Poznáte spoľahlivú vesticu na veštenie?
Ahojte, poznáte prosím dobrú vesticu od ktorej Vám vyšiel rituál alebo veštenie? Ďakujem za odpovede. Poprosím nepisat, že to nie je správne, každý si určite svoj smer.
Po tom čo som videla v správach ako halda ľudí napadla dôchodcov len preto že im nejaká veštica narozpravala bludy sa už nečudujem SVK zostalo v stredoveku
Jezisi, to vazne? Vazne veris ze ti niekto dokaze precitat buducnost?
A čo potrebuješ vedieť?
@predajoblecenia04 a načo ty bude veštkyňa ? Prosím ťa veď existuje Ježiš živí ktorému môzes všetko povedať čo ťa trápi a pod a ty ukáže správnu cestu vieš že veštenie je od ďiabla ?!
Nie. Všetko sú to podvodníci ktory s teba akurát vytiahnu peniaze. Keď potrebuješ poradiť nasmerovať radšej investuj do kvalitnej terapie
@predajoblecenia04 a načo ty bude veštkyňa ? Prosím ťa veď existuje Ježiš živí ktorému môzes všetko povedať čo ťa trápi a pod a ty ukáže správnu cestu vieš že veštenie je od ďiabla ?!
@slavomirtokar57 no ty si tiez dobre prepnuty. 🤣
@slavomirtokar57 ty si sa zasekol v stredoveku
@slavomirtokar57 no ty si tiez dobre prepnuty. 🤣
@anonym_ffc44b áno som.prepnuty vďaka tomu že poznám pravdu z biblie a nie podplacovat niejake vestkine vy nie ste normálne ale okj ak máte toľko financie tak kľudne môzťe 🤣🤣🤣🤣
@slavomirtokar57 ty si sa zasekol v stredoveku
@sova7 áno zasekol som sa preto že by tu luďi iba obabravatťe a dávate radi ale to aby ste im napísali aká je pravda o boha že Šatan sa teší s toho že robíte jeho pracu ale raz pochopíte o čom pišem ,, že vám pán Boh otvorí oči a krutá pravda teraz sa vysmievate
@sova7 áno zasekol som sa preto že by tu luďi iba obabravatťe a dávate radi ale to aby ste im napísali aká je pravda o boha že Šatan sa teší s toho že robíte jeho pracu ale raz pochopíte o čom pišem ,, že vám pán Boh otvorí oči a krutá pravda teraz sa vysmievate
@slavomirtokar57 navrhujem doštudovať pravopis a na tom vyjadrovani tiez trochu popracovať. Nevysmievam sa s týmto myslením a mentalitou úplne vážne cisty stredovek
@slavomirtokar57 navrhujem doštudovať pravopis a na tom vyjadrovani tiez trochu popracovať. Nevysmievam sa s týmto myslením a mentalitou úplne vážne cisty stredovek
@sova7 preto že sme cigáni tak nevieme čo píšeme to ste chceli povedať že ? Ale Boh nerobí rozdiely kto a ako píše tam sa každý jeden pred neho postavíme tvári tvár
Všetko nie su podvodníci a nic nie je tak, ako sme naučený. Všetko je inak. História, realita, politika, nepreskumane dno oceánov a to že 100%... zdravotníctvo, psychika, ľudské telo... aj veštenie je reálne...len je kopec podvodníkov....
@sova7 preto že sme cigáni tak nevieme čo píšeme to ste chceli povedať že ? Ale Boh nerobí rozdiely kto a ako píše tam sa každý jeden pred neho postavíme tvári tvár
@slavomirtokar57 A čo cigán sa nevie naučiť poriadne čítať a písať ? To si nemyslím len sa na ten povod netreba vyhovárať
Jana Vaľova, poslankyňa za Smer. Určite má niekde skrytu guľu
@slavomirtokar57 to ti nikto nepovedal, to si povedal ty
@anonym_ffc44b áno som.prepnuty vďaka tomu že poznám pravdu z biblie a nie podplacovat niejake vestkine vy nie ste normálne ale okj ak máte toľko financie tak kľudne môzťe 🤣🤣🤣🤣
@slavomirtokar57 slavo, ja si neplatim ziadne vestice a na rozdiel od teba sa nerozpravam so vzduchoprazdnom.
@slavomirtokar57 slavo, ja si neplatim ziadne vestice a na rozdiel od teba sa nerozpravam so vzduchoprazdnom.
@anonym_ffc44b pekné si ma oslovila/oslovil žiadni prázdny vzduch není on je živi ✝️
@anonym_ffc44b pekné si ma oslovila/oslovil žiadni prázdny vzduch není on je živi ✝️
@slavomirtokar57 dobre, ved ver si comu chces, len to nevnucuj inym. A miesto vypisovania na modrom koniku investuj ten cas do ucenia sa slovenskeho jazyka, lebo na dospeleho cloveka je to hanba, v tom ti ani panbozko nepomoze 😃
@slavomirtokar57 a pravopis poznas?

@predajoblecenia04 ja ti nejdem pisat, ze to nie je spravne. Ale je to tahanie penazi od zufalych ludi, ktori vkladaju nadej do tychto vestic, aby im "vyvestila" lepsiu buducnost. Vzdy dostanes taku odpoved, aku chces pocut. Vzdy hovoria to iste- ze mas zdravotne problemy (kto nema?), ze mas problemy v nejakych vztahoch (vzdy sa nejake najdu). Proste vseobecne blaboly, ktorym jednoduchi ludia uveria.