icon

Dcéra vidí mŕtvych ľudí

yollanda
5. dec 2025

Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.

Strana
z7
reela
5. dec 2025

@yollanda to je spankova paralyza

enmery
5. dec 2025

Spánková paralýza.

lia2022
5. dec 2025

@yollanda Veľmi desivé a zaujímavé. Neskúšali ste ísť za kňazom?

anonym_0ce276
5. dec 2025

Spánková paralýza je niečo iné. No proste má ten dar, že má rozšírené vedomie, vnímanie, proste para normálne schopnosti. Nech si dcéra nájde skúseného duchovného učiteľa - sprievodcu, ktorý ju naučí s týmto darom pracovať. A ty nemáš robiť nič...

yollanda
autor
5. dec 2025

Ale nech je kdekoľvek, tak sa jej to stáva aj keď nespí

yollanda
autor
5. dec 2025
@lia2022

@yollanda Veľmi desivé a zaujímavé. Neskúšali ste ísť za kňazom?

@lia2022 asi budem musiet

terry2003
5. dec 2025
@yollanda

Ale nech je kdekoľvek, tak sa jej to stáva aj keď nespí

@yollanda ja by som išla za kňazom.

yollanda
autor
5. dec 2025

Videla v zrkadle môjho dedka už 35 rokov mŕtveho. Nevedela nikdy ako vyzerá a potom u mamy na chalupe je jeho obrázok malý a na to mi povedala, že “toto bol on”

lia2022
5. dec 2025

@yollanda a od kedy ma tento dar? Od malička , či kedy začala vnímať tieto veci?

anonym_26d402
5. dec 2025

Ja by som kupila v lekarni test na drogy - preventivne.

terry2003
5. dec 2025
@yollanda

@lia2022 asi budem musiet

@yollanda pripomína mi to seriál Stratené duše. Má to od narodenia?

yollanda
autor
5. dec 2025
@anonym_0ce276

Spánková paralýza je niečo iné. No proste má ten dar, že má rozšírené vedomie, vnímanie, proste para normálne schopnosti. Nech si dcéra nájde skúseného duchovného učiteľa - sprievodcu, ktorý ju naučí s týmto darom pracovať. A ty nemáš robiť nič...

@anonym_0ce276 ona sa boji a nechce to mať

done
5. dec 2025

Volajme ho napríklad otec John. Bol charizmatickým anglo-katolíckym kňazom
Priateľ môjho brata Daryla – volajme ho Henry – zomrel náhle počas havárie lietadla a bol nahnevaný, pretože hoci bol Henry veriaci, v čase, keď zomrel, bol ďaleko od Boha. A tak povedal John: „Musíme odslúžiť omšu za Henryho.“ Išli sme do kostola a zamkli dvere kvôli súkromiu. Kňaz, ktorého budeme volať otec George, túto omšu celebroval.
Henry mal asi dvadsať rokov. Mal len niečo málo cez 1,5 metra s chumáčom blond vlasov a širokou tvárou s pehami. Daryl počas prijímania plakal a vycítil, že Henry je vedľa neho nepokojný a rozrušený. Vo svojej vlastnej mysli povedal Daryl Henrymu, aby nebol vystrašený. Modlili sa za neho, aby sa stretol s Ježišom. Po omši Daryl povedal donovi Johnovi:
„Cítil som, že Henry tu bol nejakým spôsobom prítomný.“
John povedal: „Ó áno. Videl som ho.”
“Čo tým myslíte, že ste ho videli?”
„Počas ofertória prišiel akýsi mladý muž zo zadnej časti kostola.“
“Počkajte, veď dvere boli zamknuté. Nikoho som nevidel.“
Don John sa usmial a povedal: „Viem, že si ho nevidel, ale ja áno.“
“A ako vyzeral?”
“Len niečo málo cez 1,5 metra vysoký so širokou pehavou tvárou a blond vlasmi.”
„To je Henry! Ale ja som vám ho neopisoval. Myslíte, že ste videli ducha?”
“Videl som Henryho v tele a skutočného ako teraz.”
“Čo sa potom stalo?”
“Pokľakol si vedľa teba počas prijímania a po omši odišiel k východnej strane kostola a hore do svetla ranného slnka.“
Otec George povedal: „Aj ja som cítil jeho prítomnosť, ale nevidel som ho. Bol v mojej mysli, ako ho opísal John.”
Ani jeden kňaz nepoznal Henryho, ktorý žil v USA. Toto sa udialo v Anglicku. Pravdivý príbeh.

