Jasnovidci a stratené osoby
Ahojte, prosím ma niekto skúsenosť s jasnovidcom, alebo ako by som ho nazvala, čo s venuje stratenym, nezvestnym osobám? Ak áno, poprosím o kontakty. Dakujem pekne
keby to fungovalo tak predsa nikto nieje strateny
Minule bolo v správach ako nejaký kvázi jasnovidec nasmeroval rodinu nezvestnej osoby na určitú lokalitu a rodina tam napadla bezbranných dôchodcov. Ľudia by ste nepoučiteľný
@anonym_autor ak ti nejaký zistuchtivec povie že nezvestný je napr na hlavnej c28 tak sa tam budeš dobíjať?
veď chlapčeka našiel jasnovidec.... to je podobná blbosť ako omietkový démon tuším z Jarovníc - nájdete na youtube.
Hlavne ze sa chlapcek nasiel. ono existuje nieco medzi nebom a zemou aj ked je vela ludi skeptickych a ak ho naozaj vypatral jasnovidec klobuk dole.
Hlavne ze sa chlapcek nasiel. ono existuje nieco medzi nebom a zemou aj ked je vela ludi skeptickych a ak ho naozaj vypatral jasnovidec klobuk dole.
@anonym_7cf411 akurát že v tomto prípade medzi nebom a zemou bol chlapec čo sa dokázal schovávať pred všetkými … ak by tam reálne bol a išiel by pešo tak ho policajné psy nájdu. Čiže medzitým je akurát nejake klamstvo
@anonym_7cf411 akurát že v tomto prípade medzi nebom a zemou bol chlapec čo sa dokázal schovávať pred všetkými … ak by tam reálne bol a išiel by pešo tak ho policajné psy nájdu. Čiže medzitým je akurát nejake klamstvo
@anonym_6fca85 mohlo byt ze ho niekto uniesol na aute a potom vylozil tazko povedat
@anonym_6fca85 mohlo byt ze ho niekto uniesol na aute a potom vylozil tazko povedat
@anonym_7cf411 hej v kukurici našiel Fero na červenej tranzitke z Levoči decko, naložil ho a odviezol o pár km ďalej a vysadil pod strom aby počkal na rodičov, nohy mu umyl, dal mu najesť, učesal ho ale tričko si zobral na pamiatku lebo sa mu páčila farba …..
@anonym_7cf411 hej v kukurici našiel Fero na červenej tranzitke z Levoči decko, naložil ho a odviezol o pár km ďalej a vysadil pod strom aby počkal na rodičov, nohy mu umyl, dal mu najesť, učesal ho ale tričko si zobral na pamiatku lebo sa mu páčila farba …..
@anonym_6fca85 ty si pripecena 🙂
@anonym_6fca85 ty si pripecena 🙂
@anonym_7cf411 tak to máš pravdu že som, ale zároveň som extrémny realista a toto mi nedáva zmysel čo všetko dokázali osadníci narozprávali (inak o tej červenej dodávke z Levoči rozprávala matka z kľudom Angličana)

Prejavil sa najlepší čo navigoval k stratenému chlapcovi ….. reklama jak bejk pre dajakeho renka ….. som zvedava na dohru tejto celej tragikomédie