Veríte na energetických upírov a negatívnu energiu?
Ahojte,
stalo sa vám niekedy, že ste z niekoho cítili negatívnu energiu. Že vám doslova vadí, ak musíte byť v jeho prítomnosti. Mám z jednej osoby taký pocit. A nechcela som byť paranoidná. Ale potom mi nezávisle od seba ľudia potvrdili, že tá osoba je falošná. Hoci sa na vás pekne usmieva. Veríte v týchto veciach svojej intuícii ?
Ďakujem 🙂
@anonym_autor áno, proste sú takí ľudia.
@anonym_autor s mojou mamou mi je tak. Necítiť z nej síce negatívnu energiu, ale strašne ma vyčerpáva, keď mám s ňou niečo robiť. Úplne mi vysaje energiu.
Áno robím s takým Kolegom na dennej báze už piaty mesiac deň čo deň 😃 veľakrát som proste musela na záchod 🤮🤮🤮 lebo tie pohľady mi robia veľmi zle. Niekedy je normálny a cítim sa normálne niekedy ma svoje dni a cítim sa pri ňom ohrozene inokedy mam pocit ze robím s úplným psychopatom 😃 niekedy zazera a mňa rozboli hlava a musím zvracat. Nemá ho rad nikto. Nikto s nim nerobí rad. Každému ide na nervy a každý keby mohol tak ho udupe, čiže problém je len v jednotlivcovi. Xy ľudí sa nemôže mýliť keď ma z neho zle pocity
Áno robím s takým Kolegom na dennej báze už piaty mesiac deň čo deň 😃 veľakrát som proste musela na záchod 🤮🤮🤮 lebo tie pohľady mi robia veľmi zle. Niekedy je normálny a cítim sa normálne niekedy ma svoje dni a cítim sa pri ňom ohrozene inokedy mam pocit ze robím s úplným psychopatom 😃 niekedy zazera a mňa rozboli hlava a musím zvracat. Nemá ho rad nikto. Nikto s nim nerobí rad. Každému ide na nervy a každý keby mohol tak ho udupe, čiže problém je len v jednotlivcovi. Xy ľudí sa nemôže mýliť keď ma z neho zle pocity
Toto aj tak je. Táto osoba tiež zazerá. Keď si myslí, že som si to nevšimla, alebo ju neregistrujem vtedy zazerá. Nechcem zveličovať, ale úplne vtedy cítim ako keby taký mráz na chrbte. A keď je napríklad oproti mne, potom sa začne tak neprirodzene na silu usmievať.
áno
Jasné, mňa vždy pri takých ľuďoch začnú rezať oči.
Ja na toto verím. Moja svokra je presne ten typ hoci ju mám rada, neskutočne mi lezú na nervy niektoré jej vlastnosti - ako vyčumuje z okna a komentuje ktorá suseda čo robí, neustále sa sťažuje na susedov, na stavbárov z baráku oproti, komentuje mňa a muža, začne niečo rozprávať a extrémne pritom gestikuluje a je extrémne energeticky náročné si nepripúšťať tie poznámky, sťažnosti a gestá. Ešte keď telefonujeme tak ako tak ale ísť ku nej znamená že musím dospávať čo som tak vyčerpaná.
Mám stým skúsenosti s veľa ľuďmi.Z niektorých cítim pokoj s niektorých doslova zlo.Niektory mi berú akoby energiu.V ich prítomnosť som nonstop unavená, zívam nič sa mi nechce .
Ano,ty mas dobru naladu a vycicia ti ju taky upir,teba o nu oberie,a upir si ju dobije.
Ja naozaj takych ludi nemusim,preto najhorsie energie su ked clovek robi s ludmi,tam tie energie su tak citelne az na tele.
Ja na toto verím. Moja svokra je presne ten typ hoci ju mám rada, neskutočne mi lezú na nervy niektoré jej vlastnosti - ako vyčumuje z okna a komentuje ktorá suseda čo robí, neustále sa sťažuje na susedov, na stavbárov z baráku oproti, komentuje mňa a muža, začne niečo rozprávať a extrémne pritom gestikuluje a je extrémne energeticky náročné si nepripúšťať tie poznámky, sťažnosti a gestá. Ešte keď telefonujeme tak ako tak ale ísť ku nej znamená že musím dospávať čo som tak vyčerpaná.
@anonym_a6c6d3 fúha takúto osobu máš rada?
Ano, mam taku skusenost.
@anonym_a6c6d3 fúha takúto osobu máš rada?
@anonym_6696d7 ja ju mám rada pre jej iné vlastnosti. Ale ako vravím, 20 minút týždenne a dosť 🤣

Áno, zažila som dvoch takých ľudí v živote a prišlo mi fyzicky zle, ale rovnako viem, že ja som bola jednej žene veľmi nepríjemná a videla som to na vlastnej koži, ako sa necítila dobre v mojej prítomnosti. Pritom som ju ani nepoznala, ale niečo jej na mne muselo vadiť. Je to normálne a prirodzené, že s niekým nám je dobre a s niekým nie. A intuícii verím vždy.