icon

Výrok sedem ročnej dcéry: Detičky prichádzajú z nebíčka.

maty112
Dnes o 20:28

Ahoj dievcata, chcela by som s vami prebrat jednu prihodu s dcerkou... ma 7 hrali sme sa v obyvacke, zrazu sa tak stopla a hovori-ja som taka rada ,ze mam tuto rodinu... a ja sa pytam- ako to myslis? A ona , no ze som prisla tu do tejto rodiny... a ja ze- a to odkial si k nam prisla? A ona- vsak z nebicka ked som bola mala tak som si vas vybrala... a ja ze to si si mohla vybrat? A ona -ano ja som si vybrala...a dalej uz viac nerozpravala o tom... doteraz ma mrazi z toho a mam to v hlave....

Strana
z2
maty112
autor
Dnes o 21:37
@anonym_d0058b

Dúfam, že darčeky na Vianoce u vás nenosí Jezisko, keď ta mrazí z tohto…. 🤷‍♀️

@anonym_d0058b neboj, jezisko je u nas z obliga😉

maty112
autor
Dnes o 21:42
@maty112

@anonym_d0058b neboj, jezisko je u nas z obliga😉

Prepacte dievcata, ze som tu nieco napisala...vidim, ze to nema ani zmysel...tu su zeny ako suky...neporozpravat ale odsudit, vysmiat sa...dufam, ze som vas tym prispevkom neurazila...len som chcela si tak pokecat....

maty112
autor
Dnes o 21:48
@anonym_81cb00

@maty112 Čiže 7 rokov bola len vo svojej izbe bez akýchkoľvek médií a nebola v kontakte so žiadnou inou osobou okrem teba?

@anonym_81cb00 ty si daj prasky a ukludni sa...😉 ved vies co ti chuti co mas rada😉

estellas
Dnes o 21:55

Deti si príchod na svet vysvetľujú po svojom, vymyslela si svoju verziu. Mohla si to vymyslieť alebo to niekde počuť.
Ja osobne som veriaca ale neverím, že deti si vyberajú rodičov.

anonym_3475f0
Dnes o 21:58

Pozri si rozpravku mini šéf, ak si ju nevidela. Myslím, že 7r dieťaťu stačí ukážka rozprávky, aby si domysleli.

Pre mňa bolo viac creepy, keď mi 2r syn rozprával ako niekomu zabetónoval nohy a hodil ho do rieky a podobné drastické výroky 🤣. (Rečovo bol veľmi zdatný od útleho veku).

lia2929
Dnes o 21:59

Tu sa nedockas normalnej odpovede fakt ze asi nikdy . Aj mne moj syn odkedy registruje neviem od svojho roku mesiac, uplne pohotovo reaguje na mesiac a ked mal rok ukazoval hore a hovoril mama …. Stale ako vecer vidi mesiac a hlavne spln povie mama tam si bola ja aj ty…teraz bude mat 4 a dookola my opakuje ze tam som bola a tam sme boli spolu…. Nieco este citia tieto lasky ❤️

anonym_7c301d
Dnes o 22:01
@estellas

Deti si príchod na svet vysvetľujú po svojom, vymyslela si svoju verziu. Mohla si to vymyslieť alebo to niekde počuť.
Ja osobne som veriaca ale neverím, že deti si vyberajú rodičov.

@estellas vyberaju na zaklade lekcii z minulych zivotov aj ked sa to s krestanstvom bije ale ano vyberaju. Mam v tom trosku mix pretoze chodim do kostola ale neverim na peklo atd. Verim ze Boh nam da opat moznost nieco napravit ak to budeme citit. Zial aj deti ktore su mega tyrane , alebo ziju v drastickych podmienkach su duse nejakych brutalnych vrahov atd…. Boli ma srdce z tych osudov ale je to povacsine tak….

