Skúsenosti s veštcom Štefanom Betyarom?
Ahojte je tu niekto kto má skúsenosť s vestcom Štefanom Betyarom? Je to rom a venuje sa výkladom od 15 rokov asi ako uvádza.
@blizenci ahoj... Ja verím, že niečo je medzi nebom a zemou.. Ak. To cítiš, chod skúsiť... Ako sama píšeš, nemá pevnú taxu, tak uvidíš, čo ti vyvesti a podla toho sa zariad.. Nepočúvajntu nikoho.. Veľa ľudí neverí už len preto, že to nevidia a necítia... Ja som bola na výklad kariet pred 20 rokmi a všetko do bodky sa splnilo.. Nie hneď, ale časom to všetko dávalo zmysel... Bola som. Opäť pred nejakou dobou a všetko čo bolo povedane, sa tiež plnilo.. Žiadne info som sebe nevravela.. Len dátum narodenia a meno osôb o ktorých som chcela vedieť.. A jasne položila otázku... Takže držím palce a napíš svoju skúsenosť 🙏
@anonym_e0cdae len aby kvalita vykladu nebola priamo umerna velkosti dobrovolneho prispevku na prevadzku vestiarne 😀
@viestta 😃😃😃
on tušim vešti na tv8 tento rom ako vystupovanie má celkom ok aspoň cez obrazovku taký slušak.Neviem či aj jednej panej tu na mk ak sa nemylim v jednej skupine niečo odrábal lebo v dome mala kadečo trebalo to vyčistiť ale všetko pomohlo len na chvilku.A nepomohol dlhodobo tušim ani on.Ja si to občas zo srandy pozrem túto stanicu lebo tam chodi aj jeden blázon od nás zo Zm Richard a ten teda no koment 😁 celé mesto sa na ňom smeje.

@anonym_e0cdae len aby kvalita vykladu nebola priamo umerna velkosti dobrovolneho prispevku na prevadzku vestiarne 😀
@viestta Kvalita vykladu bude vzdy hodna akurat tak toho 1 centu.