icon

Podvodné praktiky jasnovidca Norbiho zo Šale. Ako sa brániť?

rebsab1730
Dnes o 06:35

Dobrý deň. Viem,že to je pre mnohé citlivá téma a nie každá si chce otvorene priznať,že z pocitu bezmocnosti siahla po službách veštenia.
Mám osobnú skúsenosť s osobou ktorá sa prezentuje na sociálnych sieťach hlavne na Tik-toku ako jasnovidec-veštec Norbi zo Šale.
Najprv vám odhadom akože vyveští a trafí presné miesto ktoré chcete počuť ponúkne vám osobný výklad a potom od Vás vymáha peniaze za rituály ktoré vám majú pomôcť väčšinou s návratom milovanej osoby.
Používa techniku ako popol,fotku,vlasy a podobne.
Spolupracuje s údajnou tetou ktorá mu pomáha. Nič takéto nedokáže a nič z rituálou ktoré vám tvrdí že predvádza neexistuje. Je to človek ktorý nepracuje a živý sa týmto spôsobom okrádania žien.
Ak máte aj Vy podobnú skúsenosť snim bolo by dobre hromadne sa spojiť a zastaviť ho….

Strana
z2
anonym_b84b30
Dnes o 06:38

@rebsab1730 a spolu s ním aj Renko star čo ty na to. Obaja sú rovnakí podvodníci

kalifka
Dnes o 06:38

@rebsab1730 kvôli tomu si sa dnes prihlásila na MK ? 😒😕

anonym_b84b30
Dnes o 06:39

@rebsab1730 Ako ich zastavíme hromadne? Ako za starých čias? Ukameňovaním? Či počkaj čarodejnice sa pálili …..

anonym_203ac3
Dnes o 06:40

Ďakujeme za oznam. 😂

patrike
Dnes o 06:52

Dakujeme za oznam, zastavit sa to da jedine tak, ze hlupi ludia sa stanu mudrejsimi a nebudu verit na vestenie.

ivicatolic
Dnes o 07:04

Ahoj ahoj, som Esmeralda.... budem lepšia ako Norbi.... zavolaj....💋👁️💋👽🤣🤣

anonym_f50f65
Dnes o 07:10

Na pokeci mi napísal asi dva krát z dvoch nikov viem o koho ide napísala som mu že ak ma ešte aj s tou jeho mamou tetou či kým ktorej robí andelicka a lovi pre ňu ľudí bude ďalej obťažovať tak kamarát policajt podľa ip adresy zistí kde bývajú a pošle im tam od kolegov daňovu kontrolu či dávajú za služby aj blocky z e kasy. A jeho správy ktoré vnímam ako zastrašovanie a vyhrážanie si odložím a podám to. Odvtedy sa neozval. Je to manipulátor a podvodnik

anonym_f50f65
Dnes o 07:10
@patrike

Dakujeme za oznam, zastavit sa to da jedine tak, ze hlupi ludia sa stanu mudrejsimi a nebudu verit na vestenie.

@patrike ja som mu sľúbila daňovu kontrolu ak bude ešte otravovať 🤣

anonym_f50f65
Dnes o 07:11
@anonym_b84b30

@rebsab1730 Ako ich zastavíme hromadne? Ako za starých čias? Ukameňovaním? Či počkaj čarodejnice sa pálili …..

@anonym_b84b30 čarodejnice? Na tie nemá on je len obyčajný podvodnik a manipulátor

anonym_77943d
Dnes o 07:13

Má pravdu, obdivujem ľudí, čo zarábajú na hlúposti iných. Doslova im tlieskam, tie peniaze si právom zaslúžia.
Ako to môže ublížiť?sľubnú, že ťa uriekne? Prosím ťa.
Potom sa divine, že stále zvolíme Fica, keď takýto ľudia dávajú dobrovoľne peniaze za hluposti.
Ženy, diabol existuje, ale jedna vec platí, sám nezmôže nič, iba ak mu sami otvoríme cestu. I keby celý svet vestcov a strig sa spojij.

anonym_76acca
Dnes o 07:16

Pozri sa pred čím nás varuje kresťanský Boh.
Lv 19,31
Neobracajte sa na vyvolávačov duchov a na veštcov! Nevypytujte sa ich: poškvrnili by ste sa tým. Ja, Pán, som váš Boh!

