Šaman alebo veštec pri bolestiach hlavy
Môjho partnera už 2 roky bolí hlava, už pochodil všetkých doktoroch aj psychiatra a všetko má v poriadku, už nevieme čo robiť, rozmýšľam nad nejakých šamanom, domácim liečiteľom alebo veštcom nech viem kde je problém, viete o niekom? sme so žilinského kraja
niečo podobné mala suseda - s kašľom. nikto nevedel pomôcť.
V Dol. Kubíne bola za nejakým liečiteľom, alebo bylinkárom. po návšteve prišlo k zlepšeniu.
nesla by som k takym sarlatanom. neverim, ze dokazu pomoct, ale za to verim, ze dokazu uskodit 😀 a to nehovorim o tom, co si za to este vypytaju.
@alofinka MRI hlavy a chrbtice by bolo treba spraviť
Gastro alebo alergo kvôli testom na intolerancie....sama by som neverila aký rozsiahli vplyv to môže mať...ja mám (resp. som mala) migrény od 16tich brala som na to špeci lieky od neurológa ale posledne už aj tie zaberali len niekedy a zhodou náhod som sa objavila na gastro a na endoskopii mi zistili laktozovu aj histaminovu intoleranciu....odkedy som na "diete" že si dávam pozor na laktózové a histamínové potraviny tak migréna je preč už skoro 3 mesiace....podotýkam že predtým som mala migrénové ataky každé 2 týždne a trvali 2-4 dni ale nemala som žiadne príznaky príznaky laktózovej intolerancie.
Skúsila by som pochodit iných doktorov radšej. Riešila som síce rameno, ale traja ortopedi má odbijali, nevedeli mi pomôcť, nenašli žiadny problém. Až štvrtý mi pomohol 🙂
mri s kontrastom

@alofinka síce neporadím, ale neodporúčam vám sa zahrávať s takýmito démonickými praktikami…