Skutočne fungujú horoskopy? Podeľte sa o skúsenosti
Zdravim .Je tu niekto komu vyšiel už niekedy nejaký horoskop? väčšina z vás povie že sú to blbosti ale pýtam sa čisto zo zvedavosti.Dakujem
Vysiel. V podstate vzdy, zasada je citat cim viac neurcito formulovane.
Ako môžeš vedieť že vyšiel ak je neurčito formulovany?
Hlavne nechod volit. Dakujeme.
@anonym_autor veď o to ide. Môžeš si tam napasovať čo chceš.
Hlavne nechod volit. Dakujeme.
Nechodím ale ďakujem za dobre mienenu radu
Nechodím ale ďakujem za dobre mienenu radu
@anonym_autor Tak to mi odlahlo.
@anonym_autor Priklad : je tam napisane "davajte si pozor na financie". Stupli trhy a mam zo dna na den o 5000 viac ? Vyslo, dobre som investoval a daval na to pozor.
Spadlo to a mam o 5000 menej ? Dobre vraveli, mam dat pozor, preco som to vcas nepredal ?
Ssmozrejme, mne viac krat nspisali, ze vo vztahu ss vyskytju problemy alebo ma nieco milo prekvapi (nebola som ani vo vztahu 😂 ) alebo co sa tyka prace pritom som este len studovala 😂
@anonym_autor Tak to mi odlahlo.
To ti verím
Aká sila alebo duchovná bytosť by mala riadiť môj život, aby horoskop vôbec "vyšiel"?
Predstavme si, že sa ráno pozrie do kalendára: aha, je pondelok 29. 6. 2026. Keď som sa narodila pred X rokmi, Slnko bolo v súhvezdí XY, ale podľa babylonského kalendára zas v súhvezdí YZ.
A tak dnes má prísť úraz, takže táto sila ma čaká pred vchodom, postrčí kameň do cesty, aby som sa potkla a zlomila si nohu.
Takto má horoskop fungovať?
Pisanie horoskopov bola super brigáda počas štúdia 🙂 ale človek cíti tu zodpovednosť 🙂
Pisanie horoskopov bola super brigáda počas štúdia 🙂 ale človek cíti tu zodpovednosť 🙂
Podľa čoho si ich písala?
Podľa čoho si ich písala?
@anonym_autor To sa akoze naozaj pytas???
funguju, lebo to je vzdy tak vseobecne napisane, ze kazdy sa tam najde. A ludia to beru tak, ze ked sa horoskop netrafi, tak nic ale ked zapasuje do reality tak nastane velky uzas ako je to mozne. Proste raz za cas sa kazdemu stane zasadna zivotna udalost, alebo nieco s peniazmi, alebo pracovne nieco, vztahy...
@anonym_autor kks to fakt niekto tomuto verí? Pracujem v online webe kde máme aj horoskop na každý deň. Vieš kto to píše?umelá inteligencia. Horoskopy sú úplná hovadina.
je to okultizmus, vyhoď to zo života a skús sa zamyslieť, že čo v tebe spúšťa potrebu poznať budúcnosť... ak zvedavosť, tak ju skús smerovať dobrým smerom

Vysiel. V podstate vzdy, zasada je citat cim viac neurcito formulovane.