icon

Ako prebieha vzťah s mužom narodeným v znamení škorpióna?

18. máj 2026

Čaute baby, chodili ste niektorá z vás s chlapom v znamení škorpióna ? Ako to dopadlo ?

Strana
z2
zojazoja
18. máj 2026

@anonym_autor 🙂 🙂 to až takto strašne veríš na znamenia? 🙂 jedného som nechala po 3och mesiacoch, druhého som si vzala za muža.a teraz buď múdra. 🙂

anonym_41ed20
18. máj 2026

ja som škorpion žena a podľa mňa sme my škorpioni super 😂 aj keď 90% ľudí čo verí na znamenia nebude súhlasiť :D a teraz vážne. Skôr ako znamenie ti povie o jeho povahe to ako sa k tebe chová a či ťa má za prioritu ☺

lenka.25
18. máj 2026

Ked sa chlap správa ako debil , je jedno či škorpión , či vodnar .
Ja mám dcéru škorpiónku , už dospelú a má tak úžasnú povahu . Celé tehotenstvo som počúvala , ako si užijem so škorpiónom a tieto predpotopné predpovede sa nenaplnili

ivka225
18. máj 2026

Skôr by som mala obavy o to, ako prebieha vzťah s niekým, kto verí, že všetky tie miliardy ľudí, ktorí žili, žijú a budú žiť, sa dajú rozdeliť do dvanástich ľahko popísateľných skupín, pričom zaradenie do skupiny závisí od niečoho tak náhodného, ako je dátum narodenia.

natalka13
18. máj 2026

@anonym_autor co ma datum narodenia so vztahom? 🤔

anonym_886a97
18. máj 2026

Čo mesačné znamenie a ascendent? Spýtaj sa ho na toto a ak má rozum, tak zdupká 😂 ale vážne, nerieš blbosti, všímaj si jeho správanie a nie znamenie

anonym_45cf76
18. máj 2026

Ja týmto znameniam veľa nepripisujem ale je fakt, že v robote sme sa o tom bavili a áno, démonizovaný škorpióny žal v kancelárii svoju zlú povesť ale je fakt, že vtedy som si uvedomila, že jedna kolegyňa, ex švagriná a ešte jedna rodinná známa sú škorpióny a všetky tri sú rovnaké ...........

anonym_a015c4
18. máj 2026
@anonym_45cf76

Ja týmto znameniam veľa nepripisujem ale je fakt, že v robote sme sa o tom bavili a áno, démonizovaný škorpióny žal v kancelárii svoju zlú povesť ale je fakt, že vtedy som si uvedomila, že jedna kolegyňa, ex švagriná a ešte jedna rodinná známa sú škorpióny a všetky tri sú rovnaké ...........

@anonym_45cf76 ake maju spolocne crty?

anonym_6e6de0
18. máj 2026

Moji obaja rodičia sú v znamení škorpióna. Prežili spolu 50 rokov života.

anonym_af4aa1
18. máj 2026

@anonym_autor prebieha to tak isto, ako s chlapom levom, blizencom, rakom, pakom🤣

anonym_8d1a64
18. máj 2026

Podľa predpovedi spolunažívania medzi jednotlivými znameniami by naša rodina bola už pred rokmi v správach ako nejaký vražedný masaker - lev,škorpión a strelec (syn)

anonym_2fdc85
18. máj 2026

@anonym_autor to je povahou človeka, nie znamením

anonym_45cf76
18. máj 2026
@anonym_a015c4

@anonym_45cf76 ake maju spolocne crty?

@anonym_a015c4
Všetky tri sa tvária ako veľké kamarátky, snažia sa s Teba pri rozhovore vytiahnuť v celku osobné informácie, pýtajú sa na rôzne detaily a všetko vyzvonia niekomu ďalšiemu.
Keď sa s nimi bavíš o niečom, kde hľadáš riešenie, prípadne im povieš svoj názor, tak Ti horlivo pritakávajú a dávajú Ti za parvdu. Tretej osobe na tú istú tému povedia, že si krava, keď si si toto myslela.
Keď zistia, že už od Teba nič nezískajú, žiadnu láskavosť, výhodu, svedectvo(!), tak pre nich prestaneš existovať. Dobrá si vtedy, kde z Teba majú prospech.
Všetko Ti chvália ale inému povedia, že katastrofa (pritom Ty pochvalu nečakáš... Je to taký akoby spôsob vtierania sa aby dosiahli, čo chcú)
A mnoho ďalšieho. Rozhodne ale netvrdím, že sa to týka všetkých škorpionov. Len som si uvedomila, že tieto tri osoby z môjho okolia toto robia a všetky tri sú narodené v tomto znamení.

