icon

Zvuky z hrobu na Spiši: Čo si o tom myslíte?

26. apr 2026

Čo si myslíte o tom,že bolo počuť búchanie aj hlas na cintoríne? Vraj aj policajti to počuli.Telo ide na pitvu,aj keď vyzeralo nepohnuté.Ale keď bol pochovaný pred 18 dňami, nemalo by byť už telo v rozklade? Len tak uvažujem.

Strana
z2
dada2703
26. apr 2026
@anonym_a2b579

Ty sa spamataj dievčinka. Tu mudruješ na základe nejakého bulvárneho článku. Ja ti tu aspoň vysvetlujem na základe FAKTOV, že je to celé blbosť. Bodka.

@anonym_a2b579 mas dobrého dílera 🤣🤣

anonym_e04efe
26. apr 2026

Kto prežije 18 dní zavretý v truhle? Bol v hrobke, čiže nad truhlou bola zem a ešte betonove platne. Akože v chladničke, počas pohrebu sa neprebral, až po 18 dňoch? Policajti nikde nepotvrdili, že nieco počuli. Tvrdia to len spoluobčania.
U nás na osade videli chlapa , holého, ktorý skákal 4 metre do vzduchu, bol holý , skákal zo strechy na strechu a kradol psov. Keď utekal, tak kosil trávu a vytrhával stromy. Vraj ho zachytili aj mestske kamery . Zavolali na osadu všetky televizie, policia sa vyjadrila, že nič na zaznamoch nieje. Ludia začali širit fake fotky a videá. Po pár tyždnoch zmizol. Ja sa čudujem, že toto niekto po 18 dňoch od umrtia vôbec niekto rieši. Tak možno Harabin.

dennissa16
27. apr 2026

@anonym_autor myslim si o tom, že opäť romovia chceli urobiť senzáciu 😁 Len sa čudujem, že to všetky média hneď prezentovali ( a ešte takým spôsobom) akoby to bolo vôbec možné. Co samozrejme neexistuje!
Aspoň všetkým záchranným zložkám z daného okresu rýchlejšie zbehla služba ..

anonym_a2b579
Odpoveď bola odstránená
dada2703
27. apr 2026
@anonym_a2b579
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_a2b579 pozri nebudem sa znižovať na tvoju úroveň. Normálne som ti niekoľkokrát napísala, ze neviem co mas za problém, autorka tu zadala otázku a ľudia sa pýtali, ze co sa deje ,ze o tom nic nepočuli tak som im iba poslala odkaz na to co bolo uverejnené. Nic menej nic viac. Nikde nic o tom nepíšem ani ma to nezaujíma. Tak prosim ta chod za maminkou nech ti urobi chlebík do školy a daj pokoj ked nevieš ani čítať kto tu co písal. Pekný den

anonym_0d634c
27. apr 2026

Cele detstvo som prezila v blizkosti romskej osady. Vtedy to este neboli take osady, ake pozname dnes, zanedbane a schatrane, ani ti ludia neboli az taki rezignovani, aki su dnes, ale bola to taka svojska komunita, ktora zila vedla nas, deti s nami chodili do skoly, normalne sme sa spolu hrali na ulici, nasi rodicia a prarodicia sa poznali... dovolim si tvrdit zo skusenosti tohto "spoluzitia", ze Romovia sa strasne boja smrti a vsade potom hladaju nieco nadprirodzene, ked im umrie niekto blizky. Spominam si, ako chodili za mojim dedom, ked im zomrel vajda, ze u nich strasi a nevedia, co maju robit. Dedo im najprv dohovaral, posielal za knazom a pod, ale ked mu uz par dni nedali pokoj, tak siel s nimi domov - prehladali cely pribytok, az nasli v starej gitare nejakeho cvrcka, ci co. Ako sa cvrcek pohyboval vo vnutri nastroja a cvrlikal, tak sa to ozyvalo a ked vysiel von a presiel po strunach, tak gitara aj "hrala". Takze toto bol ich nebohy vajda, co im hral na gitare po nociach.
Takze predpokladam, ze tu sa to nakoniec rozuzli nejako podobne. Pripadne to bude nejaka dalsia senzacia typu "omietkovy demon", ktoreho si sami vyrobili, aby boli zaujimavi a nieco im z toho kvaplo. Nic nadprirodzene by som za tym nehladala. Logicky, ked nebohy umrel uz pred tak dlhou dobou, nie je mozne, aby teraz vyklopaval v truhle.

7miriam77
27. apr 2026

Neverím tomu, no tá predstava je desivá 🤭🙃. Ja si pamätám, keď som bola malá, takáto podobná historka kolovala medzi deťmi 🤣, že na Martinskom cintoríne pochovali človeka zaživa 🤣. Takéto historky sú pre niekoho hotovou senzáciou....

anonym_9411bc
27. apr 2026

No spoluobčania asi len moc čuchali k toulénu, len tolko k tomu.

alickapusinka
27. apr 2026
@anonym_a2b579

A kde bol tento "ozajstný príbeh" ? V časopise Bosorka? 😀

@anonym_a2b579 všade v TV novinách na markíze, jojke,TA3 krimi v novinách.

alickapusinka
27. apr 2026
@anonym_9411bc

No spoluobčania asi len moc čuchali k toulénu, len tolko k tomu.

