icon

Veríte proroctvu Wolfa Messinga na rok 2026?

8. apr 2026

Wolf Messing sa preslávil ako parapsychológ, pričom jeho schopnosti uznali aj Einstein, Freud či Mahátmá Gándhí.
Proroctvo presného jasnovidca Wolfa Messinga pre rok 2026
Dôjde k trom významným udalostiam, ktoré spôsobia revolúciu vo svete:
Bod 1 – 15. mája 2026 veľké banky skrachujú a dolár klesne. Jeho hodnota klesne na desatinu súčasnej hodnoty. 16. mája bude mať dolár hodnotu len 10 pencí. Nebude to len kríza, bude to začiatok novej éry. V USA nastane chaos, ktorý povedie k rozpadu na jednotlivé štáty, čím sa skončí status USA ako superveľmoci. Približne v rovnakom čase sa očakáva, že NATO sa zrúti do týždňa.
Bod 2 – Objavenie sa polárnej žiary nad Moskvou v auguste 2026. Nebude to prírodný jav, ale výsledok experimentu, ktorý zmení naše vnímanie reality. Dôležité budú tri miesta: Moskva, Novosibirsk a niekde v Arktíde. Budú prepojené energetickým mostom a otvorí sa portál, ktorý Rusku poskytne kľúč k neobmedzenej udržateľnej energii. A tiež k starovekej civilizácii. Vzácny astronomický jav nastane, keď sa planéty zaradia do jednej línie s centrom galaxie a otvoria sa brány Šambaly. Tento jav sa vyskytuje len raz za 26 000 rokov. Naposledy to bolo v čase Atlantídy.
Bod 3 – V novembri 2026 dostane Putin ponuku vládnuť svetu výmenou za technológiu, ale proroctvo mu radí, aby ju odmietol, pretože Rusko sa má stať majákom pre ľudstvo a nie súčasťou globálnej väznice. V roku 2027 by malo byť Rusko duchovným centrom sveta, ale cesta k tomu vedie cez august 2026. To určí osud ľudstva na najbližších 1000 rokov. Čína bude hrať vedúcu úlohu v materiálnej sfére – v ekonomike. India bude spolu s Ruskom duchovným centrom. Pravoslávne kresťanstvo bude zbavené všetkých nánosov a očistené. Duchovné cesty budú slobodné, medzi náboženstvami by nemalo dochádzať k rivalite. Ukrajina a Bielorusko sa zjednotia s Ruskom a Kyjev bude dôležitým centrom ruskej kultúry.
Srbsko a Bulharsko budú v roku 2027 ako prvé žiadať Rusko o spoluprácu medzi slovanskými národmi. Potom v roku 2028 nasledujú Česi a Slováci. Poliaci počkajú do roku 2032. Pomoc dostane aj západná Európa. Prebudí sa, ale bude musieť prejsť ťažkými časmi.
Židovský jasnovidec bol lepší jasnovidec ako Edgar Allan Cayce, Nostradamus alebo Baba Vanga. Nikdy sa nemýlil. Hitler na neho vypísal odmenu 200 000 ríšskych mariek. Wolf Messing napísal toto proroctvo tri roky pred svojou smrťou a list vložil do zapečatenej obálky. Mal byť otvorený 50 rokov po jeho smrti, v roku 2025.

Strana
z2
anonym_4b9e34
8. apr 2026

Keď sa 15. mája zrúti dolár, 16. mája NATO a v auguste sa otvorí portál do Šambaly, tak jediná otázka ostáva, či si mám ešte 14. mája robiť plány na leto alebo si mám už rovno kúpiť generátor do krytu.

anonym_f7072d
8. apr 2026

Nie, neverím takýmto predpovediam

anonym_bac485
8. apr 2026

Toto je len predpoveď. Ľudia vedia všetko zvrátiť. A aj to majú v pláne pozri si agendu 2030.

