icon

Zažili ste v tehotenstve nevysvetliteľné znamenia?

11. aug 2026

Veríte na znamenia alebo sa vám stalo niečo nevysvetliteľné, nadpozemské v tehotenstve alebo aj mimo neho?
Posledné týždne som trošku v napätí, či bude všetko v poriadku s bábätkom. Verím, že áno, ale včera sa mi stala zvláštna vec.
Sedela som na lavičke v parku. Bola som zamyslená a skôr smutná a premýšľala som, či som sa dobre rozhodla ohľadom jedného vyšetrenia. A zrazu na mňa spadlo pierko čisté biele ako z periny, ale nemalo odkiaľ spadnúť. A pocítila som v sebe taký pocit a pokoj, prišla mi taká myšlienka, že všetko bude dobre.
No a dnes v noci sa mi prisnil sen, že sa mi narodil zdravý chlapec. Naozaj aj čakám chlapca. Vedela som v tom sne, že je to on, volal sa tak, ako sme vybrali meno. Držala som ho v náručí a bol úplne pokojný, zdravý. Nikdy v živote som taký sen nemala. Bol to úplne živý sen, ako skutočnosť. 🩵

martinmmartin
11. aug 2026

@anonym_autor na mna padlo pierko a ani som tehotny nebol. Vtaky sa hold preperuju
A tiez to neznamena ze budes nat idealne dieta , aj ked bude zdrave moze z neho vyrast hocico

simsalabim
11. aug 2026

Ale toto nie su nevysvetlitelne veci... pierko odniekadial dofuklo. A sen je pripraveny tvojim podvedomim - vies, ze cakas chlapca, vies jeho meno, dufas, ze bude zdravy a spokojny. tak taky mas sen... Nevysvetlitelnu vec si predstavujem inak.

anonym_6677d8
11. aug 2026

Áno, verím na znamenia a vždy sa vyplatilo na ne veriť. Nech si myslí kto chce, čo chce.

anonym_236bda
11. aug 2026

Hned po uhniezdeni ma zacala palit zaha 2 dni a hned za tym sa pridali nevolnosti ale kedze som mala stresujuce obdbie bola som si ista, ze zato moze stres test som si robila az o 8-9dni neskor (az 11 den meskania MS), tehotenstvu som nedavala ziadnu sancu. Mesiac predtym som myslela, ze som a nebola tak potom som sa dost brzdila v takych pocitoch a myslienkach. Zaha ma normalne nepali nikdy za cely zivot spocitam na jednej ruke kolko raz som mala s tym problem vratane tehotenstva a co som si potom zistila tak zvykne az neskor palit, nie hned v prve tyzdne a paradoxne u dievcat ja som bola presvedcena, ze mam chlapca este ked dr na 1.screeningu povedal, ze asi dievca brala som to s rezervou ale potom prisli Trisomy a bude to dievca. A vlastne nebol od toho palenia zahy den kedy by som necitila nejaky tehotensky priznak. Tehotenstvo som neplanovala (nie je to synonymum pre nechcene ale chcela som otehotniet az o pol roka-rok) ale aj kvoli/vdaka tym priznakom som nedokazala ist na interupciu ked som vedela, ze malicke sa "ozyva" od prveho dna odkedy moze.

anonym_308eca
11. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_autor na mna padlo pierko a ani som tehotny nebol. Vtaky sa hold preperuju
A tiez to neznamena ze budes nat idealne dieta , aj ked bude zdrave moze z neho vyrast hocico

@martinmmartin mal by si prehodnotiť svoje odpovede. 🙄

anonym_236bda
11. aug 2026
@anonym_308eca

@martinmmartin mal by si prehodnotiť svoje odpovede. 🙄

@anonym_308eca jeho odpovede treba ignorovat, co odpoved to blbost. Nevidela som ho este nikde normalne prispiet k diskusii. A nie po prvy raz sa snazi byt "zaujimavy" v diskusii o tehotenstve, zeby nejaka uchylka?

martinmmartin
11. aug 2026
@anonym_236bda

@anonym_308eca jeho odpovede treba ignorovat, co odpoved to blbost. Nevidela som ho este nikde normalne prispiet k diskusii. A nie po prvy raz sa snazi byt "zaujimavy" v diskusii o tehotenstve, zeby nejaka uchylka?

