Funguje mágia na privolanie partnera?
Ma niekto skúsenosti s mágiou na znova privolanie partnera,partnerky do vztahu pomocou mágie, ďakujem
Chudák chlap...
Nie, u nás sa píše rok 2025 nie 1025
práve mi odišiel mozog..........
@svitorka panebože 😃😃 dajme tomu, že by to aj fungovalo (čo nefunguje!! ) tak ako si prakticky predstavuješ? Že ten partner bude bez slobodnej vôle k tebe pripútaný? Ako robot? Alebo ako väzeň? 😃
Skús kúzlo "Accio bývalý partner". Alebo mu podstrč nápoj lásky, ak ti nevadí, že táto metóda je problematická a chorá.
@anonym_d64fa2 pokiaľ nemá čarovnú paličku nebude to fungovať. Lepšia cesta je ak o polnoci obetuje capa satanovi a bude mať zvrhli sex s mužmi s modrého koníka . Sice záruky nie sú ale myslím v rámci zachráni vzťahu by sme to mohli skúsiť .
preco by niekto chcel byt dobrovolne vo vztahu s niekym kto ho uprimne nelubi?
@svitorka Zuzana zo Šarišských Michaľanoch má skúsenosti, platila za očistenie od prekliatia a aby sa jej priateľ vrátil ku nej, stálo ju to viac ako milión eur
https://www.noviny.sk/krimi/749288-podvodnik-vy...
V prípade, že nájdeš také kúzlo a bude fungovať, mohla by som si ho poprosiť? Strašne si chcem do života privolať výhru v Euromiliónoch 😂
Abrakadabra
udivuje ma, ze niekto kto pouziva internet, cize zije v 21. storoci veri na taketo hluposti (opakujem sa, pred chvilou som to pisala do inej temy)
@anonym_d64fa2 pokiaľ nemá čarovnú paličku nebude to fungovať. Lepšia cesta je ak o polnoci obetuje capa satanovi a bude mať zvrhli sex s mužmi s modrého koníka . Sice záruky nie sú ale myslím v rámci zachráni vzťahu by sme to mohli skúsiť .
udivuje ma, ze niekto kto pouziva internet, cize zije v 21. storoci veri na taketo hluposti (opakujem sa, pred chvilou som to pisala do inej temy)
@viestta Autorka k nám asi pricestovala z 15. storočia. Niekto z budúcnosti tam pricestoval a môže byť, že sa skryla do toho časovratu. Len taká mešia teória.
Ja ti dám protiotázku.
Chcela by si žiť s niekým, kto po tebe túži, ale ty to máš inak? necítiš to isté, nie je ti s ním až tak dobre, nevieš si s ním predstaviť budúcnosť, netúžiš po ňom. No on ťa chce a pritiahne si ťa, či dokonca pripúta pomocou mágie.......
Dá sa to.
Ale nie je to správne.
Každý má právo slobodne sa rozhodnúť.
A ver, že šťastná by si v takom vzťahu nebola.
@svitorka nefunguje, skúšala som to cez jedného mága, stalo ma to 500€ 🫣
Za 1000€ poslaných vopred na účet ti poradím, ako na to, ozvi sa ❤️ (za neúčinnosť mágie nezodpovedám a peniaze nevraciam)
@svitorka Zuzana zo Šarišských Michaľanoch má skúsenosti, platila za očistenie od prekliatia a aby sa jej priateľ vrátil ku nej, stálo ju to viac ako milión eur
https://www.noviny.sk/krimi/749288-podvodnik-vy...
@anonym_69075f vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné
Dobrý deň robím rôzne rituály na udržanie partnera alebo privolanie partnera takisto aj prekliatie partnera alebo Ex partnera.
Dobrý deň robím rôzne rituály na udržanie partnera alebo privolanie partnera takisto aj prekliatie partnera alebo Ex partnera.
@bibi8000 a kolko stoviek za to berieš?
@svitorka staré ženy vravievali,že keď sa chlap nevedel odpútať od ženy,vraj mu žena dala z p**i chlp do nápoja🤣tak vyskúšaj a daj nám vedieť🤭
Ja ti dám protiotázku.
Chcela by si žiť s niekým, kto po tebe túži, ale ty to máš inak? necítiš to isté, nie je ti s ním až tak dobre, nevieš si s ním predstaviť budúcnosť, netúžiš po ňom. No on ťa chce a pritiahne si ťa, či dokonca pripúta pomocou mágie.......
Dá sa to.
Ale nie je to správne.
Každý má právo slobodne sa rozhodnúť.
A ver, že šťastná by si v takom vzťahu nebola.
@anonym_568e1d ďakujem Ti za názor a krásne napísané slová

Skús kúzlo "Accio bývalý partner". Alebo mu podstrč nápoj lásky, ak ti nevadí, že táto metóda je problematická a chorá.