Poraďte dovolenku

angelaa214
24. júl 2018

Zdravim ..poradte dovolenku k moru..kde by ste mi odporucili ..letecky ci busom to je jedno....rozmyslam nad bulharskom alebo cierna hora ..mozno rimini..ako je to cenovo s plnou či pol penziou .diky

abbey1
24. júl 2018

@angelaa214 Po rokoch sa vraciame na dovolenku do Španielska, Malaga, Gibraltar. Podarilo sa nakombinovať veľmi lacno.O to viac sa teším, že tam pomíňame na dobré jedlo, vínko, výlety. ;)

mirage
24. júl 2018

@abbey1 tak my sme tam boli len 4 dni s muzom a minuli sme akoby sme boli tyzden AI cela rodina v rezorte.Ale dopriali sme si...

abbey1
24. júl 2018

@mirage ;)

hettinka
25. júl 2018

@angelaa214 ak chceš lacno, pozri Albánsko, ale dobrý hotel, aspoň 4 hviezdičky (Albanian Star, Diamma rezort, Fafa, Fafa premium). Sú tam pieskové pláže, ceny ľudové, v cene plážový servis a ľudia príjemní. My sme mali polpenziu, ale dá sa aj AI, už záleží na tebe. My sme chodili aj do mesta, je to trochu nižší štandard, ale zaujímavá krajina.
Pokiaľ chceš niečo drahšie, skús Grécko. S maličkými deťmi odporúčajú aj Taliansko, tam som nebola, ani ma to tam na letnú dovolenku neťahá (na poznávačku áno). Španielsko je drahšie, ale krásno. Do Bulharska neviem, vraj tento rok nič-moc počasie, ale tak niekto si chváli, niekto aj nie (hluk, špinavé more. medúzy, riasy...). Asi závisí od presného miesta a aj šťastia.

Koľko to vychádza je ťažko povedať, keďže nevieme, koľkí cestujete a či chceš nejaký last minute (kde sa prispôsobíš aj požiadavkami aj termínom), aký hotel atď ... skús si pozrieť na INVIA zájazdy, nahodiť nejaké kalkulácie.

My sme boli tento rok v Chorvátsku, spokojnosť.

mariposita7
25. júl 2018

Grecko ostrovy- Corfu (summertime apartments), rhodos, pevnina Nei Pori