icon

Máte nevysvetliteľné strašidelné zážitky?

3. aug 2026

Máte nejaké strašidelne zážitky, ktoré si neviete vysvetliť ? Napríklad duchovia ? Alebo nejaké nezvyčajne javy ? Veci čo sa vám stali? Ja ich mám veľa preto ma to zaujíma či niekto tiež také niečo zažil

anonym_8a9fcd
3. aug 2026

@anonym_autor ja som bola na duchovnej obnove, kde sme spievali chvály k Panne Márii. Jedna pani začala vrieskať úplne iným hlasom, takým jak vo filmoch o posadnutých. Začala nadávať škaredo, vrieskala Mária, všetci sme sa strašne báli. Nakoniec nám kňaz vysvetlil, že je pani posadnutá, museli robiť exorcizmus. Bol to silný zážitok, ale hrozne som sa bála.

anonym_a8a7c9
3. aug 2026

@anonym_autor ano, zazila, ale nemam ich tak vela ako ty😄

anonym_cdbb66
4. aug 2026

@anonym_autor Osobne nie,ale čítal som, že ludia ktorí sa venujú ezoterike,vešteniu,východným náboženstvám,a pod, takéto nepríjemné zážitky mávajú dosť často.Nie hneď po prvej návšteve, ale časom.
Alebo keď su ľudia prinesú z dovoleniek od šamanov všelijaké sochy.Asi si ich nejakým spôsobom pozvala.Samozrejme , že da sa ich vypoklonkovat.

luga_luga
4. aug 2026

skoro kazdy den, je strasidelne rano vstat 4:45 a ist do prace

anonym_fdebf4
4. aug 2026

Raz ma viezla sanitka do nemocnice po anafylaktickom šoku. Keď sme čakali pred ambulanciou, ja som bola na lehátku, tak prišla za mnou zadychčaná cudzia žena, že ma hľadala po všetkých nemocniciach. Že ma konečne našla. Vložila mi do rúk medajlón s pannou Máriou a povedlala, že sa nemusím báť, že budem v poriadku. A odišla.

autor
4. aug 2026
@anonym_8a9fcd

@anonym_autor ja som bola na duchovnej obnove, kde sme spievali chvály k Panne Márii. Jedna pani začala vrieskať úplne iným hlasom, takým jak vo filmoch o posadnutých. Začala nadávať škaredo, vrieskala Mária, všetci sme sa strašne báli. Nakoniec nám kňaz vysvetlil, že je pani posadnutá, museli robiť exorcizmus. Bol to silný zážitok, ale hrozne som sa bála.

@anonym_8a9fcd toto , keď mi niekto prvej povedal tak som tomu neverila absolútne . My sme boli v Čenstochovej. A kňaz nám povedal , že môžeme dostať dary ducha svätého . Ešte mi to bolo vtipne , že aké dary no určite. počas omše ľudia začali padať ako hrušky. Jedna sa brutálne smiala , ďalšia chrčala, ďalšia odpadla tak , že dopad mala taký silný že som si myslela , že ma väzy zlomené a keď som jej chcela pomôcť tak ma okrikli, že sa jej nemám dotýkať . Tak som len klačala a modlila sa ďalej . Potom sa prebrala a absolútne jej nič nebolo ani si nič nepamätala . Ďalší muž tam kričal v nejakom čudnom jazyku a syčal. Takže odvtedy tomu všetkému verím . A som si povedala nech mi hovorí kto chce čo chce tak tomu verím lebo som to videla na vlastne oči .

autor
4. aug 2026
@anonym_a8a7c9

@anonym_autor ano, zazila, ale nemam ich tak vela ako ty😄

@anonym_a8a7c9 tak sa môžeš s nami o nich podeliť ak chceš 🙂

autor
4. aug 2026
@luga_luga

@luga_luga myslím si , že asi ani nie . Ja vstávam o 3:45 a k tomu ešte 2 hod cestujem do prace . A dá sa to vpohode. Nie je to až také strašidelne , ale každý to ma inak . Závisí aj akú prácu vykonávate .

autor
4. aug 2026
@anonym_fdebf4

Raz ma viezla sanitka do nemocnice po anafylaktickom šoku. Keď sme čakali pred ambulanciou, ja som bola na lehátku, tak prišla za mnou zadychčaná cudzia žena, že ma hľadala po všetkých nemocniciach. Že ma konečne našla. Vložila mi do rúk medajlón s pannou Máriou a povedlala, že sa nemusím báť, že budem v poriadku. A odišla.

@anonym_fdebf4 a videli ste ju potom ešte niekedy ? Ufff

anonym_a8a7c9
4. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_a8a7c9 tak sa môžeš s nami o nich podeliť ak chceš 🙂

@anonym_autor ved ty ich mas vela a nepodelila si sa s nami. Ja ich mam malo a je to dlhy pribeh, ked budem mat cas, napisem mozno.

autor
4. aug 2026
@anonym_cdbb66

@anonym_autor Osobne nie,ale čítal som, že ludia ktorí sa venujú ezoterike,vešteniu,východným náboženstvám,a pod, takéto nepríjemné zážitky mávajú dosť často.Nie hneď po prvej návšteve, ale časom.
Alebo keď su ľudia prinesú z dovoleniek od šamanov všelijaké sochy.Asi si ich nejakým spôsobom pozvala.Samozrejme , že da sa ich vypoklonkovat.

