icon

Veríte v silu manifestácie?

16. jún 2026

Pekný večer, veríte v manifestáciu?

anonym_86d34f
16. jún 2026

@anonym_autor jasne... ludia ked vyjdu do ulic... mozu sa veci pomenit... ;)

anonym_00cf08
16. jún 2026

nie

domkakvet
16. jún 2026

@anonym_autor nie.

zobaka
16. jún 2026

ano

leidin
16. jún 2026

Verim ze deja vu je nevyhnutelna predpoved buducnosti a akekolvek narocky predstavy nefunguju. Akoze ked si poviem som stihla, pride logicka naslednost, teda nabuduce budem jest zdravo, aj ked na to nemam chut a budem sa hybat, aj ked nevladzem. A na to nemam. Cize proste k comu to je. Jedine co sa mi potvrdilo boli take zablesky situacii, ktore nijako nenadvazovali na aktualny zivot a nakoniec sa ukazalo ze tym ako mi dava zmysel ten pocit ze zijem a nedrzim sa len nejakych naplanovanych veci, tak sa sama doprevadzam do tych nepredvidatelnych situacii a ten mozog to pravdepodobne dokaze odhadnut na nevedomej urovni.

anonym_3d5bfd
16. jún 2026

Ja manifestujem každý deň pred spaním . Väčšinou pri filmových kategóriách: Milf alebo stepsister. Skvelo sa po manifestácii zaspáva. Len netreba zabudnúť mať poruke utierky kvôli talianskej smotane 😛

anonym_629f5a
16. jún 2026

Áno. Vymanifestovala som si veľa

anonym_3ca28a
16. jún 2026

@anonym_autor
Funguje, a úplne najlepšie keď je človek v pohode. Chcela som aby sa stala konkrétna vec s konkrétnym človekom. Predstavila som si aj čo mám oblečené, v šatníku som taký kus nemala a neskôr mi ho doniesla mama. Že to videla a neodolala... Predstavila som si úplne podrobnosti. Stali sa všetko presne tak ako som si predstavila. Všetko. A stalo sa mi to pár x v rôznych situáciách.
No keď si to chcem manifestovat teraz po rokoch, už nem na to energiu. Momentálne riešim závažnejšie veci, predtým išlo o - bude úžasné a stane sa to takto. Nešlo o životné rozhodnutia, ktoré zmenia a otrasu životom od základu. Aké áno, stávalo sa mi to pravidelne.

anonym_c133b6
16. jún 2026

@anonym_autor nie. Nemyslim si,ze staci si len nieco dookola opakovat a zelat si. Verim v ciny. Nieco chcem, tak robim aktivne kroky k tomu.

anonym_c133b6
16. jún 2026
@anonym_3ca28a

@anonym_autor
Funguje, a úplne najlepšie keď je človek v pohode. Chcela som aby sa stala konkrétna vec s konkrétnym človekom. Predstavila som si aj čo mám oblečené, v šatníku som taký kus nemala a neskôr mi ho doniesla mama. Že to videla a neodolala... Predstavila som si úplne podrobnosti. Stali sa všetko presne tak ako som si predstavila. Všetko. A stalo sa mi to pár x v rôznych situáciách.
No keď si to chcem manifestovat teraz po rokoch, už nem na to energiu. Momentálne riešim závažnejšie veci, predtým išlo o - bude úžasné a stane sa to takto. Nešlo o životné rozhodnutia, ktoré zmenia a otrasu životom od základu. Aké áno, stávalo sa mi to pravidelne.

@anonym_3ca28a to su jake zvasty toto 🤣🤣🤣

a0
16. jún 2026

Áno, verím, lebo mi to funguje.

anonym_bbe83e
16. jún 2026

@anonym_autor ano

anonym_54b5d7
16. jún 2026
@anonym_629f5a

Áno. Vymanifestovala som si veľa

@anonym_629f5a co napríklad?

anonym_3ca28a
16. jún 2026
@anonym_c133b6

@anonym_c133b6
To nie sú žvasty, proste si predstavia to, čo si praješ a vidíš to ako film v kine.
Dokážeš pochopiť, že v živote existuje xy veci, o ktorých nevieš alebo im nerozumieš? To aké vôbec neznamená, že neexistujú len preto, že to ide mimo teba.
Veď buď v pohode sama so sebou a nebudeš mať potrebu tu komentovať takýmto štylom.

svetlonos
16. jún 2026
@anonym_c133b6

@anonym_c133b6
Poznáš tú slávnu vetu z Ku🤭va hoši, guten Tag ? Tak nejak podobne je to aj s manifestáciou 🤪

anonym_c133b6
17. jún 2026
@anonym_3ca28a

@anonym_c133b6
To nie sú žvasty, proste si predstavia to, čo si praješ a vidíš to ako film v kine.
Dokážeš pochopiť, že v živote existuje xy veci, o ktorých nevieš alebo im nerozumieš? To aké vôbec neznamená, že neexistujú len preto, že to ide mimo teba.
Veď buď v pohode sama so sebou a nebudeš mať potrebu tu komentovať takýmto štylom.

