Veštica predpovedala mŕtve dieťa. Osud alebo náhoda?
Ahojte pred 12 rokmi som bola u veštice nakoľko som mala ťažké obdobie. Povedala veľa dobrých vecí čo sa aj splnili ale povedala taktiež ze v mojom živote vidí mŕtve dieťa. Bola som tehotná a trpela strachom čo sa stane. Našťastie dcérka ma krásnych 12 rokov a je živá a zdravá, druhá dcérka takisto... Na veštby som časom zabudla. Pred rokom som neplánovane otehotnela a partner ma v tom nechal samu. Dve deti už mám ale podmienky nedovolili nechať si to tretie dieťatko a aj napriek ľútosti a bolesti som musela ísť na upt (dodnes si to vycitam a nebola to voľba urobená z večera do rána). Niekoľko mesiacov na to som si spomenula čo mi povedala veštica a zrazu som sa zamyslela. Mala som to v osude ze sa toto stane? Alebo je to voľba dieťatka pred príchodom na svet a vie do čoho ide? Bolo to niečo co som si niesla v sebe celý život ale čas nadišiel až teraz? Tie ktoré veríte takým veciam prosím o náhľad. Nemusíte mi písať ze su to bludy a len nejaká zhoda nahod alebo nezmysel. Zaujíma ma ta duchovná hĺbka tohto. Ďakujem
Ale Boh vie ako sa rozhodneme,on to vie este skor ako my prosime.Aj toto si treba uvedomit.Takze ano,tiez si myslim,ze su rozne cesty,co si urcime a tie cesty idu dalej aj s dosledkami,nasledkami a tu je to,o co ide.Vybrat si tu 1,a uz dalej Boh vie,co a ako skonci.
Netreba sa zahrávať s vešticami.. a máš slobodnú vôľu, mohla si sa rozhodnúť aj inak
@anonym_autor je jedna teória, ktorá hovorí ,že človek má niekoľko verzií osudu a podľa jeho činov sa rozhodne ktorá verzia sa stane skutočnosťou. Veštica možno videla jednu verziu tvojho osudu, ktorú si neskôr naplnila. Sú veci ktoré nám podľa osudu hrozia, ale dá sa mi vyhnúť . Nič nie je nevyhnutné. Ďalšia otázka je či veštica veštila dobre. Nemyslím tým, že veštenie nefunguje, ale že je medzi veštcami veľmi veľa podvodníkov. Možno to bolo náhoda. To sa dá len ťažko uhádnuť.
Veštica 😀 OMG.
Mam podobnu skusenost.
Mne povedala ze vidi pri mne este jedno dieta, ktore budem cakat ale aj lekara, ze tam bude nejaky problem. Do 2 mesiacov som otehotnela a po dalsich dvoch som musela na kyret kvoli missed.
Takze neviem, ci to bola tiez nahoda.
@anonym_autor Duchovná hĺbka celého tvojho života je o tvojich rozhodnutiach. Zbytočné je chodiť k veštici. Ona sa za teba nerozhoduje. Nie je to ani ospravedlnenie, že to predsa veštica povedala, nemohla si ináč urobiť. Načo potrebuješ vedieť budúcnosť? Načo ti to je?
@anonym_autor nahoda a dalej sa s tym netrap. Kamoske povedala, ze bude dlho trvat, kym otehotnie a v tom case uz bola tehotna, len o tom kamoska a ani slávna vestica nevedela. Mas dve zdrave deticky a super. Za mna si sa rozhodla spravne. Sama s troma detmi 🙈🙈🙈 Cize uzavri tu temu, ze je to tak a hotovo.
@anonym_autor Podla mna si kladies tieto otazky, lebo sa ti tazko vyrovnava s tym UPT, co je pochopitelne. Mozno by bolo na mieste zvazit skor navstivit psychoterapeuta.
Ja si kazdopadne myslim, ze nikto nema dopredu nic dane na 100%. To by sme tu boli len ako stroje bez vole a len vykonavali program, co verim, ze tak nie je. S UPT si sa rozhodla ty, hoci je mozne, ze situacia, v ktorej si sa musela rozhodnut, neprisla nahodou. A to ta teraz urcite nijako nevinim, nesudim, ale rozhodla si to ty.
Bola to dohoda vasich dusi pred inkarnaciou.. Obe duse z nejakeho dovodu potrebovali tuto skusenost..
No vidis, platis primitivnym tupaniam aby ti za peniaze otravili mysel a este si aj decko zabijes... ▪️
@anonym_autor Tiez si myslim ze sa snazis vyrovnat s vycitkami svedomia tak ze sa zbavujes zodpovednosti a snazis sa verit tomu ze to bolo rozhodnutie dietata alebo si to mala dane nejakou silou z vonka. Chod za psycholom. Urcite ti pomoze. K ziadnej vestici uz nechod. Ja verim tomu ze clovek si privodi vestbu tym ze nad tym stale uvazuje a potom aj podvedome konna. Co nebol tvoj pripad samozrejme.
Je neziaduce zahravat sa s vesticami, hoc aj s dobrym umyslom. Ak clovek uveri tomu, co predpovedaju, nechava otvorene dvere zlemu. A casto sa stane to, co predpovedaju. Nie z pohladu jasnovidectva ale preto, ze zly pocuje, co hovori a comu ty veris a nastavuje situacie, aby s veci odohrali v tom smere...je treba dat potrat a vestbu do spovede , za dietatko omsu a olutovat skutok. Tym sa moze zlo pretnut...duchovne veci byvaju velmi silne. Treba byt opatrny....

Boh nám nepredurčuje osud, potom by sme ani neboli zodpovedný za svoje činy, ale máme slobodnú vôľu čo urobíme ako sa rozhodneme, či dobre alebo zle.
Taktiež sa nevyhneme následkom svojich skutkov.