@anonym_cdbb66 toto ja absolútne neuznávam , tieto veštice, kivadla, woodu bábiky , červené náramky , kryštáliky , horoskopy , , sviečky proti urieknutiu, kadejaké sošky , náramky , lapače a čakry.. akože nesúdim ľudí za to absolútne . Každý sme si strojcom vlastného šťastia . Ale vyhýbam sa tomu úplne . A ako píšeš máš pravdu pri takých ľuďoch sa zacnu diať veci po čase. My sme mali jednu pani v bytovke a ona brutálne tomuto verila . Celú bytovku okadila šalviou každý deň . Potom sme ju boli susedia prosiť aby s tým prestala lebo nám to nebolo príjemne . Navrhli sme jej , že ak chce nech si šalviou okaďuje svoj byt . Že to je úplne na nej , ale nie všetky chodby . Ešte pred prah nám sypala akýsi popolček a hovorila nám , že ako si vyhľadala karty a čo všetko jej tak vyšlo . Potom prestala s tým . A nebolo ju týždeň vidno , keď sme jej boli zaklopať na dvere . Otvorila nám s tým , že pssst teraz spí nemôžem s vami hovoriť lebo bude zlý , keď to zistí . Tak sme sa úplne zľakli lebo s pani nikto nežil a ani nikoho tam nemala . Zavolali sme jej pomoc. A potom bola umiestnená na psychiatriu pretože údajne jej z toho celého preplo. Že začala byt agresívna a rozprávať v hatlaninach.Už sú to dva roky a my tam už nežijeme tak teraz neviem vôbec čo je s ňou , ale dúfam , že je vporiadku .

anonym_6dbd4b
4. aug 2026

A aké máš tie zážitky?

sevrin
4. aug 2026
@luga_luga

@luga_luga príšerné! Mne budík zvoní 7:10 a aj to sa niekedy zľaknem.

anonym_158772
4. aug 2026

@anonym_autor mám ale neverim na to a myslim si ze vsetko sa da vysvetlit racionalne. Netyka sa to ale duchov ale inych zvlastnych veci. Jednou z nich je to ze ked raz moji rodicia odisli prec, tak po cca pol hodke som sla hore z izby do kuchyne a v kuchyni bolo blato. Akoby tam niekto siel so spinavymi topankami. Avsak bolo to len na jednom mieste. Cize keby tam niekto bol zrejme by to bolo aj inde. Plus sme mali psa ktory bol poriadne ostry na cudzich a nikoho by nepustil dnu. Rodicia to urcite neboli hoci som sa ich nikdy nepytala ale boli prilis poriadkumilovní na to aby tam toti nechali. Ale ako som vravela verim ze na vserko existuje racionalne vysvetlenie a na duchov ani tomu podobne nemienim verit

anonym_fdebf4
4. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_fdebf4 a videli ste ju potom ešte niekedy ? Ufff

@anonym_autor nie, nikdy v živote som ju nevidela a ani som si popravde nezapamätala dobre jej tvár. Vtedy sa ma aj záchránari aj priateľ pýtal, či ju poznám a kto to je... neviem kto to bol.

rozkvet1
4. aug 2026
@anonym_fdebf4

@anonym_autor nie, nikdy v živote som ju nevidela a ani som si popravde nezapamätala dobre jej tvár. Vtedy sa ma aj záchránari aj priateľ pýtal, či ju poznám a kto to je... neviem kto to bol.

@anonym_fdebf4 prosta nahodna zena ktora chcela byt dolezita tak vosla do prvej nemocnice videlq pacienta, teba, ktory na tom nebol najlepsie a dala ti ho. To ze ta hladala v kazdej nemocnici je naozaj nepravdepodobné to kym by vsetko presla uz davno by si bola doma. Nevidim na tom osobne nic zahadne

anonym_fdebf4
4. aug 2026
@rozkvet1

@anonym_fdebf4 prosta nahodna zena ktora chcela byt dolezita tak vosla do prvej nemocnice videlq pacienta, teba, ktory na tom nebol najlepsie a dala ti ho. To ze ta hladala v kazdej nemocnici je naozaj nepravdepodobné to kym by vsetko presla uz davno by si bola doma. Nevidim na tom osobne nic zahadne

