Podarilo sa vám rozísť s partnerom vďaka mágii?
Ahojte, máte niektorá skúsenosť, že sa vám podarilo rozísť sa vďaka mágii s partnerom, s ktorým to nefungovalo? Ak áno, máte nejaký kontakt na nejakú takú osobu, čo sa mágii venuje?
Posli mi jeho cislo a 3.000€, ja sa ho odcarujem
@paloma0123 prečo potrebujes k tomu mágiu? Veď sa zbaľ,alebo zbaľ jeho a zamavaj mu.
prečo si myslíš, že to potrebujem ja, keď nevieš, prečo sa pýta
@lenkasarka prečo si myslíš, že to potrebujem ja, keď nevieš, prečo mi to zosobňuješ
Posli mi jeho cislo a 3.000€, ja sa ho odcarujem
@anonym_62481c 😀
@lenkasarka prečo si myslíš, že to potrebujem ja, keď nevieš, prečo mi to zosobňuješ
@paloma0123 jasné, pre kamošku sa pýtaš 😆
@paloma0123 samozrejme, Čáry máry, rozidte sa...teraz stačí len povedať partnerovi, že je koniec. Nemáš za čo, prvý rozchod je grátis.
Väčšinou sa mne a všetkým ľuďom , ktorých poznám podarilo rozísť vďaka daru reči a príčetnosti. Bolo to zadarmo.
Väčšinou sa mne a všetkým ľuďom , ktorých poznám podarilo rozísť vďaka daru reči a príčetnosti. Bolo to zadarmo.
@anonym_e3a8b0 mne s apodarilo kvoli expovmu divokemu rozkroku
Haló toto je už 21. storočie. Ja som mu zbalila veci a blokla vsade kde sa dalo
@anonym_e3a8b0 mne s apodarilo kvoli expovmu divokemu rozkroku
@nyusika tiež bol magický? 😂
@paloma0123 tak chceš niekomu rozbiť vzťah? Sa zbláznim
To je asi trochu vtip však? Veď sa s ním porozprávaj, teda ak je to tvoj partner a nechceš niekomu rozbíjať vzťah...
@nyusika ale za tretinu to nemoze byt kvalitne spravene. Ja sa s nim rozidem tak ze sa jej ani nepozdravi na ulici, za 1000€ ho odcarujes max na dakeho pol roka akoze “pauza”. Tu ozaj neoplati setrit, autorka.
@paloma0123 tak chceš niekomu rozbiť vzťah? Sa zbláznim
@lenkasarka ďalšia domýšľavá mudrlantka hrozné
@paloma0123 vdaka mojmu zdravemu rozumu a zadarmo
@paloma0123 samozrejme, Čáry máry, rozidte sa...teraz stačí len povedať partnerovi, že je koniec. Nemáš za čo, prvý rozchod je grátis.
@michaela329 kto píše, že riešim rozchod?
@anonym_62481c blekfrajdej, blekfrajdej 😀
@nyusika akcia pred sviatkami 😀
@michaela329 kto píše, že riešim rozchod?
@paloma0123 Dobre, tak napíš nám prosím konečne, aby sme všetci neboli vedľa jak tá jedľa, o čo ti ide. Zatiaľ pôsobíš ako jednucho Mária z osady, ktorá potrebuje Chosé Armanda z vedľajšej chyže odlákať.
toto je iny level, doteraz so citala len o tom ako pricarovat partnera. Ale vidim, doba pokrocila, uz sa da aj rozchadzat magiou. Pisem si, aby som nabuduce vedela
@paloma0123 Dobre, tak napíš nám prosím konečne, aby sme všetci neboli vedľa jak tá jedľa, o čo ti ide. Zatiaľ pôsobíš ako jednucho Mária z osady, ktorá potrebuje Chosé Armanda z vedľajšej chyže odlákať.
@anonym_e3a8b0 ja som sa niečo spýtala a pokiaľ mi k tomu nemá kto niečo normálne odpísať a nie sa do mňa navážať, tak nech nereaguje
toto je iny level, doteraz so citala len o tom ako pricarovat partnera. Ale vidim, doba pokrocila, uz sa da aj rozchadzat magiou. Pisem si, aby som nabuduce vedela
@viestta potom nápis spravím ti cenu. Dievčatá tu prestrelili ja to spravím za dobrú cenu k spokojnosti nás oboch
@viestta šikovná aj čítať vie 😀

@paloma0123 prečo potrebujes k tomu mágiu? Veď sa zbaľ,alebo zbaľ jeho a zamavaj mu.