icon

Vzťah súrodeneckých znamení býk a strelec: Ako vychádzajú?

14. apr 2026

Ahojte aky surodenecky vztah maju medzi sebou tieto znamenia? Vychadzaju spolu? Nasla som ze su uplne odlisne asi vo vsetkych aspektoch 😅 dakujem

vikusjk
14. apr 2026

@anonym_autor podla mna vztah surodencov absolutne nezavisi na ich znameniach, ale ver comu chces. Kazdopadne k otazke, moj brat strelec, sestra byk, ja lev. Oni dvaja spolu vychadzaju ovela lepsie, ako ja s nimi 😀

anonym_4f0fe7
14. apr 2026

Znamenie nehrá žiadnu rolu, ale povaha človeka 😃

moonlight1210
14. apr 2026

Zavisi od sto veci a od vychovy.

Ale vseobecne:
Strelec je zivel a casto neporiadny. Take dieta momentu.
Byk je kludas, zasadovy a systematicky. (Ak sa rozhodne, ze na niecom nezalezi, tazko ho presvedcis. Ak sa teda rozhodne, ze poriadok je na nic, bude neporiadny aj on. Zo zasady, ze pre neho je poriadok zbytocnost. Sam musi dospiet k tomu, ze zmysle ma.)

Strelec zije stylom: idem a uvidim.
Byk planuje.

Strelec rychlo vzblkne (pozitivne i negativne), ale rovnako rychlo vie zabudnut a odpustit. Ma veselu, slnecnu povahu, je viac optimista, nevie preto extra dlho zivit zle pocity, a preto lahsie dava sancu.
Pokial ho naozaj hlboko nezranis, alebo nenastves. Kedze je medzi skorpionom, ktory nikdy nezabuda a dokaze pomstu prihrievat roky, kym najde vhodny okamih a riadne si ta vychutna a kozorozcom, ktory nielen ze nezabuda, ale ta rovno vyciarkne zo zivota, tak sa vie zachovat rovnako, ako tieto znamenia. Ale to uz musis naozaj urobit strasnu vec.

Byk je viac navonok flegmos, ale vari sa pomaly vo vnutri. Dava ti sto sanci prestat s tym. Castokrat zial ale tak mierne, ze si neuvedomis, ze robis nieco zle. A potom zrazu vybuchne ako tlakovy hrniec, ze nevies kam zaliezt. Dlho mu nasledne trva, nez ti to zabudne. Ak vobec zabudne.
Pocity si vacsinou spracuje v sebe, nedeli sa, tebe naserviruje vysledok a mas po chlebe. Si postavena pred hotovu vec. On uz o tom nemieni prilis diskutovat, nevidi dovod, uz to ma vyriesene. Ty si rob, co chces. Jeho uz tym iba otravujes.

Strelec je vacsinou hned priatelsky, byk naopak spociatku viac uzavrety, kym pookreje. Ale strelec ho vie vliect so sebou do vsetkeho.

Obe znamenia su povahou vasnive. Vedia sa dobre pohadat, ale aj mat sa radi.
Strelec je pritulny, ustretovy, byk toto miluje a ocenuje.
Strelec je pripraveny stokrat vsetko odpustat, bykovi zase velmi zalezi na jeho blizkych.

Obe znamenia vedia byt strasne tvrdohlave a zatate a snazit sa presadit to svoje. Byt vodca. Strelec rad poucuje a byk ma zase rad tu svoju cestu, ktoru si dobre uvazi, vykalkuluje a bytostne neznasa, ked mu do toho kecaju. Vzdy sa snazi si urobit po svojom. Strelca ide z toho porazit.
Obe znamenia su presvedcene, ze vsetkemu rozumeju najlepsie.

Obe znamenia sa snazia byt ferove a uprimne. Preto tazko nesu krivdu a klamstvo. Dost si to pripustaju pod kozu.

Byk je rad ocenovany a obdivovany a strelec nema vobec problem uprimne ocenit, povzbudit a pochvalit.

Takze mozu byt velmi dobri partaci, mat sa radi, spolupracovat, podporit, hajit a chranit jeden druheho.
Ale mozu mat chvile, ked vam bude doma buchat Vezuv a bude to vyzerat, ze sa uz v živote neporozpravaju.

sara07
14. apr 2026

neriešim znamenia , nemám na to čas ... treba sa im venovat , dodržiavat zasady a dohody , ferovo rozhodovat a bude to fungovat

anonym_aa03f9
14. apr 2026

Poviem ti tajomstvo mám 2 škorpiónov doma a vieš čo? Jeden je jemná umelecká duša, druhý športovec a tvrdý bojovník 🤷🏼‍♀️. Obaja sú presný opak ich znamenia - láskaví, empatickí ľudia, pozerajúc na blaho aj druhých, nie len na seba. A prečo? Lebo za všetkým je výchova, nie nejaký zhluk hviezd.

viestta
14. apr 2026

vychadzaju tak ako vidia ako vzajomne vychadzaju ostatni v ich okoli. Deti viac kopiruju spravanie okolia ako sme ochotni pripustat a zvalujeme to na kadeco, niekto na povahu, niekto na geny a niekto na znamenia zverokruhu.

1sally12
14. apr 2026

Kedy sa už ľudia prestanú na toto upínať🙏 nie, vzťah dvoch ľudí nezáleží na ich znameniach🤦‍♀️ a rovnako nie je každý býk/blíženec/rak.... rovnaký.