Manifestovanie a pozitívne myslenie
Verite?
@anonym_autor verim, ale este nikdy mi nic nevyslo 🤣
Asi to bude skôr o povahe a génoch. Áno, naozaj pozitívny človek môźe byť, aj kvôli tomu, úspešnejší a vyburcovať ostatných. Také to nasilu americké a za oponou opak je skôr business management a krmivo pre sociálne siete.
Nie, neverim a som dokonca alergická na to, keď to do mňa niekto hustí, ako musím pozitivne myslieť.
@anonym_autor jednoznačne áno. Robím to od detstva, keď ešte slovo manifestácia nebolo ani vo hviezdach. Celý život mi ide presne podľa mojich predstáv až mám niekedy pocit že žijem v matrixe a všetko je len hra.
nie.
manifestácia za mňa blbosť
@anonym_autor nie som skor realista , nemoze byt v zivote len vsetko pozitivne
Nie
Nie.
Áno a funguje to. Aspoň pre mna
@anonym_autor nie
Nie.
Verím. Čo vysielaš do vesmíru, tak to sa splní.
Nie vôbec..
Ano, kazdy si je strojcom svojho stastia.
A aj ked sa neda vyhnut chorobam a tazkym situaciam v zivote, vzdy sa da ovplyvnit tvoje myslenie a to ako sa na situaciu pozeras.
Vies co, neverim. Ale velakrat sa mi stalo, ze som nieco chcela, nikto o tom nevedel, nesnazila som sa o to a ono to same prislo..
@anonym_autor nie, neverím, veď, keby to bolo také ľahké, tak to robí každý. Že stačí si len manifestovať.
Ale ak niekto na život pozerá pozitívne, tak určite prechádza životom jednoduchšie ako ten s negatívnym pohľadom. Na to podľa mňa netreba manifestáciu, ale dôležitý je celkový postoj k životu.
A keď niekto povie, že je bohatý, lebo manifestoval (áno, aj také som už videla), tak to tak určite nie, lebo určite na to nestačila len tá manifestácia.
na manifestáciu neverím a aj s tým pozitívnym myslením to je také ošemetné… ja som optimista. od mala, som taký cigán a netrápim sa čo bolo, čo bude, dôležité je tu a teraz. a mám to fakt od mala…
ale moje pozitívne myslenie či manifestácie je na houby keď si vyvrtnem nohu a stále verím že je to nič aj keď bum, je zlomená…
takže manifestácia a pozitívne myslenie nás neochráni od zlého či nám neprinesie to dobré len preto že to chceme. iba nám pomôže to všetko ľahšie prekonať…
V zlej komunite sa pýtaš 🤣

nie