@anonym_9411určite to kde písali v katolických novnách. Ked to nahrali policia prišla tam kriminalka aj pohrebna služba takže čuchali toulen to určite.Tak potom nie len spoluobčania ale aj policia kriminálka, lekár pohrebna služba.Skôr než napíšeš debilinu treba si pozrieť reportáž.

alickapusinka
27. apr 2026

v českej republike bol nedavno prípad kedy sa v truhle prebrala žena ked išli zakryvať truhlu odrazu otvorila oči v pohrebnej službe .Obhliadajuca lekárka zle vyhodnotila úmrtie.

anonym_e04efe
27. apr 2026
@alickapusinka

@anonym_9411určite to kde písali v katolických novnách. Ked to nahrali policia prišla tam kriminalka aj pohrebna služba takže čuchali toulen to určite.Tak potom nie len spoluobčania ale aj policia kriminálka, lekár pohrebna služba.Skôr než napíšeš debilinu treba si pozrieť reportáž.

@alickapusinka to, že to počuli aj policajti a utekali, tvrdia len spoluobčania. Polícia to ani raz nepotvrdila. Policajt, ktorý posielal divákov preč z cintorína povedal , že mŕtvy je v truhle tak, ako tam bol uložený. Jeho dcera tvrdila, že mal inak ruky a prsty. Patolog sa dnes jasne vyjadril, že zomrel tak, ako povedali lekari, telo bolo v rozklade zodpovednom 18 dni.
Pri tom hrobe robili taký cirkus, že by ten mrtvy musel buchat rukami, nohami a čakanom, aby ho počuli.
Sa čudujem, že vôbec dovoli exhumovat telo po 18 dňoch.

anonym_a8b071
27. apr 2026
@anonym_e04efe

@alickapusinka to, že to počuli aj policajti a utekali, tvrdia len spoluobčania. Polícia to ani raz nepotvrdila. Policajt, ktorý posielal divákov preč z cintorína povedal , že mŕtvy je v truhle tak, ako tam bol uložený. Jeho dcera tvrdila, že mal inak ruky a prsty. Patolog sa dnes jasne vyjadril, že zomrel tak, ako povedali lekari, telo bolo v rozklade zodpovednom 18 dni.
Pri tom hrobe robili taký cirkus, že by ten mrtvy musel buchat rukami, nohami a čakanom, aby ho počuli.

@anonym_e04efe

"Vystrašená rodina okamžite zalarmovala políciu. Hoci boli muži zákona spočiatku skeptickí, po príchode k hrobu zostali v nemom úžase. Zvuky spod zeme počuli na vlastné uši aj oni a jeden z policajtov si ich dokonca nahral na mobilný telefón."

moonlight1210
Včera o 06:18
@anonym_a8b071

@anonym_e04efe

"Vystrašená rodina okamžite zalarmovala políciu. Hoci boli muži zákona spočiatku skeptickí, po príchode k hrobu zostali v nemom úžase. Zvuky spod zeme počuli na vlastné uši aj oni a jeden z policajtov si ich dokonca nahral na mobilný telefón."

@anonym_a8b071 To novinarom povedali pani od policie? Alebo tu info novinarom sprostredkovali prihliadajuci ludia?

moonlight1210
Včera o 06:31
@anonym_e04efe

@anonym_e04efe podla nna to urobili pre klud tajomsej komunity, aby potom nerobili rozruch, ze stat nechal niekoho zaziva pochovaneho a vznikali okolo toho dalsie famy a veci.

Mozno by bolo dobre, keby si do buducna pred pohrebom nechavali mrtveho doma aspon 3-4 dni. Aby mali klud na dusi, ze je naozaj mrtvy.
Pretoze su velmi povercivi. Tak aby sa tam zbytocne nesiril strach a nasledne panika, ci nakoniec davova psychoza.

Kedysi ludia bezne mali mrtveho doma pred pohrebom v otvorenej truhle par dni. Modlili sa pri nom, rodina sa poschadzala z okolia rozlucit sa. Striedali sa na modleni pri nom v noci. Smrt sa brala ako sucat zivota (to bola generacia, co zazila este obe vojny).
Pamatam si to ako male dieta, este u mojho deda to tak urobili.

pasomnica
Včera o 19:12
@alickapusinka

@alickapusinka ale prosím ťa, však tam asi stovka cigánov len hulákala okolo aj na tom videu, nič tam nebolo počuť, len tam vrešťali jak opice aby mali senzáciu

lombou
Dnes o 01:17

Bol som s priatelkou na hrobe a poculy sme hlasy z hrobu zosnuly mal porazku talze robil tie chore zvuky a presne tie iste zvuky sme poculy z hrobu ako ked je clovek chory neklmme naozaj sa to stalo priatelka chcela odist tak sme odisly ja som chcel ostat a poxuvat dalej co sa deje ale sme odisly.

Strana
z2