby princip a na to som ja strasne hakliva. Ze neponukam nieco, co nemam.. takze ak by bol pruser velky, tak veru to budem riesir aj s cestovkou
My sme sa vratili z Limaku a za mna top dovolenka. Obsadenost hotela 1/3. V sezone ked bude plny hotel tak to urcite nebude taka pohoda ako mimo sezony ked nikde necakate. Vyhlad z izby (foto). Izba bola ako v katalogu - mali sme manzelsku postel, dalsiu velku postel pre starsie dieta a mladsi mal pristelku. Velka izba - vsetko sa zmestilo.
@tinasos dakujem za recenziu. Uz mam druhu dobru z tohto roku. Pevne verim, ze rok 2022 bol pokoronovy a preto to dopadlo neslavne u mnohych 🙂
No my odchádzame v nedeľu,sama som zvedavá ako dopadneme
@lela1 urcite super. Ja ked som sa nad tym zamyslala, tak v podstate som nasla len 3-4 zle recenzie. A povedala som si, ze uz to nebudem asi velmi riesit… proste budem verit, ze to nebude taka katastrofa 🤷♀️
No veď to,dúfam že to tak bude,nejdem si kaziť radosť z dovolenky
Je tam 600 izieb tak tych par zlych recenzii je zanedbatelnych ;)
my sme prave dnes v noci prisli z Limaku, 2 dospeli, deti 4 a 1 rok. dostali sme velku izbu v lavom kridle hotela, na prizemi, len par krokov ku kaviarni a Pool baru/bazenu. velka vyhoda s kocikom, parkoval vzdy na teraske, deti mohli behat po travicke, hocikedy sme si zbehli cez terasu po drinky ... rozlozenie izby naj prekvapko, lebo nasa mala 2 single lozka minimalne 100 cm sirka + king size manzelsku postel + rozkladacie kreslo. takisto 2 skrine. zial druha cast rodiny (2 dospeli+ dieta 4r) dostala izbu na poschodi, otocenu na susedny rezort, o dost mensiu, 1 skrina, a mali klasika manzelska+ jednolozko, na sedenie len obyc. kreslo. velmi sme sa snazili dostat ich blizsie k nam, zial nepodarilo sa ani cez delegata, ani cez recepciu, ani s ponukou bankovky v pase 🙄🤦♀️ celkovo ochota recepcie vyhoviet slaba, takisto mali obrovsky problem s late checkoutom... to nastastie delegat vybavil cez manazera
@leniel tak bohvie, ze podla coho to prideluju 🤷♀️
@lela1 super. Dakujem 🙏
@lela1 krasnu dovolenku este zelam
Ďakujeme a potom aj my vam
My sme tu teraz, bohuzial musim potvrdit negativne recenzie ohladne izieb, izba nezodpoveda izbe na stranke ck ani hotela. Vyjadrenie delegatky Saturu jje, ze foto je”len”ilustracne. Inak hotel super, ale nie si Saturom.

No dievcata uvidime teda. Dam potom info ako sme dopadli. A co sa tyka transferu. To pre mna nie je recenzia. Vieme aky dlhy transfer nas caka… zo vsetkym sme vyrozumeni. Iba mam obavu z tych izieb. Ale pevne verim, ze kedze vsetky zle recenzie su z roku 2022, ze chyba nastala pre rychle otvorenie po kovide… a ano, budem strasne nasrata keby to bude fakt pruser 🤯