icon

Sny a náhody

28. aug 2025

Prosim viete mi niekto vysvetlit?? Hoc kedy sa mi sniva aj s nenapadnymi ludmi ako suseda od vedlajssej bytovky znama ktoru som nevidela xy mesiacov ci daka nahodna zena muz z fcb ktorych ani nemam v priateloch ale poznam z videnia. Vzdy ked sami sniva o nich, na dalsi den ich uvidim ci v obchode aute atd.. nechapem tomu. Aj dnes sami v noci snivalo s jednou zenou z kostola a pomyslela som si no dnes ju stretnem. Avsak cely den nic. Idem teraz zatiahnut zaluzie na okne. Abum ide po chodniku
Velka. Nahoda? Vcera vravim muzovi ze pozrela by aom film 50 Shades of Grey dnes ifem do stanku pytam Novy cas pre teny casopis a na titulke hlavni predstavitelia tohto filmu Mate to niekto tak?

ankare
28. aug 2025

@anonym_autor Áno, často vidím človeka, o ktorom som si povedala, že som ho dávno nevidela napríklad.

autor
28. aug 2025
@ankare

@anonym_autor Áno, často vidím človeka, o ktorom som si povedala, že som ho dávno nevidela napríklad.

@ankare ja nechapem ako je to mozne priste januz dopredu viem ze toho a toho stretnem

viestta
28. aug 2025

Denne stretavam stovky ludi a o ziadnom z nich sa mi nesniva. A ak aj sniva, tak je to len sen. Vo sne hlava vyprodukuje kadeco...

miselka257
28. aug 2025

To je ako keď si kúpiš napr. nové auto a zrazu tie autá vidíš všade, oni tam boli, ale viac sa na ne zameriavaš. Myslím si, že ide o náhodu, len si viac všímaš okolie a očakávaš tú osobu tam. Ja som si raz povedala, že som dlho nevidela žiadneho černocha a buuuum za deň aspoň 5 som videla 😂

autor
28. aug 2025
@miselka257

To je ako keď si kúpiš napr. nové auto a zrazu tie autá vidíš všade, oni tam boli, ale viac sa na ne zameriavaš. Myslím si, že ide o náhodu, len si viac všímaš okolie a očakávaš tú osobu tam. Ja som si raz povedala, že som dlho nevidela žiadneho černocha a buuuum za deň aspoň 5 som videla 😂

@miselka257 hapem len mne pride divne s tym casopisom śebo s tou zenou ze ako keby na poslednu chvilu som ju.zazrela pri zatahovani zaluzii

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_577b1e
28. aug 2025

Ja ani nie konkretne sny, ale boli sme na kupalisku a bola tam Michaela Hatalova, nikomu som to ani nahlas nepovedala, vecer idem na FB a tam mi vybehol jej post a vobec ju nesledujem a dalsich 100 veci, ktore si len pomyslum a skacu mi na FB same od seba

anonym_5b9d43
28. aug 2025

už len pekne poprosiť aby sa ti snívala hlavná výhra športky. 😉

hildeberta
28. aug 2025

@anonym_autor premyslala si nad vestenim, byvala suseda mavala podobne vidiny a potom zistila, ze vie dost presne predpovedat biducnost podla cajovych listkov. Mozno aj ty by si vedela nieco podobne

martinmmartin
29. aug 2025
@anonym_autor

@ankare ja nechapem ako je to mozne priste januz dopredu viem ze toho a toho stretnem

@anonym_autor je to efekt typu -"VZDY si vyberiem v obchode pokladnicu s nejakym problemom" - ide o to ze ked sa ti sniva a nic z toho potom neni tak okamzite mazes a pamätas si iba tie co su takto vynimocne nahodou . V konecnom efekte 100% snov co si takto zapamätas su vynimocne

autor
29. aug 2025
@anonym_5b9d43

už len pekne poprosiť aby sa ti snívala hlavná výhra športky. 😉

@anonym_5b9d43 ved to ked sa tak stane vsetkych si vas kupim😆

autor
29. aug 2025
@anonym_577b1e

Ja ani nie konkretne sny, ale boli sme na kupalisku a bola tam Michaela Hatalova, nikomu som to ani nahlas nepovedala, vecer idem na FB a tam mi vybehol jej post a vobec ju nesledujem a dalsich 100 veci, ktore si len pomyslum a skacu mi na FB same od seba

@anonym_577b1e to uz mi vravel aj svogor ze. Casto na nieco mysli a zjavi sa mu to na fcb

autor
29. aug 2025
@hildeberta

@anonym_autor premyslala si nad vestenim, byvala suseda mavala podobne vidiny a potom zistila, ze vie dost presne predpovedat biducnost podla cajovych listkov. Mozno aj ty by si vedela nieco podobne

@hildeberta neviem ale vela veci co nepoviem nahlas sa stanu a olus viem dopredu vediet odhadnut situacie napr ci sa niekto s niekym vezme ci rozide a viem odhadnut ludi aspon mi povie muz napr v nemefkunsom mala bedufu ja somodnej citila cosi hnusne zle neuprimne po case sa priznala medzi recou ze bola na potrat