Cestovanie do minulých životov pomocou meditácie
Ahojte dámy,dostali ste sa vďaka meditácii do vášho minulého života?Ja som od malička dosť spiritualne založená napr. Keď niekto umrel,tak po mne zosnulí a hlavne z rodiny posielali a posielajú odkazy,neskôr som sa začala venovať kartám a pomáham dosť ľuďom.Viem aj astralne cestovať.Minule som sa prvy krát ponorila do meditácie,kde mám zaujímali nejaké otázky a moj minulý život.Ocitla som sa v dobe 1900-1910.Bola som v dobových šatách,mala 23 rokov a ryšavé vlasy,nemohla som mať deti a moj už teraz ex bol so mnou aj v tom živote ale v uniforme.Nemali sme ešte deti ale bol to tyran a úplne mnou opovrhoval,mal úplnú nadvládu a ja som bola iba doma ako slúžka a sem tam som šila šaty.Byvali sme v centre mesta v malom dvojizbovom byte.Presne si pamätám ako ten byt vyzeral ale bolo to buď v pariži alebo Viedeň.Ked som chcela vedieť ako som zomrela som zbadala jeho s nožom v ruke a vtedy som sa prebrala.V tomto živote máme aj dieťa a odišla som od neho ked som mala 28 rokov,pred 3 rokmi.Začal ma psychicky a fyzicky tyrať.Zisťovala som si to a ževraj to,že v 28 som ho opustila znamená,že som ukončila už cyklus,keďže číslo 28 znamená ukončenie cyklu a dokonanú lekciu.Čo si o tom myslíte?Veríte,že stretávame tých istých ľudí aby sme sa poučili a urobili niečo inak?Mate podobnú skúsenosť napríklad pri regresnej terapii?
@anonym_cce9ac viete prečo? Napríklad to ľuďom pomáha pochopiť bolesti na tomto svete,či už fyzické ale väčšinou psychické a nepoznajú ich pôvod,pri rôznych fobiach a podobne,keď sa tam dostanú a pochopia to,tak sa vyliečia a nepotrebujú napríklad tabletky od psychiatra,pretože nikto nehľadá príčinu 🙂.Pochopia tú situáciu a prečo sa im deje a vedia s tým niečo urobiť alebo odpustiť ľuďom a podobne a problémy zmiznú.
@anonym_autor vyzrety clovek vie odpustit aj bez pochopenia priciny v minulom zivote. Nepotrebuje vediet suvislosti, vie, ze kazdy robil chyby a bol len slabym clovekom. Vyzrety clovek nie je spojeny s telesnostou. Cize toto je len pre 3D telesnych ludi akasi barlicka.
@anonym_autor terapeuticky si si prešla celý svoj život? Vrátane tráum z detstva a prenatálneho obdobia, medzigeneračných tráum? Buď nie, alebo nie dostatočne liečivo a hojivo, pretože inak by si už nemala potrebu a dôvod chcieť ísť ... inam. Všetko čo potrebuješ vyliečiť je vždy teraz a v tebe.
@anonym_autor vždy ma toto veľmi zaujímalo aj zaujíma minulý život ale neviem ako to zistiť. Poradiť neviem ale držím palce aby ste na to prišla ako to je stým vašim životom .
@anonym_autor mňa by v prvom rade zaujímalo, aký druh meditácie si robila? Pretože bežne sa pri meditácií nedeje to, čo opisuješ, že by sa niekto vrátil do minulého života. Takže ťažko ti aj ten, kto medituje napíše nejaký názor. Skôr niekto kto využil hypnózu, regresiu terapiu, holotropne dýchanie .. tak oslov takýchto
Neexperimentuj s takýmito vecami, lebo môžeš skončiť na psychiatrii a nedostanes sa z toho von. Otvoriš tym dvere zlym mocnostiam a silám roznym démonom. Stoji ti to za to. Poznam ludi ktori boli na dovolenke v Indii, roboli tam nejaky ich rituál a nechci vedieť, co si dotiahli z tade domov. Čo sa robilo v ich dome a v ich živote je neskutočne. Partner dokonca spáchal samovrazdu ale ho zachránili. Ver mi, viem o čom píšem.