@anonym_236bda Tak ale pozri sa realne okolo seba- kde su tie idealne deticky? Slusne pekne tiche mudre sikovne - kde su ? Robis v kolektive s detmi?
Realita je uplne ina ako si ju vysnivame a autorka moze vdka svojim snom a pocitom zazivat neskor sklamanie zivota
A takto si moze vsugerovat "znamenie" a uverit tomu a sama seba presvedcit ze z materstvon pride stav blazenej mysle a podobne - a tvrdo narazi na realitu tak ze uz to moze mat trvale psychycke nasledky.

anonym_236bda
11. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_236bda Tak ale pozri sa realne okolo seba- kde su tie idealne deticky? Slusne pekne tiche mudre sikovne - kde su ? Robis v kolektive s detmi?
Realita je uplne ina ako si ju vysnivame a autorka moze vdka svojim snom a pocitom zazivat neskor sklamanie zivota
A takto si moze vsugerovat "znamenie" a uverit tomu a sama seba presvedcit ze z materstvon pride stav blazenej mysle a podobne - a tvrdo narazi na realitu tak ze uz to moze mat trvale psychycke nasledky.

@martinmmartin vies o tom, ze diskusia nie je o idealnych detoch? Je o tom, ze na autorku odnikial spadlo pierko a spojila si to s nejakym vysetrenim z tehotenstva z ktoreho mala neistotu a neskor mala sen o svojom pravdepodobne buducom synovi. Nikto okrem teba ani pol slovom nic nenapisal o idealnych detoch. A ano predstav si, ze pracujem s detmi aj tinedzermi a viem aki su, no pre tuto diskusiu je to irelevantne. Kedze diskusia sa zameriava na nevysvetlitelne veci pocas alebo mimo tehotenstva, nie o tom ake deti sa rodia a co z nich vyrastie.

martinmmartin
11. aug 2026
@anonym_236bda

@martinmmartin vies o tom, ze diskusia nie je o idealnych detoch? Je o tom, ze na autorku odnikial spadlo pierko a spojila si to s nejakym vysetrenim z tehotenstva z ktoreho mala neistotu a neskor mala sen o svojom pravdepodobne buducom synovi. Nikto okrem teba ani pol slovom nic nenapisal o idealnych detoch. A ano predstav si, ze pracujem s detmi aj tinedzermi a viem aki su, no pre tuto diskusiu je to irelevantne. Kedze diskusia sa zameriava na nevysvetlitelne veci pocas alebo mimo tehotenstva, nie o tom ake deti sa rodia a co z nich vyrastie.

@anonym_236bda Diskusia sa nezameriava na nevysvetlitelne veci - vsetko co spomina je vysvetlitelne , ale ak si vsugeruje ze je to silou mocou znamenie z bohviekial tak je to proste blbost chce ci nechce. A upinat sa k blbostiam konci vzdy zle. Autorka bojis sa buducnosti, mas pocit ze je to ovela vacsie ako dokazes kontrolovat a ovladat - to je normalne . Buducnost nebudes predvidat nikdy a musis sa nastavit ako najlepsie vies na vsetky verzie, pekne aj skatede. Skus to prijat a nie od toho utekat do fantasmagorii

anonym_236bda
Autor odpoveď zmazal
martinmmartin
11. aug 2026
@anonym_236bda
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_236bda predtym nez ma zablokujes - kde sa mylim? Ci blokujes iba z nalady?

anonym_8c31c9
11. aug 2026

@anonym_autor to pierko bol jasny odkaz od vesmiru - vsetko bude v poriadku . U nas zakvitla kvetinka co nikdy nekvitla vedela som ze som tehotna, zopakovalo sa to aj s druhym tehotenstvom

anonym_8c31c9
11. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_236bda Diskusia sa nezameriava na nevysvetlitelne veci - vsetko co spomina je vysvetlitelne , ale ak si vsugeruje ze je to silou mocou znamenie z bohviekial tak je to proste blbost chce ci nechce. A upinat sa k blbostiam konci vzdy zle. Autorka bojis sa buducnosti, mas pocit ze je to ovela vacsie ako dokazes kontrolovat a ovladat - to je normalne . Buducnost nebudes predvidat nikdy a musis sa nastavit ako najlepsie vies na vsetky verzie, pekne aj skatede. Skus to prijat a nie od toho utekat do fantasmagorii

@martinmmartin ak nemas skusenost netvrd ze to nefunguje.

