Dcéra vidí mŕtvych ľudí
Prosím vás čo mam robiť? Viem, že mi neklame. Vidí ľudí, ktorých nemala šancu ani spoznať, lebo ani na svete nebola. Alebo sa pravidelne o 3:00 zobudí a vidí čiernu postavu pri posteli ako na ňu pozerá. Som už zúfalá z toho. Ma skoro 17 rokov.
@terry2003 ona je totálne citlivá duša. Bola som s ňou u psychologicky lebo neisla jej matika. Ma dyskalkuliu. Síce to nemá nijaký vplyv na to, ale napísala jej do správy že je extrémne citlivá a vidí tam kreativitu. Áno, študuje umeleckú školu
@yollanda nájdi si na internete Mary Ann Winkowski. Je to žena, ktorá vidí duše ľudí ako tvoja dcéra a prevádza ich na druhú stranu. Podľa nej aj seriál stratené duše.
Videla v zrkadle môjho dedka už 35 rokov mŕtveho. Nevedela nikdy ako vyzerá a potom u mamy na chalupe je jeho obrázok malý a na to mi povedala, že “toto bol on”
@yollanda ona na tej chalupe nikdy nebola? Ani ako dieta?
A ano, moje decko keby ma taketo komplikacie, snazim sa vylucit vsetky mozne racionalne priciny - psychicke poruchy a drogy nevynimajuc, a mysli si, co chces.. aj ostatni, ked budete reagovat, ale toto je za mna uplny zaklad. Precitajte si nieco o tom, ako sa rozvija schizofrenia v puberte, ake su tam typicke prejavy.. mozno budete prekvapene.
@yollanda ona na tej chalupe nikdy nebola? Ani ako dieta?
@madeincssr bola, ale tu fotku nikdy predtým nevidela
A ano, moje decko keby ma taketo komplikacie, snazim sa vylucit vsetky mozne racionalne priciny - psychicke poruchy a drogy nevynimajuc, a mysli si, co chces.. aj ostatni, ked budete reagovat, ale toto je za mna uplny zaklad. Precitajte si nieco o tom, ako sa rozvija schizofrenia v puberte, ake su tam typicke prejavy.. mozno budete prekvapene.
@anonym_26d402 no je pravda, že máme v rodine veľa depresie a ja tiež. Je tam predpoklad. Ale ja chcem vedieť kam s tým a čo mam robit
Ta nocna hodina tiez nie je nahodna, ma urcitu symboliku.
... vlastne nebudem sarkastická,napíšem to rovno, duchov sa nedá vidieť, pretože neexistujú. Akokeby som položila otázku kresťanovi, či verí na mimozemský život. Verí? Pracuje decká fantázia.
... vlastne nebudem sarkastická,napíšem to rovno, duchov sa nedá vidieť, pretože neexistujú. Akokeby som položila otázku kresťanovi, či verí na mimozemský život. Verí? Pracuje decká fantázia.
@zuzanita1609 malé dieťa si takéto veci nevymyslí
@madeincssr bola, ale tu fotku nikdy predtým nevidela
@yollanda taketo reci mavaju aj schizofrenici. Bola si s nou u psychiatra?
Toto je na psychiatra, inak sa to nedá vyriešiť. Hneď nájsť niekoho, kto ju vezme a riešiť s odborníkom. Žiadne paralýzy a kňazi. To dievča je choré, bohužiaľ. Pomôžte jej čím skôr žiť normálny život.
@terry2003 ona je totálne citlivá duša. Bola som s ňou u psychologicky lebo neisla jej matika. Ma dyskalkuliu. Síce to nemá nijaký vplyv na to, ale napísala jej do správy že je extrémne citlivá a vidí tam kreativitu. Áno, študuje umeleckú školu
@yollanda to je ako ja, rovnaka kombi 😀 Ci to je predispozicia na tento shit alebo co…
Toto je na psychiatra, inak sa to nedá vyriešiť. Hneď nájsť niekoho, kto ju vezme a riešiť s odborníkom. Žiadne paralýzy a kňazi. To dievča je choré, bohužiaľ. Pomôžte jej čím skôr žiť normálny život.
