Nepoznáte dobrý wellnes pobyt pre starších ľudí?

kvetkak
26. apr 2011

🙂 Milé mamičky, moji rodičia oslávia v najbližších dňoch 60 rokov a radi by sme ich prekvapili nejakým výletom do kúpeľov alebo aj chatky ale aspoň s polpenziou. nemáte nejaké skúsenosti, nepoznáte nič vo Vašom okolí? cena do 300eur a aspoň 3-4 dni min. Ďakuejm Vám za radu.. teším sa

titkovamiriam
26. apr 2011

Ahoj-my mame babku vo velkom mederi a do termalparku chodi vela dochodcov,su tam liecive bazeny,krasne okolie aj sluzby no neporadim viac mozno tu:
http://www.thermalcorvinus.sk/ a este viem že si pochvaluju Pieštany a Bešenovu

jazminn
26. apr 2011

Ja doporučujem Bešeňovu. Je to tam hlavne pre detičky super, aj vonku aj vo vnútri a ešte Liptovský Ján, sú veľmi dobré víkendové pobyty, majú akcie deti zdarma a pod.

tulipka
28. apr 2011

ahoj kvetkak, ja teraz riesim to iste, a zatial ma zaujali hotelboboty.sk - pozri akcie hned na uvodnej stranke, dalej hotel branica.sk - pozri wellness pobyty (je to taky luxusny hotel v krasnom prostredi), alebo hotel Thermal vo Velkom Mederi - ten je tzv.kupelny. ale ak si uz nasla nieco ine, porad🙂

tutifruti
28. apr 2011

Rajecké Teplice.... dobrá cena....super služby.... pokoj a kľud

sendyhubka
29. apr 2011

v lete sme boli v Hornych Salibach, je to tam celorocne a je tam uuuuuplne super aj pre starsich ludi, na ubytovanie mozne aj chatky, maju aj stranku. Odporucam. 🙂 Aj hotel Permon na Podbanskom je OK ale to uz je tak vyssia cenova kategoria.

brnka
29. apr 2011

wellnesspatince.sk - pozri akciove pobyty 😉

kaselka
29. apr 2011

http://www.avena.sk/home.php podľa mňa bezkonkurenčné ceny, príjemné prostredie, dobrá strava - odporúčam. Boli tam už moji rodičia, brat s rodinou, aj ja s manželom. Pravidelne mávajú akciové pobyty.
Niečo drahšie a pre náročnejších je napr. : http://www.hotelkaskady.sk/ lepší personál ako tu som na Slovensku ešte nezažila o službách ani nehovorím.

ivana29
1. máj 2011

Mne sa páčilo vo Vrakúni, max. luxus a spokojnoť do ceny by si sa mala zmesiť

travelgirl
22. aug 2011

Mne sa páčilo vo Vysokých Tatrách, súkromné wellness, nádherná príroda okolo, veľa možností na túry - či prechádzky, či náročnejšie túry. Super penzión, na Slovensko nadštandardné služby, super servis, super poloha. Dostali sme to od švagrovcov ako darček, určite tam ešte pôjdeme http://www.aventuria.sk/pobyty/romanticke-pobyt...