Dt 18,10-12
Nech nie je medzi vami nikto, kto by syna alebo dcéru previedol cez oheň: ani veštec zaoberajúci sa veštbami, ani vykladač znamení, ani hádač, ani čarodejník, ani zaklínač, ani vyvolávač duchov, ani veštec, ani ten, čo by sa vypytoval duchov mŕtvych. Každý totiž, kto koná tieto veci, je Hospodinovi ohavný. Hospodin, tvoj Boh, práve pre tieto ohavnosti tie národy vyháňa pred tebou.

1 Kor 10,21 Nemôžete piť z Pánovho kalicha aj z kalicha démonov; a nemôžete mať podiel na Pánovom stole aj na stole démonov.

sissy27
Dnes o 07:17

@rebsab1730 najjednoduchšie sa im ubrániš tak, že nebudeš využívať služby takýchto podvodníkov. Ani tohto, ani iného. Dá sa bez toho v pohode žiť. Ak sa nevieš vyrovnať s tým, že ťa nechal frajer / manžel, tak sa obráť na psychológa, psychoterapeuta - nepričaruje ti ho naspäť, ale pomôže ti vysporiadať sa s tvojou situáciou.

rebsab1730
autor
Dnes o 07:19
@kalifka

@rebsab1730 kvôli tomu si sa dnes prihlásila na MK ? 😒😕

@kalifka áno kvôli tomu. A nie je to dobrý dôvod?

jblheart
Dnes o 07:20

ČOŽE ! Jasnovidci a veštci klamú ? To vážne ? Takže ten čo mi vyveštil že mi narastie druhý 30cm úd ma oklamal ?? Kde je okno... skáčem... 😀 Teraz vážne.. kto verí takým ľudom ešte v dnešnej modernej dobe ? Každý sme si strojcom svojho života a šťastia... Samozrejme keď ti niekto povie že sa ti udeje niečo pozitívne tak ťa to pozitívne naladí a pozitívnym ľudom sa vraj dejú pozitívne veci.. ale to je tak všetko asi.

kalifka
Dnes o 07:21
@rebsab1730

@kalifka áno kvôli tomu. A nie je to dobrý dôvod?

@rebsab1730 za mňa určite nie! Len hlúpi ľudia dávajú peniaze na tieto hlúposti.

rebsab1730
autor
Dnes o 07:21
@sissy27

@rebsab1730 najjednoduchšie sa im ubrániš tak, že nebudeš využívať služby takýchto podvodníkov. Ani tohto, ani iného. Dá sa bez toho v pohode žiť. Ak sa nevieš vyrovnať s tým, že ťa nechal frajer / manžel, tak sa obráť na psychológa, psychoterapeuta - nepričaruje ti ho naspäť, ale pomôže ti vysporiadať sa s tvojou situáciou.

@sissy27 nejde o mňa. Ja som len svedkom ako toto praktizuje a robí si posmešky zo žien ktoré mu posielajú veľa peňazí videla som to…

rebsab1730
autor
Dnes o 07:22

Začala som túto temu aby sa mohli prihlásiť ženy ktoré boli rovnako oklamané touto osobou a keď ich je viac a nájdu sa tu, určite sa stym dá niečo spraviť.

katkazatka
Dnes o 07:26
@rebsab1730

Začala som túto temu aby sa mohli prihlásiť ženy ktoré boli rovnako oklamané touto osobou a keď ich je viac a nájdu sa tu, určite sa stym dá niečo spraviť.

@rebsab1730 ak su ti ludia tak blbi, ze vyuzivaju jeho sluzby, tak nech sa necuduju. Normalny clovek nema potrebu sa zahadzovat s takymito degešmi. Kto v 21. storoci veri tymto bludom?

jblheart
Dnes o 07:29
@rebsab1730

@rebsab1730 Však dá sa stým niečo spraviť a ako už bolo vyššie spomenuté je - neveriť tomu a nechodiť na také miesta a ešte za to aj platiť. Ak si myslela v zmysle že sa tu stretnete nejaké 3+ žien a podáte nejakú žalobu aby ste vysúdili nejaké peniaze o ktoré vás pripravil tak to neviem akú má šancu na úspech... Potom jedine že by ste všetky v noci išli k nemu a za trest mu rozbili veštecké gule či načúrali do kávových zŕn či z čoho to veští... 😅

sissy27
Dnes o 07:29
@rebsab1730

@sissy27 nejde o mňa. Ja som len svedkom ako toto praktizuje a robí si posmešky zo žien ktoré mu posielajú veľa peňazí videla som to…