anonym_84e060
18. máj 2026

@anonym_autor neuveriteľné koľko ľudí na tieto veci stále verí. Treba zájsť za vešticou.

autor
18. máj 2026
@anonym_45cf76

@anonym_a015c4
Všetky tri sa tvária ako veľké kamarátky, snažia sa s Teba pri rozhovore vytiahnuť v celku osobné informácie, pýtajú sa na rôzne detaily a všetko vyzvonia niekomu ďalšiemu.
Keď sa s nimi bavíš o niečom, kde hľadáš riešenie, prípadne im povieš svoj názor, tak Ti horlivo pritakávajú a dávajú Ti za parvdu. Tretej osobe na tú istú tému povedia, že si krava, keď si si toto myslela.
Keď zistia, že už od Teba nič nezískajú, žiadnu láskavosť, výhodu, svedectvo(!), tak pre nich prestaneš existovať. Dobrá si vtedy, kde z Teba majú prospech.
Všetko Ti chvália ale inému povedia, že katastrofa (pritom Ty pochvalu nečakáš... Je to taký akoby spôsob vtierania sa aby dosiahli, čo chcú)
A mnoho ďalšieho. Rozhodne ale netvrdím, že sa to týka všetkých škorpionov. Len som si uvedomila, že tieto tri osoby z môjho okolia toto robia a všetky tri sú narodené v tomto znamení.

@anonym_45cf76 ja som stretla chlapa a presne toto čo píšeš je pravda. Tiež znamenie škorpión. Si to vystihla do bodky

anonym_45cf76
18. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_45cf76 ja som stretla chlapa a presne toto čo píšeš je pravda. Tiež znamenie škorpión. Si to vystihla do bodky

@anonym_autor je to možné... Z môjho pohľadu ide takmer o manupulátorov. Takýchto osôb som stretla v živote viac ale či to boli škorpióny neviem. Samozrejme som sa ich čo najskôr zbavila. Len takých ľudí ako je švagriná sa až tak ľahko nezbavíš. Nakoniec to ale vyriešila sama 🤷

anonym_822cab
18. máj 2026

@anonym_autor ja mám tetu v tomto znamení a je to zákerná osoba. A okrem charakteru aj vernosť jej chýba. Svojho manžela podvádza neustále, ale na vernosť svojho muža si dosť potrpí. Je veľmi pomstichtivá, manipulatívna a klebetná. Na škorpióna pozor. On ľuďom ubližuje veľmi rád, ale keď niekto ublíži aj drobnosťou jemu vie sa pomstiť a veľmi tvrdo. Sama mám odskúšané za totánu hlúposť čo sa mu znepáči ti urobí peklo.

anonym_10e9ba
18. máj 2026

@anonym_autor pridám tiež zlu skúsenosť v rodine. Alkoholik, chorobné žiarlivý, výbušný bitkár.

autor
18. máj 2026
@anonym_822cab

@anonym_autor ja mám tetu v tomto znamení a je to zákerná osoba. A okrem charakteru aj vernosť jej chýba. Svojho manžela podvádza neustále, ale na vernosť svojho muža si dosť potrpí. Je veľmi pomstichtivá, manipulatívna a klebetná. Na škorpióna pozor. On ľuďom ubližuje veľmi rád, ale keď niekto ublíži aj drobnosťou jemu vie sa pomstiť a veľmi tvrdo. Sama mám odskúšané za totánu hlúposť čo sa mu znepáči ti urobí peklo.