maty112
autor
Dnes o 22:06
@lia2929

Tu sa nedockas normalnej odpovede fakt ze asi nikdy . Aj mne moj syn odkedy registruje neviem od svojho roku mesiac, uplne pohotovo reaguje na mesiac a ked mal rok ukazoval hore a hovoril mama …. Stale ako vecer vidi mesiac a hlavne spln povie mama tam si bola ja aj ty…teraz bude mat 4 a dookola my opakuje ze tam som bola a tam sme boli spolu…. Nieco este citia tieto lasky ❤️

@lia2929 dakujem, presne takyto "pokec" som myslela...svoje prihody... ked bola este mala asi cca 1 2...ukazovala na vchodove dvere, ze bojim teta...raz som ju vzala a vravim pod a vyzenieme tetu...a ona isla k dveram a ukazuje palcekom-bojim, teta... tak som jej povedala- posleme tetu prec- teta chod prec, chod domov... a mala kricala teta prec... odvtedy sa uz pekne vedela hrat, nebala sa...

maty112
autor
Dnes o 22:10
@anonym_7c301d

@estellas vyberaju na zaklade lekcii z minulych zivotov aj ked sa to s krestanstvom bije ale ano vyberaju. Mam v tom trosku mix pretoze chodim do kostola ale neverim na peklo atd. Verim ze Boh nam da opat moznost nieco napravit ak to budeme citit. Zial aj deti ktore su mega tyrane , alebo ziju v drastickych podmienkach su duse nejakych brutalnych vrahov atd…. Boli ma srdce z tych osudov ale je to povacsine tak….

@anonym_7c301d kedysi mi raz moja teta povedala, ze kazda dusa sa vracia na zem aby sa polepsila, v podstate nieco take, ze budeme sa vraciat na zem pokym si neprezijeme vsetko a nenapravime to co sme sa dopustili.. nepomoct, nevypocut...a tak...

anonym_9ab72e
Dnes o 22:16
@maty112

@lia2929 dakujem, presne takyto "pokec" som myslela...svoje prihody... ked bola este mala asi cca 1 2...ukazovala na vchodove dvere, ze bojim teta...raz som ju vzala a vravim pod a vyzenieme tetu...a ona isla k dveram a ukazuje palcekom-bojim, teta... tak som jej povedala- posleme tetu prec- teta chod prec, chod domov... a mala kricala teta prec... odvtedy sa uz pekne vedela hrat, nebala sa...

@maty112 Male deti maju este otvoreny "kanal", napojenie "tam hore", do inych dimenzii a vidia a vnimaju mnohe veci. Vekom sa u vacsiny deti toto napojenie uzatvara, ale nie u vsetkych deti. A ano, ma pravdu, deti si pred narodenim vyberaju svojich buducich rodicov, ma to samozrejme dovody. A niektore si pamataju do urciteho veku svoje minule zivoty, preto napr. Povedia, ze preftym som mal inu mamu, byval som tam a tam atd. Atd. Je jo extremne rozsiahla tema a tu s nou nepochodis, lebo vacsina tu pritomnych a celkovo ludstava su uplne nevedome bytosti. Nema ta absolutne z coho mrazit. Moje vnucky tiez maju kadejake zazitky, ale ja a dcera to berieme ako uplne normalnu vec, lebo tak to aj je. To, ze vacsina ludi nevie,.nevidi, nevnima, nechape, neznamena, ze to neexistuje.

ankare
Dnes o 22:18

@maty112 Zistuj viac od nej, možno sa ešte rozhovori. 🙂

anonym_7c301d
Dnes o 22:21

Inak zase to iste … ja nechapem preco tu komentuju zeny ktore k tomu nemaju co povedat alebo idu oponovat autorke a presviedcat ju ze to je vymysel dcerky atd ze od niekoho to ma . To iste v kazdej diskusii ci kojenie , ci tema deti vseobecne kto chce nechce , alebo ockovanie preboha ludia spamatajme sa uz a skusme len k teme ist . KED NEVERIS NA TAKE VECI ANI NEOTVARAJ TAKE TEMY!