@anonym_3ca28a no ved zi si v tomto sne 😆

anonym_bbe83e
17. jún 2026
@anonym_3ca28a

@anonym_autor

@anonym_3ca28a presne suhlasim, clovek musi byt v urcitej priaznivej chvili vtedy to ide krasne

luckaaaaaa__
17. jún 2026

Áno. Manifestácia funguje, ale opatrne s ňou😊

anonym_54b5d7
17. jún 2026
@luckaaaaaa__

Áno. Manifestácia funguje, ale opatrne s ňou😊

@luckaaaaaa__ prečo?

rozculena
17. jún 2026

nie

bjnr
17. jún 2026

Ak pod manifestáciou rozumieme hlboké presvedčenie, že vesmír alebo nejaká vonkajšia sila zariadi veci za nás len preto, že na ne intenzívne myslíme, tak vás pravdepodobne sklamem. Ak sa však na to pozrieme cez optiku psychológie, fenomén, ktorý ľudia nazývajú manifestáciou, má reálny základ. Hovoríme mu selektívna pozornosť a sebanaplňujúce sa proroctvo. Naša myseľ prirodzene vyhľadáva v realite to, na čo je vnútorne nastavená. Ak ste presvedčený, že si zaslúžite úspech, podvedome si všímate príležitosti, ktoré by iní prehliadli a riskujete tam, kde by iní cúvli. Pasca manifestácie však spočíva v tom, že často slúži ako elegantná úniková stratégia. Je to psychologický obranný mechanizmus, kedy prenášame zodpovednosť za svoj život na „vesmír“, „vibrácie“ či „správne načasovanie“. Vizualizovať si ideálnu budúcnosť je príjemné a bezpečné, pretože v predstavách človek nezažíva odmietnutie ani zlyhanie. Realita sa však nemení vtedy, keď o nej intenzívne premýšľame, ale vtedy, keď sme ochotní uniesť nepohodlie spojené s akciou. Keď mi niekto povie, že verí v manifestáciu, často za tým počujem hlbšiu potrebu, túžbu veriť, že život nie je len náhoda a že na niečo máme vplyv. Možno je užitočnejšie nepýtať sa, či sa splnia vaše želania, ale či sa vaše každodenné voľby zhodujú s tým, po čom túžite. Jedna vec, ktorú odporúčam, je prestať si každý deň opakovať, čo chcete, a začať si všímať, čo robíte. Telo a kalendár často povedia pravdu skôr než naše priania. Keby sa zajtra nič „zázračne“ nezmenilo, za čo by ste boli ochotní prevziať zodpovednosť už dnes, aby ste sa priblížili k tomu, po čom túžite? Niekedy sa totiž neukáže to, čo si želáme najhlasnejšie, ale to, čomu dávame svoju pozornosť, energiu a odvahu.

anonym_e96fb7
18. jún 2026
@bjnr

Ak pod manifestáciou rozumieme hlboké presvedčenie, že vesmír alebo nejaká vonkajšia sila zariadi veci za nás len preto, že na ne intenzívne myslíme, tak vás pravdepodobne sklamem. Ak sa však na to pozrieme cez optiku psychológie, fenomén, ktorý ľudia nazývajú manifestáciou, má reálny základ. Hovoríme mu selektívna pozornosť a sebanaplňujúce sa proroctvo. Naša myseľ prirodzene vyhľadáva v realite to, na čo je vnútorne nastavená. Ak ste presvedčený, že si zaslúžite úspech, podvedome si všímate príležitosti, ktoré by iní prehliadli a riskujete tam, kde by iní cúvli. Pasca manifestácie však spočíva v tom, že často slúži ako elegantná úniková stratégia. Je to psychologický obranný mechanizmus, kedy prenášame zodpovednosť za svoj život na „vesmír“, „vibrácie“ či „správne načasovanie“. Vizualizovať si ideálnu budúcnosť je príjemné a bezpečné, pretože v predstavách človek nezažíva odmietnutie ani zlyhanie. Realita sa však nemení vtedy, keď o nej intenzívne premýšľame, ale vtedy, keď sme ochotní uniesť nepohodlie spojené s akciou. Keď mi niekto povie, že verí v manifestáciu, často za tým počujem hlbšiu potrebu, túžbu veriť, že život nie je len náhoda a že na niečo máme vplyv. Možno je užitočnejšie nepýtať sa, či sa splnia vaše želania, ale či sa vaše každodenné voľby zhodujú s tým, po čom túžite. Jedna vec, ktorú odporúčam, je prestať si každý deň opakovať, čo chcete, a začať si všímať, čo robíte. Telo a kalendár často povedia pravdu skôr než naše priania. Keby sa zajtra nič „zázračne“ nezmenilo, za čo by ste boli ochotní prevziať zodpovednosť už dnes, aby ste sa priblížili k tomu, po čom túžite? Niekedy sa totiž neukáže to, čo si želáme najhlasnejšie, ale to, čomu dávame svoju pozornosť, energiu a odvahu.

