icon

Ovládate svoje sny a stretávate sa s intuíciou?

anabella000
12. sep 2025

Ahojte,stalo sa vám už niekedy,že spíte s snívate a vlastne cele to vnímate?Ovládate svoje sny?Napríklad lietate a uvedomujete si to alebo sa stretnete s mŕtvymi poprípade so svojimi ex?Ja už 10 rokov vykladam karty a mám veľmi zvýšenú intuíciu aj v bežnom živote.Má to niekto podobne alebo iba som jedna z mála komu sa to deje?

zmrzlinka2021
12. sep 2025

@anabella000 je to bežný jav a nič za tým ezotericke nevnimaj

sevrin
12. sep 2025

Pár krát sa mi to stalo, ale napriek tomu, že som si to uvedomoval, nebol som akosi schopný si vysnívať Pamelu Anderson v mojej posteli.

anabella000
autor
12. sep 2025
@zmrzlinka2021

@anabella000 je to bežný jav a nič za tým ezotericke nevnimaj

@zmrzlinka2021 aj vám sa to stáva?

anabella000
autor
12. sep 2025
@sevrin

Pár krát sa mi to stalo, ale napriek tomu, že som si to uvedomoval, nebol som akosi schopný si vysnívať Pamelu Anderson v mojej posteli.

@sevrin to je škoda 🤣

anonym_b2cf4a
12. sep 2025

Mne sa to stava uz od detstva ine sny ani nemavam

anonym_c0a01c
12. sep 2025

Áno dá sa..mňa včera bozkával ian somehadler..a nie nerobím si srandu 😅🤷

zmrzlinka2021
12. sep 2025
@anabella000

@zmrzlinka2021 aj vám sa to stáva?

@anabella000 každému, nič na Tom nie je divne

tenerifka
12. sep 2025

@anabella000 ano, deje sa mi to casto, ja normalne v snoch (a aj mimo nich)cestujem po svete, lietam a presuvam sa mavanim rukami, a celkovo mam z mojich noci zazitky na dalsie 3 zivoty.....fakt som prakticky kazdu noc niekde inde. Ked som bola dieta, zazivala som veci, o ktorych vedia len moje dcery (muza to nejako nezaujalo), ale vzdy som bola velmi citlive a vnimave dieta, ina ako moji rovesnici....

gribka1
12. sep 2025
@zmrzlinka2021

@anabella000 každému, nič na Tom nie je divne

@zmrzlinka2021 Mne nie.😭

anabella000
autor
Autor odpoveď zmazal
anabella000
autor
12. sep 2025
@tenerifka

@anabella000 ano, deje sa mi to casto, ja normalne v snoch (a aj mimo nich)cestujem po svete, lietam a presuvam sa mavanim rukami, a celkovo mam z mojich noci zazitky na dalsie 3 zivoty.....fakt som prakticky kazdu noc niekde inde. Ked som bola dieta, zazivala som veci, o ktorych vedia len moje dcery (muza to nejako nezaujalo), ale vzdy som bola velmi citlive a vnimave dieta, ina ako moji rovesnici....

@tenerifka ja to mávam rovnako

babushkaem
12. sep 2025

nie kazdy vie, co to lucidny sen je. mne sa to stalo iba raz. a raz sa mi stalo, ze som v sne snivala, cize som sa dva krat zobudila.

viestta
12. sep 2025

obcas sa mi to stava, ale povazujem to za normalnu vec. Nic viac za tym nehladam len to, ze hlava vo sne spracuva to co cez den nestihla

diewcatqoo
12. sep 2025

Kedysi som si myslela, ze to takto maju vsetci. Az v dospelosti som sa dozvedela, ze nie. Ja to mam od mala. A taktiez som v snoch videla vela veci a situacii, ktore sa neskor realne stali. Napriek tomu sa nepokladam za vedmu, ani nic podobne.

anabella000
autor
12. sep 2025
@diewcatqoo

Kedysi som si myslela, ze to takto maju vsetci. Az v dospelosti som sa dozvedela, ze nie. Ja to mam od mala. A taktiez som v snoch videla vela veci a situacii, ktore sa neskor realne stali. Napriek tomu sa nepokladam za vedmu, ani nic podobne.