martinmmartin
11. aug 2026
@anonym_8c31c9

@anonym_autor to pierko bol jasny odkaz od vesmiru - vsetko bude v poriadku . U nas zakvitla kvetinka co nikdy nekvitla vedela som ze som tehotna, zopakovalo sa to aj s druhym tehotenstvom

@anonym_8c31c9 no moment ale pierko si nemala tak preco autorke nezakvitla kvetinka? Co ked pierko nic neznamena a znamenie je iba kvetinka???
Bordel je v tych znameniach - skoro akokeby to nic neznamenalo

anonym_8c31c9
11. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin v tvojich komentaroch velmi casto popisujes ze vsetky decka su hrozne a vacsina ludi nic nevytvori iba sotva to co prezere. Ze ludia su odpad tak naco privadzat dalsie na svet....😕 a ty si genius co vytvoril ake nezabudnutelne hodnoty pre ludstvo?

martinmmartin
11. aug 2026
@anonym_8c31c9

@martinmmartin v tvojich komentaroch velmi casto popisujes ze vsetky decka su hrozne a vacsina ludi nic nevytvori iba sotva to co prezere. Ze ludia su odpad tak naco privadzat dalsie na svet....😕 a ty si genius co vytvoril ake nezabudnutelne hodnoty pre ludstvo?

mam pravdu alebo mam pravdu? Pozri sa okolo seba na ten kader co chodi po uliciach (kazdeho veku)

anonym_8c31c9
11. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_8c31c9 no moment ale pierko si nemala tak preco autorke nezakvitla kvetinka? Co ked pierko nic neznamena a znamenie je iba kvetinka???
Bordel je v tych znameniach - skoro akokeby to nic neznamenalo

@martinmmartin je siroka skala znameni, staci otvorit oci. Pusti si videa Michal Drienik. Mam osobnu skusenost.

anonym_8c31c9
11. aug 2026
@martinmmartin

mam pravdu alebo mam pravdu? Pozri sa okolo seba na ten kader co chodi po uliciach (kazdeho veku)

@martinmmartin no ved oni sa na svet nepytali a kazdy robi co dokaze.

martinmmartin
11. aug 2026
@anonym_8c31c9

@martinmmartin je siroka skala znameni, staci otvorit oci. Pusti si videa Michal Drienik. Mam osobnu skusenost.

@anonym_8c31c9 inymi slovami- co sa babe prisnilo..... a drienik na tom dokaze cashovat

anonym_d147d1
11. aug 2026

Sny sú výsledkom toho čo cez deň zažiješ o čom premýšľaš či už vedome alebo podvedome, v noci mozog robí "upratovanie" myšlienok a niekedy sú z toho také sny.
Boh v dnešnej dobe nekomunikuje s ľudmi prostredníctvom snov a znamení, všetko čo ľudia majú vedieť od boha dal zapísať do Biblie.

d_ivana
11. aug 2026

@anonym_autor Možno sa ti prihovárajú anjeli. Moja babka sa k nim modlieva a vraví, že pierkami jej dávajú najavo svoju prítomnosť. Držím palce, nech zbytok tehotenstva a pôrod prebehnú hladko. 🙂

anonym_82953a
Odpoveď bola odstránená
weronika171717
11. aug 2026

Mne sa v 3 mesiaci tehotenstva prisnil sen. Ešte sme nevedeli čo to bude. Bol v ňom chlapček presne taký krásny ako sa narodil. Úplne tá podoba bola až neuveriteľná. 🩵

anonym_82a032
11. aug 2026
@anonym_8c31c9

@anonym_8c31c9 to si ty,Mišo?
Ten Drienik sa tu furt spomína,pomaly v každej diskusii.
On je tuším odborník na úplne všetko🙄

cacianka
11. aug 2026

tvoj sen a ani pierko nie je nejaké znamenie, ale úplne bežné javy.

anonym_9f64f2
11. aug 2026

@anonym_autor Biblia hovorí dobrý strom možno poznať po dobrom ovocí.Inak povedané, tá myšlienka ti priniesla to, čo všetci chceme: svätý pokoj , čiže dobré ovocie.Tak nech ťa aj naďalej sprevádzajú životom takéto povzbudenia.

anonym_8c31c9
11. aug 2026
@anonym_82a032

@anonym_8c31c9 to si ty,Mišo?
Ten Drienik sa tu furt spomína,pomaly v každej diskusii.
On je tuším odborník na úplne všetko🙄

@anonym_82a032 nepisem ze je odbornik na vsetko ale kto chce vediet ako funguju znamenia nech si to pozrie