Zažili ste v tehotenstve nevysvetliteľné znamenia?
Veríte na znamenia alebo sa vám stalo niečo nevysvetliteľné, nadpozemské v tehotenstve alebo aj mimo neho?
Posledné týždne som trošku v napätí, či bude všetko v poriadku s bábätkom. Verím, že áno, ale včera sa mi stala zvláštna vec.
Sedela som na lavičke v parku. Bola som zamyslená a skôr smutná a premýšľala som, či som sa dobre rozhodla ohľadom jedného vyšetrenia. A zrazu na mňa spadlo pierko čisté biele ako z periny, ale nemalo odkiaľ spadnúť. A pocítila som v sebe taký pocit a pokoj, prišla mi taká myšlienka, že všetko bude dobre.
No a dnes v noci sa mi prisnil sen, že sa mi narodil zdravý chlapec. Naozaj aj čakám chlapca. Vedela som v tom sne, že je to on, volal sa tak, ako sme vybrali meno. Držala som ho v náručí a bol úplne pokojný, zdravý. Nikdy v živote som taký sen nemala. Bol to úplne živý sen, ako skutočnosť. 🩵
Ale toto nie su nevysvetlitelne veci... pierko odniekadial dofuklo. A sen je pripraveny tvojim podvedomim - vies, ze cakas chlapca, vies jeho meno, dufas, ze bude zdravy a spokojny. tak taky mas sen... Nevysvetlitelnu vec si predstavujem inak.
Áno, verím na znamenia a vždy sa vyplatilo na ne veriť. Nech si myslí kto chce, čo chce.
Hned po uhniezdeni ma zacala palit zaha 2 dni a hned za tym sa pridali nevolnosti ale kedze som mala stresujuce obdbie bola som si ista, ze zato moze stres test som si robila az o 8-9dni neskor (az 11 den meskania MS), tehotenstvu som nedavala ziadnu sancu. Mesiac predtym som myslela, ze som a nebola tak potom som sa dost brzdila v takych pocitoch a myslienkach. Zaha ma normalne nepali nikdy za cely zivot spocitam na jednej ruke kolko raz som mala s tym problem vratane tehotenstva a co som si potom zistila tak zvykne az neskor palit, nie hned v prve tyzdne a paradoxne u dievcat ja som bola presvedcena, ze mam chlapca este ked dr na 1.screeningu povedal, ze asi dievca brala som to s rezervou ale potom prisli Trisomy a bude to dievca. A vlastne nebol od toho palenia zahy den kedy by som necitila nejaky tehotensky priznak. Tehotenstvo som neplanovala (nie je to synonymum pre nechcene ale chcela som otehotniet az o pol roka-rok) ale aj kvoli/vdaka tym priznakom som nedokazala ist na interupciu ked som vedela, ze malicke sa "ozyva" od prveho dna odkedy moze.
@anonym_autor na mna padlo pierko a ani som tehotny nebol. Vtaky sa hold preperuju
A tiez to neznamena ze budes nat idealne dieta , aj ked bude zdrave moze z neho vyrast hocico
@martinmmartin mal by si prehodnotiť svoje odpovede. 🙄
@martinmmartin mal by si prehodnotiť svoje odpovede. 🙄
@anonym_308eca jeho odpovede treba ignorovat, co odpoved to blbost. Nevidela som ho este nikde normalne prispiet k diskusii. A nie po prvy raz sa snazi byt "zaujimavy" v diskusii o tehotenstve, zeby nejaka uchylka?
@anonym_308eca jeho odpovede treba ignorovat, co odpoved to blbost. Nevidela som ho este nikde normalne prispiet k diskusii. A nie po prvy raz sa snazi byt "zaujimavy" v diskusii o tehotenstve, zeby nejaka uchylka?
@anonym_236bda Tak ale pozri sa realne okolo seba- kde su tie idealne deticky? Slusne pekne tiche mudre sikovne - kde su ? Robis v kolektive s detmi?
