Zažili ste na rande zvláštne správanie?
Ahojte, ja mám za sebou veľmi zvláštne rande a zaujímalo by ma, či máte nejakú podobnú skúsenosť. Stalo sa vám niekedy, že ste na prvom rande u náprotivku dokázali identifikovať nejakú duševnú poruchu či diagnózu, ktorú ste z písania nevideli, a boli ste z toho nemilo prekvapení?
Mne sa to stalo včera a poviem vám, že po týždni písania a včerajšom sexe som z toho úplne mimo. Ako obliatie horúcou vodou...
A sebe si dala aku, ze po tyzdni pisania a sex…🤷♀️🤷♀️ a inak nie nezazila, po prvom rande a tyzdni pisania nemam sex…nie som hmhm lahka deva😀
Ty si bola včera na prvom rade a zároveň si s ním sexovala, aj keď si videla, ze psych. nie je v poriadku? A teraz máš výčitky svedomia, že čo..?
Az tyzden si si dala na zistenie, aky je ten druhy?
@anonym_autor akože týždeň si píšete, hneď na rande mu diagnostikuješ poruchu, napriek tomu sa s ním vyspíš a teraz si "obliata horúcou vodou" ? Ja neviem, ale nepripadáš si ani trochu divná? 😀
Ty si bola včera na prvom rade a zároveň si s ním sexovala, aj keď si videla, ze psych. nie je v poriadku? A teraz máš výčitky svedomia, že čo..?
@billy_jean ale rande bolo presne za tým zámerom, Proste sme sa tak dohodli. Nerieš sex.
Ak nie si troll, tak nám prosím ťa vysvetli, prečo si na prvom rande, na ktorom si zaznamenala duševnú poruchu, išla s dotyčným do postele?
Pri sexe si mu zistila tu poruchu?
@billy_jean ale rande bolo presne za tým zámerom, Proste sme sa tak dohodli. Nerieš sex.
@anonym_autor a aký máš teda problém? Keď si chcela sexovať, tak si sexovala. A čo ťa teraz štve?
Aha, takže sexuálne rande...
A akú diagnózu si mu stanovila?
@anonym_4843be práve teraz to študujem na internete. Daj mi sekundu. Všetko sa odohralo iba včera v noci.
Počkáme... 🙃
Aspoň napíš o co išlo
Ci pri sexe si rozpraval a raz bol za dobreho, raz za zlého, podľa toho ,kt osoba sa v ňom prejavila?😃
Aspon ten sex stal za to? Tu psychiatricku dignozu si stanovila este pred nim a v podstate ti to bolo jedno co je zac, hlavne, ze bude komin vymeteny?
Aspon ten sex stal za to? Tu psychiatricku dignozu si stanovila este pred nim a v podstate ti to bolo jedno co je zac, hlavne, ze bude komin vymeteny?
@anonym_8ff156 stavim sa, že to bolo až počas vymetania😋
Zeny tod spravanie poznam, mala som taku kamosku, ona sa cez net dohodla na sexe a potom sa stazovala..od toho, ze to nebolo dobre, ze bol divny, az po to, ako je mozne, ze uz sa jej neozval nebude vztah z toho 🤷♀️😀😀
@anonym_autor Daj si do youtube: "second date update".....ked si ich par vypocujes tak zistis, ze je to pomerne bezne a to z oboch stran 🙂
Nie, všetko bolo dobré a super. Presne podľa dohody, ale bolo to jednoducho zvláštne, Akoby autistické správanie, ale u normálneho zdavého . Pozeranie stále do boku na jedno miesto, Akoby nejaké nekontrolovanie sa a zároven strojené. neviem to opísať.
Nie, všetko bolo dobré a super. Presne podľa dohody, ale bolo to jednoducho zvláštne, Akoby autistické správanie, ale u normálneho zdavého . Pozeranie stále do boku na jedno miesto, Akoby nejaké nekontrolovanie sa a zároven strojené. neviem to opísať.
@anonym_autor možno nejaký tik?
@anonym_autor tak mozno sa na teba pozerat nemohol, inak by neudrzal erekciu.. kukal teda na jedno ine miesto a predstavoval si, ze tam lezi niekto iny.. takto to robil aj jeden moj kamarat.. fikol aj to co sa mu nepacilo, len aby mal sex..
Možno bol len panic, tak bol v strese 😅
@anonym_autor možno nejaký tik?
@anonym_8d7ec0 študujem to na internete či to ma nejaké pomenovania
@anonym_8d7ec0 študujem to na internete či to ma nejaké pomenovania
@anonym_autor počas sexu hej?stale sa pozeral bokom
@anonym_autor počas sexu hej?stale sa pozeral bokom
@anonym_8d7ec0 áno. pri vyzvaní že nech pozerá na mňa prišla až nejaká triaška a opät odklonenie zraku, A nie iba to. Oveľa viac znakov
@anonym_8d7ec0 áno. pri vyzvaní že nech pozerá na mňa prišla až nejaká triaška a opät odklonenie zraku, A nie iba to. Oveľa viac znakov
@anonym_autor mohlo byť prílišné vzrušenie,tak pozeral inde aby hneď nebolo po...
Nemusí to byť diagnóza, kľudne môže byť, že má nejakú extra negatívnu skúsenosť napr s ex a má divné prejavy
A takéto nezáväzne stretka ma ako trening sa dať dokopy z toho🫣
@anonym_autor vela psychacov poznat od oka..mas poucenie pre druhy raz naskor si ho preklepni.
@anonym_autor ty máš akú diagnozu?

A akú diagnózu si mu stanovila?