Opaľovací krém z Lídla pre dieťa

lussy63
10. júl 2016

Ahojte žienky, ake mate nazory a skusenosti s opalovacim kremom z lidlu ( cien) ?. Neviete mi poradit nejaky opalovaci krem za rozumnu cenu co som pozerala napr Niveu tak 14€ za malicku tubu. Nehorazne sú tie ceny pre tieto babatka.

stormie
10. júl 2016

Opalovacie kremy Cien dosiahli v testoch velmi dobre vysledky, dokonca lepsie ako znamejsie znacky, nie je sa coho bat

kllamarka
10. júl 2016

@lussy63 Presne ako pise @stormie . Mame cien a spokojnost. Menej (znacky a chemie) je niekedy viac 🙂

cinnamon111
10. júl 2016

ja som ich používala niekoľko rokov, nemám k ním žiadne výhrady. Čo som si ale všimla, majú len UVA filter a UVB nie. Preto som ich prestala kupovať. Kúpila som v DM, tú ich značku Sun Dance, je to podobná cena, a majú aj UVA aj UVB a obsahujú betakarotén. Tiež ich používam niekoľku sezónu.

katkasav
10. júl 2016

Boli sme v júni v Turecku, každý den teploty okolo 35, obloha bez jediného obláčika, dve malé deti takmer v kuse v bazéne. Mali sme 1 krém v tube a 1 mlieko - sprej zn. Cien z Lidla SPF 50 pre deti. Všetci - aj my rodičia sme sa natreli raz ráno a raz poobede. Za mna absolútna spokojnosť. A ked porovnám cenu podobne veľkého balenia krému inej značky, spokojnosť opäť.

alenky
10. júl 2016

Ahoj ja som velmi vela vyberala hladala, nasa mala ma sklony k ekzemom a vysypaniu sa z urcitych potravin. Rozhodla som sa prave pre cien kvoli D-testom, ale aj pre odporucania inych mamiciek. A som velmi spokojna, ziadna alergicka reakcia, kupujem stale najvyssi faktor. Taktiez cena je suprova.

hettinka
11. júl 2016

ja mam najlepšiu skúsenosť s krémami z lekárne Euzerin ... síce sa vždy ulakomím na nejakú lacinu (tento rok som kupila aj sprej z DM-ky, ich značka), lenže potom mám problémy so solárnou alergiou a musím aj tak kúpiť ten Euzerin.
Je drahý, no občas sa da kupiť v akcii, alebo s darčekom (napr, s krémom po opalovaní). A ked kúpim detský, natieram sa aj ja, aj deti.

Mala som už aj z LIDL, tiež nie je najhorší, kupujem ho deťom v tube do tašky, aby sa natreli napr. v priebehu dna na výlete, alebo v družine.
Inak, tá NIVEA sa mi neosvedčila vôbec a tká je drahá ako oveľa kvalitnejšie značky.

sorciera24
11. júl 2016

mne sa najviac paci v pomere cena-kvalita Garnier 50+ ...vyskusala som aj z LIDl aj z DM...cosi mi na nich nesedi, resp. mam pocit, ze miniem raz tolko kremu.....ale to je len pocit, este spokojnost s La roche possay, ale ten je uz aj drahsi....ale ten GArnier pri mori, u nas doma pouzivame Astrid (to mam overenu klasiku), ale skor pre vacsie dieta......pre babo ten GArnier...ale to je len moj pohlad a moja skusensot.....kazdemu sedi nieco ine... 🙂

kllamarka
11. júl 2016

Inak co sa tyka konzistencie na pokozke, tak tip top pre mna je Bioderma. Ani neviem, ze nieco mam na pokozke. Na toto ja osobne som velmi citliva, neznasam pocit mastnej pokozky. Detom je to jedno 🙂 Neriesia. Ja osobne vsetky opalovaky "citim" na sebe okrem biodermy 🙂

demetria
11. júl 2016

Uz niekolko sezon kupujem opalovaky z DM, Sun Dance neparfemovane, vacsinou OF 50. Detom detsky, nam dospelakom dospelacky. Deti mali tento rok po dospelackom solarnu alergiu, takze uz si davam pozor. Pre mna je zase ten dospelacky sprej jediny, po ktorom alergiu nemam. Natrieme sa 2x denne poriadne a nie sme spaleni (ani velmi opaleni) a to chodime skutocne dost juzne🙂.

domibeyoutiful
12. júl 2016

Ahoj, ja sa pridám k dámam, čo chvália Cien, používam viacero kozmetických produktov tejto značky a fakt ponúkajú výbornú kvalitu nato, koľko stoja, povedala by som až že bezkonkurenčnú. Samozrejme tým nehovorím, že neexistuje nič lepšie na svete ale za tých pár korún je to fakt super. Opaľovacie krémy nie sú výnimkou, ja používam na tvár 50ku Kids, pretože mám citlivú pokožku a tak mi tam tento vyhovuje najviac. Samozrejme každá pokožka je iná a môže sa stať, že to mimču nesadne, no určite by som najskôr bez zlého svedomia skúsila Cien a vyhodila krém za pár korún, než dala majland a dosiahla rovnakého výsledku 🙂

lussy63
autor
13. júl 2016

Ďakujem Vam baby za rady 🙂 ❤