Veští tu niekto?
Ahojte , veští tu niekto??
@karolinakr Takto ked si to napisala, tak uz ked budem drzat zltkove rezy hned mi napadne plesen na vtakovi 😀
@karolinakr Takto ked si to napisala, tak uz ked budem drzat zltkove rezy hned mi napadne plesen na vtakovi 😀
@anonym_e16f73 práve, ja to radšej zmažem zachvíĺu
@karolinakr vsimla som si, ze kde sa on zamota, tak povodny problem odchadza do uzadia, on preberie opraty a uz top ideeeeee... Obavam sa, ze ak by sa, nedajboze, zamotal do debaty o medovych rezoch, aj tak to skonci pri jeho sexualnej neschopnosti
@viestta už sú na rade žĺtkové rezy
@viestta už sú na rade žĺtkové rezy
@karolinakr je tu este jeden, ktory sa rad zamota aj do pecenia, kedze nie je ani len teoretik, tak skopiruje co mu silikonovy mozog vygeneroval, a este sa zacne kopat nozickami, ked mu clovek tie bludy vyvrati...
@karolinakr je tu este jeden, ktory sa rad zamota aj do pecenia, kedze nie je ani len teoretik, tak skopiruje co mu silikonovy mozog vygeneroval, a este sa zacne kopat nozickami, ked mu clovek tie bludy vyvrati...
@viestta ktorého pacienta myslíš?
@viestta Teba mam za velku odbornicku vo vsetkych smeroch. Existuje choroba na vtakovi, kedy sa nemoze umyvat, ale zaroven je zrejme vtak ok, kedze cez gumu sa moze cucat 😀🤮?
@anonym_e16f73 obavam sa, ze neviem ci to bola choroba vtaka, alebo preskocene koliesko vo vezi
@anonym_e16f73 obavam sa, ze neviem ci to bola choroba vtaka, alebo preskocene koliesko vo vezi
@viestta 😀
@pr85 ty radšej nepíš nikde komu sa čo hnusí a neodsudzuj ľudí. Sebareflexia ti nič nehovorí však? Ale to, že na MK ohováraš svoju ženu a nútiš ju k praktikám ako cucanie kondómu počas toho ako máš chorobu na pipíku, to je všetko v poriadku. Dávaš sem kadejaké litánia a poučky ako sa správať a čo sa Bohu hnusí a čo nie. Takto ako ty sa katolíci správať nemajú.
@mmia96 ja to stále hovorím, kurví sa vo veľkom a doma to hrá na slušného kresťana.. žena dostane zo dve po papuli keď mu nedá lebo ju doma tiež viedli k tomu, že chlapovi treba slúžiť. Nedávno jej tu hľadal kresťanského gynekológa.
@mmia96 ja to stále hovorím, kurví sa vo veľkom a doma to hrá na slušného kresťana.. žena dostane zo dve po papuli keď mu nedá lebo ju doma tiež viedli k tomu, že chlapovi treba slúžiť. Nedávno jej tu hľadal kresťanského gynekológa.
@anonym_3c02c2 a také niečo aj existuje? keby bol moslim, tak ju vyšetruju cez šatku
@anonym_3c02c2 Kresťanský gynekológ vyšetruje cez oblečenie a len pohľadom to preto...
@anonym_3c02c2 no jedine krestanskeho gynekologa, lebo v inej debate napisal, ze keby jeho zena zacala brat antiku, tak sa rozvedie. U krestanskeho ma istotu, ze jej ho nepredpise. Ked som mu pripomenula, ze v jeho pripade rozvod nebude len tak, lebo jeho manzelstvo uz bolo naplnene zrazu zmlkol... (neviem si predstavit co by som robila, keby mi chlap zhanal gynekologa podla jeho predstav, mozno by si on zacal hladat traumatologa)
@anonym_3c02c2 no jedine krestanskeho gynekologa, lebo v inej debate napisal, ze keby jeho zena zacala brat antiku, tak sa rozvedie. U krestanskeho ma istotu, ze jej ho nepredpise. Ked som mu pripomenula, ze v jeho pripade rozvod nebude len tak, lebo jeho manzelstvo uz bolo naplnene zrazu zmlkol... (neviem si predstavit co by som robila, keby mi chlap zhanal gynekologa podla jeho predstav, mozno by si on zacal hladat traumatologa)
@viestta to už je šialene, ešte si da kondom dole, prosim ťa, neni sranda mať 15 deti v dnešnej dobe, tak mame vysvetlenie, prečo žena odmieta sex a zbytočne som mu dala odkaz na odbornu literaturu
Bez ohladu na to co bolo popísané vyššie, veštenie patrí k okultizmu a to je nebezpečné, naozaj potom ľudia vyhľadávajú exorcistov
@pr85 ty si iny fanatik. Nam sa zase hnusi, co boh stvara na Zemi, s chorymi detmi, so Slovenskom, s Ukrajinou, s tyranymi zenami..
@katkazatka fúuuu, a to všetko robí Boh? Naozaj?....myslela som, že psychopati, politici a podobní, ktorí si myslia, že sú bohovia...
@katkazatka fúuuu, a to všetko robí Boh? Naozaj?....myslela som, že psychopati, politici a podobní, ktorí si myslia, že sú bohovia...
@katika9145 potom aj to dobre robia iba ludia, nie????

@karolinakr vsimla som si, ze kde sa on zamota, tak povodny problem odchadza do uzadia, on preberie opraty a uz top ideeeeee... Obavam sa, ze ak by sa, nedajboze, zamotal do debaty o medovych rezoch, aj tak to skonci pri jeho sexualnej neschopnosti
@viestta Akurat je tema na stene ako dlho vydrzia zltkove rezy, snad sa nezapoji 😀. Inak podla mna ani neexistuje choroba vtaka, ze sa nemoze umyvat. Ved aj pri plesni ma robit preplachy a umyvat. Je to jeden nechutny chlap, lenivy si umyt vtaka, tak to zvalil na nejake ochorenie.