Kde na dovolenku na Slovensku s deťmi a animáciami?

jojopo
4. feb 2010

Ahojte, nieco podobne tu uz sice je, ale mna zaujimaju hlavne hotely, resp. dovolenky venovane najma detom - kde teda je pre nich specialny program - animacie. Vdaka. 🙂 🙂 🙂

zuzinr
14. dec 2010

Ahoj, neviem ci je to este pre teba akzualne ale skus pozriet hotel Chopok v jasnej - hotel zamerany pre deti, 2 bazeny 1 detsky, 1 pre dospelych aj deti, sauny, masaze, bowling, biliard, krásne velke detske ihrisko (vonku za hotelom), maju tam aj animatorov ale tusim len cez vikend. Izby super - nam sa ratalo ze su perfektne velke, deti sa maju kde pphrat, nemusia vrazat do stolika alebo do posteli 🙂, zupany pre vsetkych aj detske (ale pre malinkych drobcov to neviem, my sme mali vlastny), herna pre deti, v restike kopu detskych stoliciek, jedlo uzasne, velky vyber, my sme boli nad mieru spokojny.

rodinnevikendy2
15. máj 2014

Srdečne vás pozývame na MICKEYHO DOBRODRUŽSTVO v Liptovskom jáne
Celodenný animačný program a plávanie detí s inštruktorom
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...

🙂 🙂 🙂 🙂

katemis
17. máj 2014

Ak cez leto,tak hotel Senec.

hecka
6. nov 2016

Ahojte vcera sme sa s rodinkou vratili z Hotela Slovan v Tatranskej Lomnici a nemozem si vynachvalit. NESKUTOCNY KIDSFRIENDLY HOTEL. Vsetky veci co sme zabudli boli dostupne v hotely, nosic na turu tiez. Strava bola perfetkna. Personal tiez. Izby cistuce. Personal velmi mily. Urcite vrelo odporucame.