Realita je uplne ina ako si ju vysnivame a autorka moze vdka svojim snom a pocitom zazivat neskor sklamanie zivota
A takto si moze vsugerovat "znamenie" a uverit tomu a sama seba presvedcit ze z materstvon pride stav blazenej mysle a podobne - a tvrdo narazi na realitu tak ze uz to moze mat trvale psychycke nasledky.
@anonym_236bda Tak ale pozri sa realne okolo seba- kde su tie idealne deticky? Slusne pekne tiche mudre sikovne - kde su ? Robis v kolektive s detmi?
Realita je uplne ina ako si ju vysnivame a autorka moze vdka svojim snom a pocitom zazivat neskor sklamanie zivota
A takto si moze vsugerovat "znamenie" a uverit tomu a sama seba presvedcit ze z materstvon pride stav blazenej mysle a podobne - a tvrdo narazi na realitu tak ze uz to moze mat trvale psychycke nasledky.
@martinmmartin vies o tom, ze diskusia nie je o idealnych detoch? Je o tom, ze na autorku odnikial spadlo pierko a spojila si to s nejakym vysetrenim z tehotenstva z ktoreho mala neistotu a neskor mala sen o svojom pravdepodobne buducom synovi. Nikto okrem teba ani pol slovom nic nenapisal o idealnych detoch. A ano predstav si, ze pracujem s detmi aj tinedzermi a viem aki su, no pre tuto diskusiu je to irelevantne. Kedze diskusia sa zameriava na nevysvetlitelne veci pocas alebo mimo tehotenstva, nie o tom ake deti sa rodia a co z nich vyrastie.
@martinmmartin vies o tom, ze diskusia nie je o idealnych detoch? Je o tom, ze na autorku odnikial spadlo pierko a spojila si to s nejakym vysetrenim z tehotenstva z ktoreho mala neistotu a neskor mala sen o svojom pravdepodobne buducom synovi. Nikto okrem teba ani pol slovom nic nenapisal o idealnych detoch. A ano predstav si, ze pracujem s detmi aj tinedzermi a viem aki su, no pre tuto diskusiu je to irelevantne. Kedze diskusia sa zameriava na nevysvetlitelne veci pocas alebo mimo tehotenstva, nie o tom ake deti sa rodia a co z nich vyrastie.
@anonym_236bda Diskusia sa nezameriava na nevysvetlitelne veci - vsetko co spomina je vysvetlitelne , ale ak si vsugeruje ze je to silou mocou znamenie z bohviekial tak je to proste blbost chce ci nechce. A upinat sa k blbostiam konci vzdy zle. Autorka bojis sa buducnosti, mas pocit ze je to ovela vacsie ako dokazes kontrolovat a ovladat - to je normalne . Buducnost nebudes predvidat nikdy a musis sa nastavit ako najlepsie vies na vsetky verzie, pekne aj skatede. Skus to prijat a nie od toho utekat do fantasmagorii
@anonym_236bda predtym nez ma zablokujes - kde sa mylim? Ci blokujes iba z nalady?
@anonym_autor to pierko bol jasny odkaz od vesmiru - vsetko bude v poriadku . U nas zakvitla kvetinka co nikdy nekvitla vedela som ze som tehotna, zopakovalo sa to aj s druhym tehotenstvom
@anonym_236bda Diskusia sa nezameriava na nevysvetlitelne veci - vsetko co spomina je vysvetlitelne , ale ak si vsugeruje ze je to silou mocou znamenie z bohviekial tak je to proste blbost chce ci nechce. A upinat sa k blbostiam konci vzdy zle. Autorka bojis sa buducnosti, mas pocit ze je to ovela vacsie ako dokazes kontrolovat a ovladat - to je normalne . Buducnost nebudes predvidat nikdy a musis sa nastavit ako najlepsie vies na vsetky verzie, pekne aj skatede. Skus to prijat a nie od toho utekat do fantasmagorii
@martinmmartin ak nemas skusenost netvrd ze to nefunguje.