heidi4
Dnes o 22:34
@anonym_9ab72e

@maty112 Male deti maju este otvoreny "kanal", napojenie "tam hore", do inych dimenzii a vidia a vnimaju mnohe veci. Vekom sa u vacsiny deti toto napojenie uzatvara, ale nie u vsetkych deti. A ano, ma pravdu, deti si pred narodenim vyberaju svojich buducich rodicov, ma to samozrejme dovody. A niektore si pamataju do urciteho veku svoje minule zivoty, preto napr. Povedia, ze preftym som mal inu mamu, byval som tam a tam atd. Atd. Je jo extremne rozsiahla tema a tu s nou nepochodis, lebo vacsina tu pritomnych a celkovo ludstava su uplne nevedome bytosti. Nema ta absolutne z coho mrazit. Moje vnucky tiez maju kadejake zazitky, ale ja a dcera to berieme ako uplne normalnu vec, lebo tak to aj je. To, ze vacsina ludi nevie,.nevidi, nevnima, nechape, neznamena, ze to neexistuje.

@anonym_9ab72e presne!!!! Ja sa tu do takychto diskusii ani nepustam, obdivujem ta, ze sa ti to tu chcelo pisat. Suhlasim s tebou do bodky.

maty112
autor
Dnes o 23:05
@ankare

@maty112 Zistuj viac od nej, možno sa ešte rozhovori. 🙂

@ankare skusila som ale bola ticho, akoby nechapala co sa pytam... ale mam starsieho a ked bol mensi asi tak 2-3roky, isli sme na zmrzku a vravi- uz ma nebavi chodit hore dole, stale sa narodit... lebo ked sa narodim musim plakat a mne sa to nepaci a nemam to rad.. ako ja si myslim, ze deti si nieco prinesu,

anonym_dfa5f2
Dnes o 23:08

@maty112 si v skupine medzi nebom a zemou... z toho sudim, ze sa venujes niecomu takemu takze mozno to nejak pochytila z tvojho rozhovoru alebo ako ju vo vychove aj ked podvedome vedies. Dieta, ktore je od zaciatku vedene, ze neexistuje ziadne nebo ani nic a vzniklo v bruchu matky si nikdy taku prihodu nevymysli. Alebo niekde na ihrisku, v skolke pocula nieco o tom... deti su na to extremne vnimave. Mna z toho nezamrazilo a trufam si povedat, ze je to preto, ze ja na to neverim jednoducho viem ako deti chodia na svet a nepotrebujem verit takym rozpravkam, ze z neba prisla 🤣 potom ako vysvetli, ze v krvi ma tvoju a partnerovu/otcovu DNA? To si dodstocne do seba dala? 🤦🏼‍♀️ A co cely akt? Ona sa rozhodla, ze bude ta vitazna spermia?

maty112
autor
Dnes o 23:14
@anonym_dfa5f2

@maty112 si v skupine medzi nebom a zemou... z toho sudim, ze sa venujes niecomu takemu takze mozno to nejak pochytila z tvojho rozhovoru alebo ako ju vo vychove aj ked podvedome vedies. Dieta, ktore je od zaciatku vedene, ze neexistuje ziadne nebo ani nic a vzniklo v bruchu matky si nikdy taku prihodu nevymysli. Alebo niekde na ihrisku, v skolke pocula nieco o tom... deti su na to extremne vnimave. Mna z toho nezamrazilo a trufam si povedat, ze je to preto, ze ja na to neverim jednoducho viem ako deti chodia na svet a nepotrebujem verit takym rozpravkam, ze z neba prisla 🤣 potom ako vysvetli, ze v krvi ma tvoju a partnerovu/otcovu DNA? To si dodstocne do seba dala? 🤦🏼‍♀️ A co cely akt? Ona sa rozhodla, ze bude ta vitazna spermia?

@anonym_dfa5f2 ano som v takej skupine,zaujima ma a mam rada take duchariny a duchovno... ale neprepajam to v domacnosti...to su iba moje zaujmy...moj muz to nema rad, boji sa toho....ale ja si to pozeram citam iba sama... proste ma to bavi...takze nie,nema to odkial.mat ta mala...proste ma prekvapilo ze zrazu z nicoho sa tak vyjadrila
..

Strana
z2