Zo Štúrova do Chorvátska

spolocenskesatynela
18. júl 2017

Ahojte chcem sa opytat kam by bolo najideálnejsie isť ked budeme v Štúrove a odtial budeme chcieť ist do Chorvatska. Mame 2 deti 4 a 1 r.

clara474
19. júl 2017
Používateľ clara474 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od clara474.

Tak su tu dve moznosti, Bud budete cestovat kratsie ale plaze budu kameniste alebo dlhsie (par hodin) a smerom a juh su aj plaze pieskove, upravene a idealne pre rodiny s malymi detmi. pieskova plaz je napriklad v Omisi, inak odporucam, je tam prekrasne ale je to dlhsia cesta, je to viac na juhu, je tam teplejsie a je vacsia pravdepodobnost ze tam bude teplejsia voda. Odporucam ist na noc, su prazdnejsie cety, nepali vam do oci slnko a deti spia (vacsinou :D). Dajte im kinedryl, nebude im zle. http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ Nasla som kupon, ak by ste lieky kupovali online. Urcite sa oplati si ich tam nabalit, aj ked to vam pravdepodobne hovorit nemusim 🙂. Ak ste uz v Chorvatsku boli, tak ste si asi vsimli, ze krasne je vsade. Uplne vsade, nech uz sa rozhodnete akokolvek, kazda destinacia tam ma svoje caro..