@anna777115 bud samovraždu spáchal,alebo ho zachránili.
@anna777115 bud samovraždu spáchal,alebo ho zachránili.
@anonym_bf80bd Taketo chytanie za slovicka v tejto teme naozaj nemá opodstatnene.
@anonym_cce9ac viete prečo? Napríklad to ľuďom pomáha pochopiť bolesti na tomto svete,či už fyzické ale väčšinou psychické a nepoznajú ich pôvod,pri rôznych fobiach a podobne,keď sa tam dostanú a pochopia to,tak sa vyliečia a nepotrebujú napríklad tabletky od psychiatra,pretože nikto nehľadá príčinu 🙂.Pochopia tú situáciu a prečo sa im deje a vedia s tým niečo urobiť alebo odpustiť ľuďom a podobne a problémy zmiznú.
@anonym_autor riešenie psychických problémov a prípadnú medikamentóznu liečbu teda ,tabletky" nechaj prosím kvalifikovaným psychológom alebo psychiatrom. Práve takí ako ty svojim zásahom často krát ešte ľuďom narobia ďalšie problémy. A potom niektorí tie tabletky zrazu budú potrebovať.
@anonym_autor sú tu skupiny, kde diskutujú o týchto veciach. Tu sa budú do teba navážať len obmedzení ľudia 🙂
Boze ludia...zacnite zit pre pritomnost! Ziadne predchadzajuce alebo nadchadzajuce zivoty nerieste, je to uplne bezpredmetne. Vonku krasne svieti slnko, radsej chodte von a uzite si tento krasny vikend ❤️🌞!
@anonym_bf80bd Taketo chytanie za slovicka v tejto teme naozaj nemá opodstatnene.
@anna777115 buď spáchal samovraždu,alebo to bol pokus o samovraždu. Žiadne chytanie za slovíčka. Vyjadruj sa jasne.
Neviem ja by som sama takéto veci radšej nerobila. Ak sa do tohto veľmi nevyznáš tak si môžeš ublížiť. Ak ti to nedá pokoj skús niekoho kto sa venuje ezo, ale pozor na podvodníkov v ezo sfére je ich veľa.
@anna777115 buď spáchal samovraždu,alebo to bol pokus o samovraždu. Žiadne chytanie za slovíčka. Vyjadruj sa jasne.
@anonym_bf80bd Ešte to päť krát napíš, ešte si to anonym napisal len dva krát. Ja som autorke tohoto príspevku nepísala, čo som uznala za vhodné a ty v tomto prispevku si urob záver aký uznáš za vhodné. Je mi to tak šum a fuk....
Neviem ja by som sama takéto veci radšej nerobila. Ak sa do tohto veľmi nevyznáš tak si môžeš ublížiť. Ak ti to nedá pokoj skús niekoho kto sa venuje ezo, ale pozor na podvodníkov v ezo sfére je ich veľa.
@anonym_b6cff9 ale práveže ja sa vyznam a som v týchto ezo veciach už dobrých 11 rokov ale ďakujem 🙂
@anonym_b6cff9 ale práveže ja sa vyznam a som v týchto ezo veciach už dobrých 11 rokov ale ďakujem 🙂
@anonym_autor Co sa deje podla teba po smrti?
@anonym_e62b09 zhnijes ako kus masa.
@anonym_autor chcem sa ťa spýtať ja niečo. Mala som obdobie keď som meditovala každý deň a postupne sa mi pri meditácii začali diať zvláštne veci. Videla som rôzne obrazy a chodila po zvláštnych miestach. Niekedy som sa menila na zvieratá. Nevieš čo to môže znamenať?
@anonym_autor chcem sa ťa spýtať ja niečo. Mala som obdobie keď som meditovala každý deň a postupne sa mi pri meditácii začali diať zvláštne veci. Videla som rôzne obrazy a chodila po zvláštnych miestach. Niekedy som sa menila na zvieratá. Nevieš čo to môže znamenať?