anonym_1e9bb8
8. apr 2026

Znie to celkom pozitívne,nech padne kto ma padnúť ale nech sa to na dobré obráti a pre všetkých
A nie neverím tomu i keď by som bola za

autor
8. apr 2026

k bodu 2:
Rusko pracuje na unikátnych zdrojoch energie, fundamentálnych reaktoroch JRT bez jadrového odpadu, ktoré zabezpečia energiu pre všetkých obyvateľov Zeme. Všetky smartfóny, súkromné domy, autá atď. prejdú na nikel 63 získaný metódou JRT pomocou urýchľovačov častíc na doživotné používanie.
V pondelok 2.11. a v utorok 3.11.2026 ponúkne nočná obloha nezvyčajné zoskupenie jasnejších objektov zo slnečnej sústavy aj vzdialenej oblohy. Tieto objekty sa zoradia do krásnej priamky. Líniu vytvorí otvorená hviezdokopa M44 (Úľová hviezdokopa), Mesiac, Mars, Jupiter a hviezda Regulus.

anonym_5613bb
8. apr 2026

Nie, taketo blbiny ma vobec nezaujimaju...

anonym_d610fd
8. apr 2026

Máš to nepresné.
USA neskončí ako superveľmoc rozpadnutím, ale zničením.
Rusko na svojom konci bude zúrivé a ešte sa pokúsi vyhladiť niektoré krajiny ale skončí a nikto mu nepríde na pomoc pri jeho konci.
Silná polárna žiara môže prísť, budeme sa kochať divadlom na oblohe, ale zároveň zničí vojakom komunikáciu, satelity aby na bojisku nastal chaos a panika.
Presný čas kedy nastanú tieto udalosti žiaden človek nevie, ale nebude sa na to čakať desaťročia.

anonym_f7072d
8. apr 2026

Tak som si o tomto človeku niečo pozrela, keďže sa nudim a zistila som, že to bol showman a jeho doteraz “splnené” predpovede sa šírili iba ústne, nenašla som nič o tom, že by nejaké predpovede systematicky spísal … najviac zdrojov k tomuto celému je na podivných cz/sk facebookovsch stránkach ako presne aj tento text, ale inak takmer nič… zaujímavé je, že na to že vraj poznal celú budúcnosť USSR, nikde nepredpovedal dátum rozpadu… k tomu tam nesedia roky, predpoveď ma byt z archívu z roku 1973, vraj ju napísal 3 roky pred smrťou a mala sa otvoriť 50 rokov po jeho smeti v 2025… no zomrel 1974, to nesedí nejak ani s jedným z týchto údajov

patrike
8. apr 2026
@anonym_autor

k bodu 2:
Rusko pracuje na unikátnych zdrojoch energie, fundamentálnych reaktoroch JRT bez jadrového odpadu, ktoré zabezpečia energiu pre všetkých obyvateľov Zeme. Všetky smartfóny, súkromné domy, autá atď. prejdú na nikel 63 získaný metódou JRT pomocou urýchľovačov častíc na doživotné používanie.
V pondelok 2.11. a v utorok 3.11.2026 ponúkne nočná obloha nezvyčajné zoskupenie jasnejších objektov zo slnečnej sústavy aj vzdialenej oblohy. Tieto objekty sa zoradia do krásnej priamky. Líniu vytvorí otvorená hviezdokopa M44 (Úľová hviezdokopa), Mesiac, Mars, Jupiter a hviezda Regulus.

@anonym_autor Nezer rusku propagandu.

anonym_8728e4
8. apr 2026

Nechaj tuto temu a porozpravame sa o tom v maji,co je za chvilu,potom zase v lete,a v novembri.Ale aj mne by sa pacilo,keby konecne vymizla zavist,nenavist a ludstvo by si zilo stastne,nie ako dnes.

biba_18
8. apr 2026

@anonym_8728e4 na čele s ruskom. to znie fakt ako sen

anonym_af49c3
8. apr 2026

poriadna hlúposť.

anonym_9aed59
8. apr 2026

neviem na čom tento pán fičal, ale očividne to šlapalo poriadne :D

jimbean
8. apr 2026

A ja najdem v 2026 carovneho deduska, ktory mi splni tri priania. 🙂

sticker
anonym_6672a6
8. apr 2026
@anonym_autor

k bodu 2:

@anonym_autor jasne, rusko nezvlada vyrobu vlastnych osobnych aut, ale najde unikatnu formu energie ... :D No mozno otroci v gulagoch budu roztacat take tie velke bubny, ako v nich behaju skrecky a budu vyrabat cistu elektriku ... 🙂

nikha2809
8. apr 2026

Neverím, Slovensko by sa ako prvé pchalo do riti Rusku a nie Bulharsko 😀

patrike
8. apr 2026
@biba_18

@biba_18 Takto spoznas spolahlivo produkty ruskych dezinformacnych fariem riadenych tajnou sluzbou. Vzdy je to Rusko, ktore nejako zazracne zachrani svet a ma akusi super vynalez. Tuna to siri bud hlupak alebo plateny trol.

patrike
8. apr 2026
@anonym_autor

k bodu 2:

@anonym_autor A to bude pred alebo po slavnom vitazstve v trojdnovej operacii na Ukrajine ?

anonym_e47684
8. apr 2026

Priblizne 20% obyvatelstva Ruska nema ani len splachovaci zachod. Mozgy odtial utekaju, nechcu sa podielat na tom, co sa tam deje. Rusko nie je schopne konkurovat v novych technologiach zvysku sveta. A urobi takyto objav a otvori nove dymenzie? Tak to se na to podivam 🙂

biba_18
8. apr 2026

@anonym_e47684 už len 5 mesiacov, to sa dočkáme ...

januska12323
8. apr 2026

Never každej kravine, ktorú si prečítaš ako zaručenú pravdu. Rusko sa rozpadne skôr ako USA a určite to nebude v najbližších rokoch.

anonym_7d693e
8. apr 2026

Ak to takto má byť tak dúfam že rusi prestanú chlastať. 😂

roja01
8. apr 2026

Verica Obrenovic hovorila podobne.

muzula
8. apr 2026

par minut na internete a inteligentnejsi clovek zisti minimalne toto:
1. Einstein ani nahodou neuznal ziadneho Wolfa Messinga, nikde o tom nie je ziadna hodnoverna zmienka, pravdepodobne sa nikdy ani len nestretli
2. Ziadny JRT reaktor neexistuje a okrem jadrovej fuzie neexistuje ziadna "zazracna" technologia na ziskanie energie
3. Vsetky tie linie nebeskych telies neznamenaju aleze vobec nic
4. Cele to nesie znaky ruskej hybridnej propagandy

patrike
8. apr 2026
@muzula

1. Einstein ani nahodou neuznal ziadneho Wolfa Messinga, nikde o tom nie je ziadna hodnoverna zmienka, pravdepodobne sa nikdy ani len nestretli
2. Ziadny JRT reaktor neexistuje a okrem jadrovej fuzie neexistuje ziadna "zazracna" technologia na ziskanie energie

@muzula Hlavny je bod 4 a oni si rovnako ako podvodnici s nigerijskym princom nedaju namahu vymysliet nieco lepsie, lebo prave hluposti uplne stacia pre hlupakov.

zic
8. apr 2026
@biba_18

@biba_18 ...zly sen 🙂

majlo1234
8. apr 2026

Rusko nevie svojim ludom zabezpecit ani normalne hajzle, jak mpze byt velmocou?

moonlight1210
8. apr 2026

Uz som pocula o viacerych jasnovidcoch (aj sucasnych), ktorym sa splnili predpovede ako covid a spol.
Ale nejakym zazrakom ani jeden jediny na tento rok nepredpovedal Iran - asi preto, ze Donald a jeho rozhodnutia (ci skor nahle hnutia mysle) sa vymykaju aj zakonom vesmiru.
🙂

A toto tu bude najskor zase Leuskovo dielo. On je taky vymyselnik, co uveri kazdej blbosti.

moonlight1210
8. apr 2026
@anonym_4b9e34

Keď sa 15. mája zrúti dolár, 16. mája NATO a v auguste sa otvorí portál do Šambaly, tak jediná otázka ostáva, či si mám ešte 14. mája robiť plány na leto alebo si mám už rovno kúpiť generátor do krytu.

@anonym_4b9e34 skoro som si cvrkla do kyticiek. 😂😂😂😂😂

autor
8. apr 2026
@muzula

Strana
z2