@rozkvet1 aj ja som si myslela, ten medajlonik som potom zahodila. Len nerozumiem, na co jej to bolo dobre. Mne skor pride ako psych. narusena zena, lebo nikto normalny by to neurobil. Ale druha vec sa mi stala, zomrel mi priatel. Nasledne som potrebovala ist na operaciu a isla som na predoperacne vysetrenie na interne. Prisla som tam a lekarka mi hovori, ze vy ste tu kolki dosli. Pytam sa ako to myslite? Ona mi hovori, ved pri vas je duch, vy ho necitite? Lekarka nemala odkial vediet, co sa mi stalo. Povedala mi, ze je to moj blizky clovek, teda partner. A ze tu je so mnou, lebo na mna dava pozor. Na to mi povedala, ze urobi vecer ritual, aby priatel mohol odist. Pamatam si presne na tu chvilu, kedy ten ritual urobila... neverim na taketo veci... ale toto som citila.

iwesska
4. aug 2026
@anonym_fdebf4

@anonym_fdebf4 Skor si myslim,ze si ta s niekym splietla,to je cele.

simsalabim
4. aug 2026
@luga_luga

@luga_luga ja podobne, o par minut po tebe. Je to uz 2 desatrcocia a stale som si nezvykla, prave naopak, vekom mam pocit, ze je to coraz hrozivejsi zazitok...

d_ivana
4. aug 2026

@anonym_autor V 2023 som zažila strašidelný zážitok. Výsledky vtedajších parlamentných volieb ma desia doteraz.

anonym_f6b6d9
4. aug 2026

na duchovné zážitky musíš mať cítenie, príliš racionálne zmýšľajúci ľudia ho nemajú. Nevedia sa odpútať od zeme a vnímať. Preto ťa budú presviedčať, že si si to predstavovala, alebo že to bola davová psychóza, pretože to necítia. Bola som na viacerých obnovách a chválach a naozaj je tam prítomnosť Ducha Svätého fyzicky cítiť. Opísať sa to nedá, keď je človek uzavretý tomu nezažije to. Videla som tiež ako ľudia odpadávali. Niekoľkokrát som videla zomrelého blízkeho alebo cítila ich prítomnosť. Vždy to boli ale iba pozitívne zážitky, nič strašidelné.

anonym_677aca
4. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8a9fcd toto , keď mi niekto prvej povedal tak som tomu neverila absolútne . My sme boli v Čenstochovej. A kňaz nám povedal , že môžeme dostať dary ducha svätého . Ešte mi to bolo vtipne , že aké dary no určite. počas omše ľudia začali padať ako hrušky. Jedna sa brutálne smiala , ďalšia chrčala, ďalšia odpadla tak , že dopad mala taký silný že som si myslela , že ma väzy zlomené a keď som jej chcela pomôcť tak ma okrikli, že sa jej nemám dotýkať . Tak som len klačala a modlila sa ďalej . Potom sa prebrala a absolútne jej nič nebolo ani si nič nepamätala . Ďalší muž tam kričal v nejakom čudnom jazyku a syčal. Takže odvtedy tomu všetkému verím . A som si povedala nech mi hovorí kto chce čo chce tak tomu verím lebo som to videla na vlastne oči .

@anonym_autor to je zmenený stav vedomia, nič "ezo" 🙂 Stáva sa to ľuďom po celom svete pri rôznych obradoch, rituáloch, je to staré ako ľudstvo samo.

anonym_8a9fcd
4. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor presne, toež som bola skeptická, ale keď toto zažiješ, tak sa potom často hovoril, že neverilm v Boha a podobne 😀

anonym_dc868d
4. aug 2026
@anonym_cdbb66

@anonym_cdbb66 ja mám extra kresťanskú rodinu a tých zážitkov majú až až.

anonym_c02cbb
4. aug 2026

zazitkov par mam, ale nerada o nich hovorím, lebo na pár výnimiek nepoznam nikoho, kto by na tieto veci veril a potom vyzerám ako blázon

anonym_39d48b
4. aug 2026

Uz som to na mk velakrat pisala, ale najzahadnejsie co sa mi v živote prihodilo, bolo ked mi umierala starká. Bola som pri nej 8.2 o 18.30h v nemocnici, bola cela zmenená, velmi tazko plytko dýchala, spala a mala pootvorené oči, odfotila som ju a poslala mame, ze starká je daka zvláštna a zle dýcha. To bolo o 18.38h.
Ráno mi zvoní telefón, ze starká zomrela. Bola to moja spriaznena duša a jej smrt som nechcela prijať dlho. Stale som premýšľala, ze o koľkej zomrela, ze umierala sama chudinka moja ,pozerala som si fotky a narazila som na tu poslednú, tak som si kukla , ze o koľkej som ju fotila, kedy som bola naposledy pri nej a na fotke zmenený datum a čas - 9.2. 01.28hod ,lenže ja som pri nej vtedy nebola. Cela som sa roztriasla a volám mame. Ona citala spravu z nemocnice a čas úmrtia o 1.28h 9.2. napísaný. Je to neuveriteľné a neda sa to vysvetliť. Ked som kukala o mesiac neskor, uz to bolo tak ako som tam povodne pri nej bola . Tak veľmi som chcela ten cas vedieť, ze mi to ona takto nejakým spôsobom ukazala.
Som zarytý ateista a na taketo veci ja moc neverím, celkovo verim len tomu, co zazijem. A toto som zažila.