@anonym_b6cff9 no gratulujem ,to sa vám ukazovali presne tie životy,ktoré už máte za sebou.Mne sa to ukazovalo ako by som sledovala film ale niektorým ľuďom to príde ako obrazy,symboly alebo môžete počuť alebo cítiť a podobne a skladate si to ako puzzle.
@anonym_e62b09 viem aj čo je po smrti ale obmedzeným ľuďom sa to neoplatí písať,pretože ajtak neuveria.
@anonym_e62b09 viem aj čo je po smrti ale obmedzeným ľuďom sa to neoplatí písať,pretože ajtak neuveria.
@anonym_autor čo? Reinkarnácia?
@anonym_autor ja nie som obmedzeny,len nic o tom neviem,preto sa pytam
@anonym_b6cff9 no gratulujem ,to sa vám ukazovali presne tie životy,ktoré už máte za sebou.Mne sa to ukazovalo ako by som sledovala film ale niektorým ľuďom to príde ako obrazy,symboly alebo môžete počuť alebo cítiť a podobne a skladate si to ako puzzle.
@anonym_autor často som vidávala Fénixa. A raz som ho videla na strome. A bol obrovský a díval sa na mňa a potom sa zmenil na popol. Jeho popol mi prešiel pod kožu a na ruke sa mi objavil symbol, ale už si nepamätám aký. Potom meditácia skončila.
@anonym_autor ja nie som obmedzeny,len nic o tom neviem,preto sa pytam
@anonym_e62b09 ja som sa tam dostala cez astralne cestovanie a vzal ma tam môj zosnulý otec ktorý nebol ešte na smrť pripravený a zomrel na zákerný chorobu vo veľmi mladom veku.Stupala som niekde úplne do výšky a ocitla sa v miestnosti kde bolo rad za radom veľmi veľa dverí,všade mate prenikave strašne silné svetlo alebo žiaru,ktorá sa mi objavuje pri každom zosnulom a farby sú oveľa jasnejšie ako tu na zemi,nepoznáte tam čas nemáte o ňom ani pojem a nepoznáte žiadne iné pocity iba šťastie a úplný kľud na duši a dorozumievate sa telepaticky.Bolo mi tam tak dobre ,že som chcela zostať ale môj otec ma zobral za ruku a odniesol preč cez druhú stranu,stihol mi iba povedat,že ešte je skoro a už budem musieť ísť ale ja som nechápala prečo pomohol mi na druhú stranu a keď som sa otočila mi zmizol pred očami.Bolo tam inak veľmi veľa duši,ktoré som nikdy pred tým nevidela a ani nepoznala,rôzne tváre a osudy aj starí ľudia mladí a aj deti.Toto nie je žiadny výmysel a ani to nebol sen.Nech mi sem potom pani napíše,či som sa teda stretla s diablami ked som cítila teplo,šťastie a radosť a nekonečný kluď.
@anonym_de21ee Z čoho vychádzaš, že pozerám horory?Ja tak trochu vidim do týchto vecí a ver mi že sranda to teda naozaj nie je. Ale, však každý sa môže presvedčiť na vlastnej koži.
@anna777115 ja som sa tam dostala cez astralne cestovanie a vzal ma tam môj zosnulý otec ktorý nebol ešte na smrť pripravený a zomrel na zákerný chorobu vo veľmi mladom veku.Stupala som niekde úplne do výšky a ocitla sa v miestnosti kde bolo rad za radom veľmi veľa dverí,všade mate prenikave strašne silné svetlo alebo žiaru,ktorá sa mi objavuje pri každom zosnulom a farby sú oveľa jasnejšie ako tu na zemi,nepoznáte tam čas nemáte o ňom ani pojem a nepoznáte žiadne iné pocity iba šťastie a úplný kľud na duši a dorozumievate sa telepaticky.Bolo mi tam tak dobre ,že som chcela zostať ale môj otec ma zobral za ruku a odniesol preč cez druhú stranu,stihol mi iba povedat,že ešte je skoro a už budem musieť ísť ale ja som nechápala prečo pomohol mi na druhú stranu a keď som sa otočila mi zmizol pred očami.Bolo tam inak veľmi veľa duši,ktoré som nikdy pred tým nevidela a ani nepoznala,rôzne tváre a osudy aj starí ľudia mladí a aj deti.Toto nie je žiadny výmysel a ani to nebol sen.Nech mi sem potom pani napíše,či som sa teda stretla s diablami ked som cítila teplo,šťastie a radosť a nekonečný kluď.
