icon

Zažili ste na rande zvláštne správanie?

1. sep 2026

Ahojte, ja mám za sebou veľmi zvláštne rande a zaujímalo by ma, či máte nejakú podobnú skúsenosť. Stalo sa vám niekedy, že ste na prvom rande u náprotivku dokázali identifikovať nejakú duševnú poruchu či diagnózu, ktorú ste z písania nevideli, a boli ste z toho nemilo prekvapení?
Mne sa to stalo včera a poviem vám, že po týždni písania a včerajšom sexe som z toho úplne mimo. Ako obliatie horúcou vodou...

Strana
z2
anonym_4843be
1. sep 2026

A akú diagnózu si mu stanovila?

jeennyv
1. sep 2026

A sebe si dala aku, ze po tyzdni pisania a sex…🤷‍♀️🤷‍♀️ a inak nie nezazila, po prvom rande a tyzdni pisania nemam sex…nie som hmhm lahka deva😀

billy_jean
1. sep 2026

Ty si bola včera na prvom rade a zároveň si s ním sexovala, aj keď si videla, ze psych. nie je v poriadku? A teraz máš výčitky svedomia, že čo..?

anonym_97283b
1. sep 2026

Az tyzden si si dala na zistenie, aky je ten druhy?

sissy27
1. sep 2026

@anonym_autor akože týždeň si píšete, hneď na rande mu diagnostikuješ poruchu, napriek tomu sa s ním vyspíš a teraz si "obliata horúcou vodou" ? Ja neviem, ale nepripadáš si ani trochu divná? 😀

minenkaa
1. sep 2026

Vsak si tou osobou s tou diagnózou ty,inak si neviem vysvetliť čo píšeš

autor
1. sep 2026
@billy_jean

Ty si bola včera na prvom rade a zároveň si s ním sexovala, aj keď si videla, ze psych. nie je v poriadku? A teraz máš výčitky svedomia, že čo..?

@billy_jean ale rande bolo presne za tým zámerom, Proste sme sa tak dohodli. Nerieš sex.

anonym_d6d756
1. sep 2026

Ak nie si troll, tak nám prosím ťa vysvetli, prečo si na prvom rande, na ktorom si zaznamenala duševnú poruchu, išla s dotyčným do postele?

anonym_8d7ec0
1. sep 2026

Pri sexe si mu zistila tu poruchu?

billy_jean
1. sep 2026
@anonym_autor

@billy_jean ale rande bolo presne za tým zámerom, Proste sme sa tak dohodli. Nerieš sex.

@anonym_autor a aký máš teda problém? Keď si chcela sexovať, tak si sexovala. A čo ťa teraz štve?

anonym_d6d756
1. sep 2026

Aha, takže sexuálne rande...

autor
1. sep 2026
@anonym_4843be

A akú diagnózu si mu stanovila?

@anonym_4843be práve teraz to študujem na internete. Daj mi sekundu. Všetko sa odohralo iba včera v noci.

anonym_d6d756
1. sep 2026

Počkáme... 🙃

anonym_8d7ec0
1. sep 2026

Aspoň napíš o co išlo
Ci pri sexe si rozpraval a raz bol za dobreho, raz za zlého, podľa toho ,kt osoba sa v ňom prejavila?😃

anonym_8ff156
1. sep 2026

Aspon ten sex stal za to? Tu psychiatricku dignozu si stanovila este pred nim a v podstate ti to bolo jedno co je zac, hlavne, ze bude komin vymeteny?

anonym_8d7ec0
1. sep 2026
@anonym_8ff156

Aspon ten sex stal za to? Tu psychiatricku dignozu si stanovila este pred nim a v podstate ti to bolo jedno co je zac, hlavne, ze bude komin vymeteny?

@anonym_8ff156 stavim sa, že to bolo až počas vymetania😋

jeennyv
1. sep 2026

Zeny tod spravanie poznam, mala som taku kamosku, ona sa cez net dohodla na sexe a potom sa stazovala..od toho, ze to nebolo dobre, ze bol divny, az po to, ako je mozne, ze uz sa jej neozval nebude vztah z toho 🤷‍♀️😀😀

bystrozraky
1. sep 2026

@anonym_autor Daj si do youtube: "second date update".....ked si ich par vypocujes tak zistis, ze je to pomerne bezne a to z oboch stran 🙂

januska12323
1. sep 2026

Aspoň ti za to zaplatil?

autor
1. sep 2026

Nie, všetko bolo dobré a super. Presne podľa dohody, ale bolo to jednoducho zvláštne, Akoby autistické správanie, ale u normálneho zdavého . Pozeranie stále do boku na jedno miesto, Akoby nejaké nekontrolovanie sa a zároven strojené. neviem to opísať.

anonym_8d7ec0
1. sep 2026
@anonym_autor

Nie, všetko bolo dobré a super. Presne podľa dohody, ale bolo to jednoducho zvláštne, Akoby autistické správanie, ale u normálneho zdavého . Pozeranie stále do boku na jedno miesto, Akoby nejaké nekontrolovanie sa a zároven strojené. neviem to opísať.

@anonym_autor možno nejaký tik?

anonym_50967a
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak mozno sa na teba pozerat nemohol, inak by neudrzal erekciu.. kukal teda na jedno ine miesto a predstavoval si, ze tam lezi niekto iny.. takto to robil aj jeden moj kamarat.. fikol aj to co sa mu nepacilo, len aby mal sex..

anonym_d6d756
1. sep 2026

Možno bol len panic, tak bol v strese 😅

autor
1. sep 2026
@anonym_8d7ec0

@anonym_autor možno nejaký tik?

@anonym_8d7ec0 študujem to na internete či to ma nejaké pomenovania

anonym_8d7ec0
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_8d7ec0 študujem to na internete či to ma nejaké pomenovania

@anonym_autor počas sexu hej?stale sa pozeral bokom

autor
1. sep 2026
@anonym_8d7ec0

@anonym_autor počas sexu hej?stale sa pozeral bokom

@anonym_8d7ec0 áno. pri vyzvaní že nech pozerá na mňa prišla až nejaká triaška a opät odklonenie zraku, A nie iba to. Oveľa viac znakov

januska12323
1. sep 2026
sticker
anonym_8d7ec0
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_8d7ec0 áno. pri vyzvaní že nech pozerá na mňa prišla až nejaká triaška a opät odklonenie zraku, A nie iba to. Oveľa viac znakov

@anonym_autor mohlo byť prílišné vzrušenie,tak pozeral inde aby hneď nebolo po...
Nemusí to byť diagnóza, kľudne môže byť, že má nejakú extra negatívnu skúsenosť napr s ex a má divné prejavy
A takéto nezáväzne stretka ma ako trening sa dať dokopy z toho🫣

anonym_4e8c7a
1. sep 2026

@anonym_autor vela psychacov poznat od oka..mas poucenie pre druhy raz naskor si ho preklepni.

sisska96
1. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty máš akú diagnozu?

Strana
z2