Môžu sny o anjeloch skutočne priniesť útechu?
Baby, neviem, ci verite na veci medzi “nebom a zemou”, niekto ano a niekto nie, ale dam sem historku z predvcera, mozno niekoho pobavi alebo povzbudi, nejde mi nepodelit sa 😁
Momentalne prechadzam tazkym obdobim, nebudem to rozpisovat do detailov, jedno z mojich najtazsich - asi vo vsetkych zivotnych oblastiach. Pasujem sa s tym, zotavujem sa, liecim sa, a verim, ze bude dobre. No a k teme-
Predvcerom sa mi prisnil sen, cestovala som po nejakej krajine, a vlacila som kufor, a zrazu sa ti zjavi jeden sexy muz, ktory mi kufor odnesie do nejakeho divneho taxika/lietadla, ktore riadi dalsi kus chlapa, do ktoreho sa hned zalubim, a potom mi nieco ukazuje a s niecom pomaha treti krasny chlap. Potom pocujem hlas, asi Boha, ktory mi hovori “toto su tvoji traja anjeli, prisli za tebou”, a potom sa sen skoncil. Ja nie som velmi spiritualne zalozena a na taketo veci bezne nemyslim.
Ale ja nechcem, aby boli moji traja anjeli sexi muzi, predstavujem si ich skor tak normalne, akoze biele saty a kridla, takze sklamanie trochu 😁
Kazdopadne, od toho sna sa citim tak nejak lepsie, pokojnejsie. Takze asi pomohli ❤️
@anonym_autor Anjeli sú bezpohlavní údajne nuž podľa mien sú aj mužského rodu aj ženského rodu..Ale každopádne sú krásne bytosti tak ak Ti v živote chýba starostlivosť od muža,láska,pomoc a sex tak je možné,že sa Ti podvedome vynára takáto túžba od opačného pohlavia a tím Ti ukazujú tovji strážny a pomocní anjeli,aké by to bolo krásne keby si mala tak pozorného muža a to máš asi v živote hľadať starostlivého a príťažlivého muža 🙂.Čo sa tíka uzdravovania volaj Archaniela Rafaela a pros ho o vyliečenie a poďakuj sa 🙂 .
Mne to príde ako nejaké ruhanie. Dobre sen je sen to človek veľmi neovplyvní.. Ale "sexi" chlapi v porovnaní s anjelmi ako duchovnými bytosťami.. Neviem osobne mam z toho zmätene pocity
@anonym_autor Ja som sa raz ako tehotna v noci zobudila na žiaru z neba a na tom istom mieste ako pred minulu noc kde pri mne klačal démon ( mal hnáty , nemal oči len dve jamy a pritom na mna pozeral) bol anjel...anjel nebol ani blízko ani ďaleko nebol to muž ani žena celý bol akoby v pohybe a pritom sa nehýbal v srdci som cítila príjemne teplo a v duši nesmierny pokoj...zjavili sa mi lebo u mňa nastala životna zmena porazila som svojich démonov...a začala žit odznova....
casto sa jedna o spankovu paralyzu, skuste si o tom nieco precitat kym pride rec na anjelov

asi ti chyba sex ked sa ti o nom sniva, nie? podvedomie nepousti... teda ked sa ti sniva o sexi chlapoch a zamilovavas sa do nich na pockanie