@anonym_e62b09 ja som sa tam dostala cez astralne cestovanie a vzal ma tam môj zosnulý otec ktorý nebol ešte na smrť pripravený a zomrel na zákerný chorobu vo veľmi mladom veku.Stupala som niekde úplne do výšky a ocitla sa v miestnosti kde bolo rad za radom veľmi veľa dverí,všade mate prenikave strašne silné svetlo alebo žiaru,ktorá sa mi objavuje pri každom zosnulom a farby sú oveľa jasnejšie ako tu na zemi,nepoznáte tam čas nemáte o ňom ani pojem a nepoznáte žiadne iné pocity iba šťastie a úplný kľud na duši a dorozumievate sa telepaticky.Bolo mi tam tak dobre ,že som chcela zostať ale môj otec ma zobral za ruku a odniesol preč cez druhú stranu,stihol mi iba povedat,že ešte je skoro a už budem musieť ísť ale ja som nechápala prečo pomohol mi na druhú stranu a keď som sa otočila mi zmizol pred očami.Bolo tam inak veľmi veľa duši,ktoré som nikdy pred tým nevidela a ani nepoznala,rôzne tváre a osudy aj starí ľudia mladí a aj deti.Toto nie je žiadny výmysel a ani to nebol sen.Nech mi sem potom pani napíše,či som sa teda stretla s diablami ked som cítila teplo,šťastie a radosť a nekonečný kluď.
@anonym_autor Dakujem.Ale ako si to vysvetlujes?Je to nebo a peklo?Alebo reinkarnacia?
@anonym_autor Dakujem.Ale ako si to vysvetlujes?Je to nebo a peklo?Alebo reinkarnacia?
@anonym_e62b09 mne prišlo,že tí ľudia čakajú na to,ktoré telo si ich znova vyberie a sú v niečom ako v nebi alebo v raji a je to len taká čakačka alebo zastávka medzi tým,kým nastane reinkarnácia.Tam nie je čas neexistuje ani ,že deň a noc alebo minúty a roky.Pre nás je všetko dlhé ale oni kľudne môžu čakať,že lusknutim prsta sú zrazu v inom tele ale pritom prešlo niekoľko stoviek alebo tisíc rokov.Dufam,že aspoň trošku chápeš.Toto som si tam zažila na vlastnej koži plus viem,že to nebol sen a hlavne ten dodatok na konci od môjho otca,že nemôžem tam už zostat ma usvedčil o tom,že toto sa naozaj deje a kto to nechápe alebo je príliš v rozume a nema otvorené vnímanie,možno po smrti uvidi naozaj iba tmu a nič.
@anonym_e62b09 zhnijes ako kus masa.
@anonym_8e372b ano ale čo sa stane s vašou dušou?milujem skeptikov 🤣otvorte sa viac možnostiam.Vaša duša je energia,ktorú neviete uchopiť a s telom ju nepochovate a nezhnije.
No ja som 2x bola pod narkozou a 2x som bola na luke kde bolo prijemne teplo, len som citila ze tam su aj ini ludia ale nevidela som nikoho. Druhy krat uz ked som bola na tej luke reku zas som tu a o chvilu ma budu volat a z dialky som uz pocula svoje meno....co ma prebudzali...nechcelo sa mi ist z tej luky...To teplo bolo naozaj prijemne...Haluz ze 2x rovnaky " sen"

@anna777115 prestaň pozerať horory
@anonym_de21ee Z čoho vychádzaš, že pozerám horory?Ja tak trochu vidim do týchto vecí a ver mi že sranda to teda naozaj nie je. Ale, však každý sa môže presvedčiť na vlastnej koži.