@rebsab1730 tak potom posuň túto moju radu tým ženám. Iná pomoc tam nie je, ak dobrovoľne niekto platí takýmto ľuďom, tak s tým ťažko niečo spravíš. Ale tak môžeš mu poslať ešte daňovú kontrolu, bločky isto nedáva.

aperolcek
Dnes o 07:30
anonym_76acca
Dnes o 07:35
@aperolcek

@aperolcek presne "rovnako pomáhal" s návratom milovanej osoby

Žena túžila po návrate muža, ktorý ju opustil a nechal samu s dvomi deťmi. Ako vyplýva z online komunikácie, ktorú sudca prečítal na pojednávaní, sumy za veštenie a rituály sa z dvadsiatich eur rýchlo vyšplhali na desaťtisíce.

"Musíme začať s privolávaním. Už sa to blíži, aby bol doma s vami. Ja vám píšem cenu, ktorú máte zníženú 15 580 eur," povedal Boris Vittek, sudca Okresného súdu Prešov.

Keď sa žene minuli vlastné peniaze a pálenie sviečok muža domov nepriviedlo, začala na platby veštcom používať financie z obecnej kasy Šarišských Michalian.Peniaze posielala na viaceré úcty. Postupne tak od nej veštci vymámili viac ako jeden milión eur. Žena im prezradila aj to, odkiaľ financie má.
https://www.ta3.com/clanok/258447/v-presove-odk...

mandzula
Dnes o 07:44

Kym budu existovat hlupi ludia, budu existovat aj tieto vyzirky, cize naveky.

rebsab1730
autor
Dnes o 07:52
@jblheart

@rebsab1730 Však dá sa stým niečo spraviť a ako už bolo vyššie spomenuté je - neveriť tomu a nechodiť na také miesta a ešte za to aj platiť. Ak si myslela v zmysle že sa tu stretnete nejaké 3+ žien a podáte nejakú žalobu aby ste vysúdili nejaké peniaze o ktoré vás pripravil tak to neviem akú má šancu na úspech... Potom jedine že by ste všetky v noci išli k nemu a za trest mu rozbili veštecké gule či načúrali do kávových zŕn či z čoho to veští... 😅

@jblheart podľa mňa by stačilo aj ak by sa to už viacerým nestalo. Nie každý hľadá za všetkým vyťažiť 🫡

anonym_b84b30
Dnes o 08:08
@rebsab1730

@rebsab1730 hold za blbost sa platí

januska12323
Dnes o 08:34
@rebsab1730

@jblheart podľa mňa by stačilo aj ak by sa to už viacerým nestalo. Nie každý hľadá za všetkým vyťažiť 🫡

@rebsab1730 kým budú ľudia veriť hlúpostiam budú múdrejší na nich zarábať. Je to presne to isté ako princ z Nigérie, nasľubujú čo chcú tie ženy počuť a potom pomaly vypýtajú peniaze. Môžeš sa akurát rozprávať so svojimi známymi a dookola vysvetľovať.

alex49
Dnes o 08:36

Ak niekto platí takýmto odborníkom, tak má smolu. Ako na súde dokážeš, že si nedostala službu za ktorú si zaplatila.

danica2711
Dnes o 08:38

@rebsab1730 ako sa proti tomu brániť? No nenavštevovať ho!!! Také jednoduché

anonym_cd4886
Dnes o 08:38

Neblázni nedávaj prosím ťa peniaze podvodníkom tie peniaze investuj do cestovania za taký peniaz vieš vidieť super zaujímavé miesto a mesto na zemi kúp si letenky a cestuJ… keď máš také peniaze na veštenie a máš na cestovanie. Tak bude nejaký podvodník cestovať za teba

anonym_06f170
Dnes o 09:36

do partie berte aj toho čo našiel toho malého ci*áňa .

Strana
z2