@anonym_autor to pierko bol jasny odkaz od vesmiru - vsetko bude v poriadku . U nas zakvitla kvetinka co nikdy nekvitla vedela som ze som tehotna, zopakovalo sa to aj s druhym tehotenstvom
@anonym_8c31c9 no moment ale pierko si nemala tak preco autorke nezakvitla kvetinka? Co ked pierko nic neznamena a znamenie je iba kvetinka???
Bordel je v tych znameniach - skoro akokeby to nic neznamenalo
@martinmmartin v tvojich komentaroch velmi casto popisujes ze vsetky decka su hrozne a vacsina ludi nic nevytvori iba sotva to co prezere. Ze ludia su odpad tak naco privadzat dalsie na svet....😕 a ty si genius co vytvoril ake nezabudnutelne hodnoty pre ludstvo?
@martinmmartin v tvojich komentaroch velmi casto popisujes ze vsetky decka su hrozne a vacsina ludi nic nevytvori iba sotva to co prezere. Ze ludia su odpad tak naco privadzat dalsie na svet....😕 a ty si genius co vytvoril ake nezabudnutelne hodnoty pre ludstvo?
mam pravdu alebo mam pravdu? Pozri sa okolo seba na ten kader co chodi po uliciach (kazdeho veku)
@anonym_8c31c9 no moment ale pierko si nemala tak preco autorke nezakvitla kvetinka? Co ked pierko nic neznamena a znamenie je iba kvetinka???
Bordel je v tych znameniach - skoro akokeby to nic neznamenalo
@martinmmartin je siroka skala znameni, staci otvorit oci. Pusti si videa Michal Drienik. Mam osobnu skusenost.
mam pravdu alebo mam pravdu? Pozri sa okolo seba na ten kader co chodi po uliciach (kazdeho veku)
@martinmmartin no ved oni sa na svet nepytali a kazdy robi co dokaze.
@martinmmartin je siroka skala znameni, staci otvorit oci. Pusti si videa Michal Drienik. Mam osobnu skusenost.
@anonym_8c31c9 inymi slovami- co sa babe prisnilo..... a drienik na tom dokaze cashovat
Sny sú výsledkom toho čo cez deň zažiješ o čom premýšľaš či už vedome alebo podvedome, v noci mozog robí "upratovanie" myšlienok a niekedy sú z toho také sny.
Boh v dnešnej dobe nekomunikuje s ľudmi prostredníctvom snov a znamení, všetko čo ľudia majú vedieť od boha dal zapísať do Biblie.
@anonym_autor Možno sa ti prihovárajú anjeli. Moja babka sa k nim modlieva a vraví, že pierkami jej dávajú najavo svoju prítomnosť. Držím palce, nech zbytok tehotenstva a pôrod prebehnú hladko. 🙂
Mne sa v 3 mesiaci tehotenstva prisnil sen. Ešte sme nevedeli čo to bude. Bol v ňom chlapček presne taký krásny ako sa narodil. Úplne tá podoba bola až neuveriteľná. 🩵
@anonym_8c31c9 to si ty,Mišo?
Ten Drienik sa tu furt spomína,pomaly v každej diskusii.
On je tuším odborník na úplne všetko🙄
@anonym_autor Biblia hovorí dobrý strom možno poznať po dobrom ovocí.Inak povedané, tá myšlienka ti priniesla to, čo všetci chceme: svätý pokoj , čiže dobré ovocie.Tak nech ťa aj naďalej sprevádzajú životom takéto povzbudenia.
@anonym_8c31c9 to si ty,Mišo?
Ten Drienik sa tu furt spomína,pomaly v každej diskusii.
On je tuším odborník na úplne všetko🙄
@anonym_82a032 nepisem ze je odbornik na vsetko ale kto chce vediet ako funguju znamenia nech si to pozrie

@anonym_autor na mna padlo pierko a ani som tehotny nebol. Vtaky sa hold preperuju
A tiez to neznamena ze budes nat idealne dieta , aj ked bude zdrave moze z neho vyrast hocico