anonym_26d402
5. dec 2025
@yollanda

Videla v zrkadle môjho dedka už 35 rokov mŕtveho. Nevedela nikdy ako vyzerá a potom u mamy na chalupe je jeho obrázok malý a na to mi povedala, že “toto bol on”

@yollanda a nemoze si vymyslat? Nehovorim, ze musi, ale predsa, ty si ju poznas, nezmenila sa tak celkovo v poslednej dobe? Mozno sa deje nieco vaznejsie s jej psychikou…

yollanda
autor
5. dec 2025
@anonym_26d402

@yollanda a nemoze si vymyslat? Nehovorim, ze musi, ale predsa, ty si ju poznas, nezmenila sa tak celkovo v poslednej dobe? Mozno sa deje nieco vaznejsie s jej psychikou…

@anonym_26d402 ma to od mala. Nikdy mi neklame.

yollanda
autor
5. dec 2025
@anonym_26d402

@anonym_26d402 6 ročne decko keď bola si myslíš že to boli drogy?

enmery
5. dec 2025
@yollanda

@anonym_26d402 ma to od mala. Nikdy mi neklame.

@yollanda Ak to nie je spánková paralyza, čo asi je, keďže sa jej to deje v noci a v rámci spánku, tak potom je to psychicky problém, keď je presvedčená, že vidí veci, ktoré nie sú.

yollanda
autor
5. dec 2025

Mne sa pár krát tiež stalo niečo nadprirodzené, hlavne keď umreli niekto z rodiny

albertto
5. dec 2025

@yollanda Nájdite si online modlitbu za vyslobodenie otca Gabriela Amortha a modlite sa ju denne

yollanda
autor
5. dec 2025
@enmery

@yollanda Ak to nie je spánková paralyza, čo asi je, keďže sa jej to deje v noci a v rámci spánku, tak potom je to psychicky problém, keď je presvedčená, že vidí veci, ktoré nie sú.

@enmery ako to že spozná mŕtveho človeka na fotke, ktorého predtým nevidela?

enmery
5. dec 2025

Hej, kňaz jej na bludovu poruchu určite pomôže...🤦‍♀️

terry2003
5. dec 2025

Malé deti majú tento dar, ale väčšinou sa to stratí okolo určitého veku. U vašej dcéry to očividne ostalo.
@yollanda

yollanda
autor
5. dec 2025
@terry2003

Malé deti majú tento dar, ale väčšinou sa to stratí okolo určitého veku. U vašej dcéry to očividne ostalo.
@yollanda

@terry2003 ju to desí

terry2003
5. dec 2025
@yollanda

@terry2003 ju to desí

@yollanda veď ja chápem. Ale asi jej neostáva nič iné ako sa s tým zmieriť.

anonym_6eae91
5. dec 2025

az ma mrazi. akoze uz vela krat som citala ze deti dokazu vidiet mrtvych,😨

anonym_ad3e7f
5. dec 2025

@yollanda uplne ti neporadim, nabehli mi zimomriavky ake ani dlho nie. Ja som prezila v mladom veku tiez rozne veci. Ale tusim okolo dospelosti to preslo. Najhorsie to bolo okolo 10- 18 rokov. Uvediem len priklad : Vzdy som stala pred pevnou linkou a zdvihla ju v sekunde zvonenia. Doma pozerali, co robim ved telefon nezvoni a ja ze ale o sekundu zazvoni. A toto sa opakovalo kym bola pevna linka doma. Bola som od mala namesacna a pocula veci, co ini nie. Napriklad pravidelne v noci som chodila dvihat domovy zvoncek a niekto mi nieco rozpraval (som si ista doteraz), skoda, ze nasi a surodenci nepoculi zvonit zvoncek v noci atd.

terry2003
Autor odpoveď zmazal
yollanda
autor
5. dec 2025
@terry2003

@yollanda veď ja chápem. Ale asi jej neostáva nič iné ako sa s tým zmieriť.

@terry2003 ona je totálne citlivá duša. Bola som s ňou u psychologicky lebo neisla jej matika. Ma dyskalkuliu. Síce to nemá nijaký vplyv na to, ale napísala jej do správy že je extrémne citlivá a vidí tam kreativitu. Áno, študuje umeleckú školu

anonym_26d402
5. dec 2025
@yollanda

@anonym_26d402 6 ročne decko keď bola si myslíš že to boli drogy?

@yollanda pises, ze ma skoro 17 rokov, reagujem na to.

kiki68
5. dec 2025
@anonym_26d402

@anonym_26d402 sorry toto nema nic s drogami, ja som v jej veku mala podobne veci a nevedela som, co s tym robit.

Strana
z7