Nohavičky na chudnutie. Skutočné účinky alebo marketingový trik?
Kamoška mi dnes vravela, že má nejaké spodné nohavičky, vďaka ktorým sa potí - a chudne.
To bude ale blbosť, nie? Max. vypotí vodu?
Pozerám na internete, ale neviem to nájsť - tuším mi ale niekde na FB vyskočila reklama s takými upotenými dámami.
Ak by to fungovalo existovala by obezita?
@martinmmartin Ona povedala, že už má volnejšie gate 🙂 Tak možno je to nejaký tajný trik, ktorý funguje a nikto nám o tom nechce povedať 🙂
Naozaj som počula už o rôznych pofidérnych až vyslovene hlúpych výrobkoch a doplnkoch na chudnutie, ale toto je tuším môj nový obľúbený 😂😂😂😂
Viem aké myslíš, posledné dni mi vybiehajú v reklame v hre ktorú hrám, a je to z Temu.
Viem aké myslíš, posledné dni mi vybiehajú v reklame v hre ktorú hrám, a je to z Temu.
@maca1984 Presne, v nejakej hre v telefóne mi to vyskočilo. Len na temu to nevidím 🙂
Fuu,tak toto je vynalez tisicrocia - samovolne vypoteny tuk😂 Radsej nechcem vediet,ako to tam dole v takej obtiahnutej umeline musi smrdiet🤮
Naozaj som počula už o rôznych pofidérnych až vyslovene hlúpych výrobkoch a doplnkoch na chudnutie, ale toto je tuším môj nový obľúbený 😂😂😂😂
@anonym_0fd685 nie, nie, toto nebude ten top. Top bolo sustakove overalove pyzamo, pod ktorym sa v spanku chudlo potenim. Cim viac spis, tym viac schudnes
Nepočula som o nich, ale podĺa opisu mi to príde ako skvelý prostriedok na vznik bakteriálnych a plesňových ochorení vagíny a zaparenín zadku .Ten smrad musí byť wau.
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tuk sa potenim neodburava predsa
Ja som si raz kupila asi 25 rokov dozadu take neoprenove leginy. A kludne sa mozete rehotat 😂😂😂😂😂😂 mala som to asi raz na sebe, spotena som bola uz pri pohlade na ne. Mlada blba 😂
@anonym_698b53
Ďakujem veľmi pekne 👍. Normálne mi až potom došlo, že som asi napísala riadnu kravinu s tým k 🫣 až sa hanbím.
@svetlonos si nebola na kurze slovenciny u kapitana Danka draha 🤭🤭🤭🤭🤭🤭?
@martinmmartin Ona povedala, že už má volnejšie gate 🙂 Tak možno je to nejaký tajný trik, ktorý funguje a nikto nám o tom nechce povedať 🙂
@anonym_autor
Blbosť, to sú len vyťahané gate 🤣. Keby taká krávovina fungovala, fakt neexistuje mounjaro a podobne. Existujú sťahovacie nohavičky - MM to bola celotelová kondóm 😁. Budiš, to tá fakt stiahne, alebo také minišaty sťahujúce. Mám to, funguje to. Ale už roky mi to krásne leží v šuflíku, uprednostňujem dýchanie. V Tom čo ty popisuje s a ešte z tému nachytas akurát vaginálne problemy a kopec smradu. Okrem toho tie veci obsahujú na tému nie zrovna super zloženie v látkach.
@svetlonos si nebola na kurze slovenciny u kapitana Danka draha 🤭🤭🤭🤭🤭🤭?
@muchotrafka298
Kto je kapitán Danko? 😂 Prosím ťa ešte si tak vravím, mozog , z mozgu a napíšem k, no čo ti poviem 🤣 Ale poprosím vysvetlenie o k Dankovi, znie to zaujímavo 😁
@muchotrafka298
Kto je kapitán Danko? 😂 Prosím ťa ešte si tak vravím, mozog , z mozgu a napíšem k, no čo ti poviem 🤣 Ale poprosím vysvetlenie o k Dankovi, znie to zaujímavo 😁
@svetlonos ty nevies kto je Cicero z Revucej zvany aj kapitan Danko, teda slovutny pan Danko, ktoremu neuhol semafor?
@muchotrafka298
@svetlonos nepoznas kapitana Danka? No fuha, toto neviem ja takyto slovensky politicky skvost ani vysvetlit :D Ale on hovori GDE, MODZOK a tak 🙂
@svetlonos ty nevies kto je Cicero z Revucej zvany aj kapitan Danko, teda slovutny pan Danko, ktoremu neuhol semafor?
@anonym_698b53 you made my day.....Slovutny pan Cicero z Revucej 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@svetlonos nepoznas kapitana Danka? No fuha, toto neviem ja takyto slovensky politicky skvost ani vysvetlit :D Ale on hovori GDE, MODZOK a tak 🙂
@muchotrafka298
Jaaaj síce nepoznám, politika ide úplne mimo mňa aké už aspom chápem, prečo tu niektoré ženy píšu to GDE 🤣, vždy som rozmýšľala čo to má byť za fór 😁.
@anonym_698b53
Neuhol mu semafor? No myslím, že si ho pozriem tohoto experta 😂
@anonym_698b53
No už som si to pozrela, na politika teda riadny zahul aké pobavilo 😁. Občas keď som extrémne vyčerpaná tiež tresnem nejaké dokomolene slovo alebo mixnem Slovensko Nemecku vetu. Aké nie pred celým národom ,🤭 A vždy za triezva 😂
Mne sa vynorila spomienka,davno minula,ked sme si s kamoskov namotali na brucho potravinarsku foliu,na stehna tiez a tak sme cvicili.Uz to, bol bizar.Teda,vypotili sme litre.Ale preco nohavicky? 🤔co chudne z medzinozia?Je k tomu aj nejaka legenda?ze preco nohavicky?akoze mam brucho ako komodu,ale dam si tieto nohavicky,spotim sa v tej nohavickovej oblasti (mnam) a brucho zmizne?
@anonym_0fd685 Vypotit tuk. Moj ty Boh. Kazdy, kto si toto kupi, nech vrati obciansky preukaz. A btw, odporucam po noseni tych nohaviciek zajst rovno na gyndu. Bo nechcem vidiet tu Zoo a ine veci.
Tomuto fakt realne niekto veri? To je asi taky level, ze vyhodenie uspor v taske z balkona. Dufam, ze autorka nechodi volit. Bez urazky.
@anonym_autor
Uši so bombarďáky z igelitu.

Ak by to fungovalo existovala by obezita?