@anonym_c34bec a v com presne chore? Sorry, ale ja som presla vsetkych lekarov, testy, nechces vediet, Pretoze som chcela logicky dovod preco sa mi nieco deje. Ale mne nic nebolo. Okrem migren sa nic nenaslo. Uzavreli to na neuro ako spankovu paralyzu.
@anonym_26d402 no je pravda, že máme v rodine veľa depresie a ja tiež. Je tam predpoklad. Ale ja chcem vedieť kam s tým a čo mam robit
@yollanda Tak necakaj a ries to, kym nie je neskoro. Ja som pracovala na psychiatrii a stretavala som sa s tym, ze na zaciatku svojho ochorenia mali pacienti bludy, halucinacie, mysleli si, ze vidia/pocuju mrtvych, holt… nemali nadprirodzene schopnosti, ale vazne ochorenie, ktore treba liecit. Takze preto ti este raz pisem, ze treba urcite nieco taketo vylucit.
@yollanda Tak necakaj a ries to, kym nie je neskoro. Ja som pracovala na psychiatrii a stretavala som sa s tym, ze na zaciatku svojho ochorenia mali pacienti bludy, halucinacie, mysleli si, ze vidia/pocuju mrtvych, holt… nemali nadprirodzene schopnosti, ale vazne ochorenie, ktore treba liecit. Takze preto ti este raz pisem, ze treba urcite nieco taketo vylucit.
@anonym_26d402 mam kamosku psychiatricku, popýtam sa
@kiki68 máš to doteraz?
@yollanda ano aj nie, zlepsilo sa to cca okolo 25 rokov. Ale to mi jedna pani povedala, ze v tom veku to vie byt lepsie. Ale mam stale ten dar, ze citim veci a mozem vidiet veci, co ini nevidia. Moj muz je presne z tych skeptikov. Ja len dufam, ze deti to nezdedia, syn mal take obdobie ako male dieta a teraz to ako predskolak uz nema. Co som rada. U mna to bolo totiz od dietata.
@zuzanita1609 malé dieťa si takéto veci nevymyslí
@yollanda Nechcem podceňovať deti, radšej čítajte knižku o Krtkovi. Čo všetko pozerá,čo všetko vidí v tv,ba vari na mobile?
Inak na Netflixe je jeden taký akoby seriál o typkovi, čo chodí k ľudom, lebo sa vie spojiť s mŕtvymi. Niečo nacarbe na papier a vie presne všetko čo sa stalo
@anonym_26d402 tak je dobre to vylucit psychiatrom a neurologom. Ked tito povedia ze je ok, tak jedine ten knaz. Takto sa postupuje aj v pripade exorcizmu.
@yollanda Nechcem podceňovať deti, radšej čítajte knižku o Krtkovi. Čo všetko pozerá,čo všetko vidí v tv,ba vari na mobile?
@zuzanita1609 17 ročná krtka už nekuka
@yollanda všetky deti sú jasnozrivé. Predtým, než predná fontanela (jemná časť bez kosti v lebke dieťaťa, ktorá je neskôr zacelená kosťou) je zacelená kosťou, ľudské bytosti majú moc vidieť nadzmyslové, čo je to, čo nepatrí do fyzického sveta, to, čo je neviditeľné dospelým. Pokiaľ by ľudská bytosť obnovila nevinnosť v mysli a srdci, potom by nepochybne znovunadobudli božskú jasnozrivosť, moc vidieť to skryté, to tajomné, to neznáme.
@zuzanita1609 17 ročná krtka už nekuka
@yollanda Tak už by bol čas to riešiť odborne,mamina 😤
Ja sama som zažila klinickú smrť, čiže niečo medzi nebom a zemou je

Ona sa ako 4 ročná chodila rozprávať medzi dvere s 3. dievčatkami a jedným chlapcom. To som si myslela, že ma len bujnú fantáziu