@bjnr ano, ale aj ti co manifestaciu ucia, nehovoria,ze staci lezat na gauci a snivat,musis nieco pre ten svoj sen urobit.

anonym_d97b77
18. jún 2026
@bjnr

@bjnr Chat GPT alebo Gemini? 😀
Myslím, že autorka sa skôr pýtala na reálne skúsenosti a názory, nie na "názor" z AI...

anonym_c391eb
18. jún 2026

Nie, zas nový výmysel genZ

anonym_3ca28a
18. jún 2026
@anonym_c391eb

Nie, zas nový výmysel genZ

@anonym_c391eb
Predtým ako napíšeš takúto capinu si manifestácii niečo prečítaj. Ja mám po 40tke a bolo to známe už dávno, ty genZ 😂. Aj moja mama občas trestné takú kravinu, až jej poviem - toto radšej nikomu nehovor. Potom jej to vysvetlím.
Ty tiež radšej zisťuje info predom.

anonym_c391eb
18. jún 2026
@anonym_3ca28a

@anonym_c391eb
Predtým ako napíšeš takúto capinu si manifestácii niečo prečítaj. Ja mám po 40tke a bolo to známe už dávno, ty genZ 😂. Aj moja mama občas trestné takú kravinu, až jej poviem - toto radšej nikomu nehovor. Potom jej to vysvetlím.
Ty tiež radšej zisťuje info predom.

@anonym_3ca28a možno hej, ale spopularizovala to terajšia genZ. Tiež mám v lete 40 a pred 20 rokmi sa toto slovo tak neskloňovalo ako teraz

anonym_3ca28a
18. jún 2026
@anonym_c391eb

@anonym_3ca28a možno hej, ale spopularizovala to terajšia genZ. Tiež mám v lete 40 a pred 20 rokmi sa toto slovo tak neskloňovalo ako teraz

@anonym_c391eb
Na SK nie, ja som vtedy bola v DE a tam som vlastne k tomu prišla a zistila, že to nie je objav novodobí. Ono to fakt funguje. Aké teda -aspom za mna- odtiaľ potiaľ.
Napríklad tam, v de som vždy získala extra Babysitting, keď som potrebovala viac peňazí. Len som si pomyslela, že potrebujem toľko a toľko a práca prišla.
Ale také, že budem sedieť na túto doma a manifestovat si, že mi niekto prinesie milión eur len tak, tam moje "schopnosti" skončili. Treba sa v takýchto prípadoch aj reálne spolupodieľať na tej realizácii takýchto snov. Pokiaľ ide o také "maličkosti" keď človeka netlačí vážny problém, trebárs zdravie, dlhý atď, dá sa manifestovat. No ťažko to ide, pokiaľ je to ozaj veľký problém, teda aspom mne, respektíve nejde mi to vtedy.

anonym_3660ff
18. jún 2026

Snivat treba vzdy a v kazdom veku,v kazdom obdobi,lebo sny su na to,aby sa plnili.Nezufat,ked to nemam hned teraz,aj v tom to je ta sila,ze trpezlivo cakas s vierou,ze sa tak stane.

anonym_6fa838
18. jún 2026
@anonym_3660ff

Snivat treba vzdy a v kazdom veku,v kazdom obdobi,lebo sny su na to,aby sa plnili.Nezufat,ked to nemam hned teraz,aj v tom to je ta sila,ze trpezlivo cakas s vierou,ze sa tak stane.

@anonym_c391eb ale kdeze, manifestacia je tu uz desatrocia.

anonym_3660ff
18. jún 2026
@anonym_6fa838

@anonym_c391eb ale kdeze, manifestacia je tu uz desatrocia.

@anonym_6fa838 presne ako film tajomstvo.ako myslis,tym si.