@anonym_822cab no je to môj druhý nový objav v zoznamovaní a je to presne ako to opisujes, preto som založila tu diskusiu lebo je to extrém u tomto znamení 🫤

bielasovicka
18. máj 2026
sticker
anonym_0e7271
18. máj 2026

Mám osobnú skúsenosť, či to bolo znamením alebo povahou, ale hotova katastrofa, manipulátor, po rozchode ma ešte pár mesiacov sledoval, malé klamstvá, lakomy bol, jediné čo bolo pozitívne, že bol dobrý v posteli

simca06022011
18. máj 2026

Tak vies ide o kompatibilitu. Ak ho vytocis/opustis/sklames, boj sa 😂 inak pre mna velmi atraktivni ludia, ale taki netransparentni... aj naj kamoska dlhe roky bola skorpionka 🥰 a ukazala sa opacne neskor... blizsie ale skusenosti nemam, vela redflagov mali muzi v tomto znameni okolo mna (take realne myslim)

anonym_10e9ba
18. máj 2026
@anonym_822cab

@anonym_822cab je to tak, byť verný škorpiónovi akosi nevyhovuje.

anonym_822cab
18. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_822cab no je to môj druhý nový objav v zoznamovaní a je to presne ako to opisujes, preto som založila tu diskusiu lebo je to extrém u tomto znamení 🫤

@anonym_autor oni sú charizmatický a dosť zručný v intímnej oblasti. To sú ich jediné kvality. Tie vzťah nezachánia. Ak tomu človeku nemôžeš vôbec dôverovať a je manipulátor je to strata času s ním. A hlavne pozor na tú pomstu. Tú si vedia dobre vychutnať.

anonym_822cab
18. máj 2026
@anonym_10e9ba

@anonym_822cab je to tak, byť verný škorpiónovi akosi nevyhovuje.

@anonym_10e9ba no teta manžela podvádzala aj osobne, aj na videohovoroch. Raz sa mi pretiekla že mala videohovor z nejakým arabom a že jej ukazoval prirodzenie. Takmer celá naša rodina to vedela čo stvára, len chudák manžel nie...

anonym_a015c4
18. máj 2026
@anonym_45cf76

@anonym_a015c4

@anonym_45cf76 cize falosne vypocitave osoby. No pekne🫤

autor
Včera o 08:07
@anonym_0e7271

Mám osobnú skúsenosť, či to bolo znamením alebo povahou, ale hotova katastrofa, manipulátor, po rozchode ma ešte pár mesiacov sledoval, malé klamstvá, lakomy bol, jediné čo bolo pozitívne, že bol dobrý v posteli

@anonym_0e7271 no veď presne, šla som napísať že dobrý bol akurát tak v posteli a neviem prečo ale stretla som ďalšieho škorpióna a akoby išli cez kopirák, len v posteli mi prídu úžasní ale ostatok a celkovo povaha hrôza. Zaujímavé že ostatné baby ktoré majú skúsenosti s týmto znamením tak majú podobné skúsenosti, priam rovnaké.
Jediné čo musím uznať tak sex so škorpiónom stojí zato ale nič viac. Presne ako jedna baba písala vyššie

anonym_f3c5ce
Včera o 17:59

Muž je škorpión. Jedine - čo na ňom vidím je že je veľmi žiarlivý. Inak by sa rozdal, je starostlivý, povedala by som že aj skromný ale len pre seba. Jemu nič netreba ale mne a deťom by dal všetko. Ale tak rozumne. Keď som mu včera poslala kabelku za 150€ tak sa má slusne opýtal či ju naozaj potrebujem 😀 keďže mám doma asi 20 dalších. Doma aj navarí aj uprace. Je dosť introvert. Nerozpráva veľa ale dosť pozorne počúva. Fakt občas sama neviem čo som mu povedala ale on si to pamätá. Ale keď sme v spoločnosti ľudí ktorých pozná vie sa uvoľniť. Exmanzel je baran a teda toto by som už nikdy nechcela. Či to bolo znamením? Neviem.

anonym_80fc8a
Včera o 18:52

@anonym_autor Ešte to nedopadlo nijako, sme spolu len 45 rokov, tak uvidíme..😀ale zatiaľ pohoda

anonym_7f325d
Včera o 22:08
@anonym_autor

@anonym_0e7271 no veď presne, šla som napísať že dobrý bol akurát tak v posteli a neviem prečo ale stretla som ďalšieho škorpióna a akoby išli cez kopirák, len v posteli mi prídu úžasní ale ostatok a celkovo povaha hrôza. Zaujímavé že ostatné baby ktoré majú skúsenosti s týmto znamením tak majú podobné skúsenosti, priam rovnaké.
Jediné čo musím uznať tak sex so škorpiónom stojí zato ale nič viac. Presne ako jedna baba písala vyššie

@anonym_autor otec je škorpión, mama pre jeho povahu neskutočne trpela a môj priateľ bol tiež škorpión, katastrofa.

Strana
z2