@diewcatqoo mate otvorené tretie oko 🙂

done
12. sep 2025
@diewcatqoo

@diewcatqoo ja to mávam mimo sna, bežne cez deň mávam predtuchy a tie sa onedlho aj reálne stanú.

misulka22
12. sep 2025

Mne stava pravidelne.mala som aj obdobie ked sa mi furt snivalo ze ma zastrelili.normalne som si potom v sne hovorila,ze sa mozem na to vy... aj tak ma zastrelia 🤣 a tiez sa mi stava ze uz poznam tu situaciu co sa deje alebo presne viem co ludia povedia...som mozno dake medium alebo co 🤔🤣🤣

enmery
12. sep 2025
@sevrin

@sevrin Oná ma len 155 cm, to preto.

lucia13022023
12. sep 2025

Lucidne snívanie mam vždy, keď sa mi niečo sníva. Nič za tým nehľadám. Len ovládam svoje sny 🤭

13uzivatelka11
12. sep 2025

Stalo sa mi to párkrát niekoľko rokov dozadu a paradoxne odkedy sa venujem "ezo" veciam tak vôbec, ale nemyskom si že by to malo mať nejaký súvis..

marsmykkok
12. sep 2025
@diewcatqoo

Ja podobne ako @diewcatqoo veľa situácií som prežila najprv vo sne a potom v reálnom živote a aj také čo by mi ani nenapadli že sa udejú. Ale nejako to neriešim, len viem, že proste asi veľa toho čo sa nám stane je vopred dané. Ale som skôr racionálny typ a duchovným veciam sa nejako nevenujem a nezaujímajú ma, možno sa mi to deje preto že síce som veľmi racionálna, ale aj veľmi vysoko citlivá a vnímavá...

sszuzu8
12. sep 2025

Nikdy ma to nelakalo. Niekedy som mala sny kde som videla čo sa stane alebo kde sa so mnou prišli rozlúčiť zosnulí z rodiny 🩷 keď sme to osobne nestihli

sevrin
12. sep 2025
@enmery

@sevrin Oná ma len 155 cm, to preto.

@enmery 171 cm, ale ani to nepomohlo.

simona20201309
12. sep 2025
@misulka22

Mne stava pravidelne.mala som aj obdobie ked sa mi furt snivalo ze ma zastrelili.normalne som si potom v sne hovorila,ze sa mozem na to vy... aj tak ma zastrelia 🤣 a tiez sa mi stava ze uz poznam tu situaciu co sa deje alebo presne viem co ludia povedia...som mozno dake medium alebo co 🤔🤣🤣

@misulka22 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 tak to ma podrž! Toto presne sa sníva občas aj mne a poviem si to isté 😆

jamimo
12. sep 2025
@tenerifka

@tenerifka ja detto. Precestovala som celý svet a počas covidu som ani covid pas nepotrebovala 😉 Ináč tie sny mám rada, prežívam v nich emócie, vône, atmosféru, telepatickú komunikáciu, poznám tie miesta, som tam ako doma. Fakt sila ten ľudský mozog.

alantroj
26. nov 2025

Mne sa to deje od detstva, ked som sa sustredila, vedela som sa aj akoby pozerat na svoje spiace telo, v snoch som bud lietala ale vzdy v polohe postojacky, ludia na ulici ma nevideli, len ja ich. ked som potrebovala vediet odpoved na nejaku otazku len som si priala nech sa mi prisniva riesenie a potom som sa ho drzala. Snivalo sa mi co sa mi narodi. Obom detom som urcila datumy narodenia, aj ked sa mi rodina smiala. narodili sa obaja vtedy. Cim som starsia menej sa mi stavaju kadejake podivnosti ale viem ze sa to da trenovat. Len je to obojstranna cesta a nechcem sa v tom zlepsovat