icon

Veríte, že nás zosnulí rodičia navštevujú ako duchovia?

majka12340
11. okt 2025

Ahojte baby som tu písala cca pred mesiacom že otec ma rakovinu a dostal metastázy, a ze kde sním ísť na liečenie ktorá nemocnica je dobra . Otec mi pred týždňom zomrel . 😢😭😭
Chcem sa opýtať ci veríte v duchov ci naš rodič ked zomrie nas chody pozerať 😢 včera niekto rubal drevo keďže Kurime drevom s komínu išiel dym ale mi sme nekúpili, otec nam kuril ceku noc cítila som ze bol pri mne 😭 trosku som sa aj bála..

anonym_52bcfb
11. okt 2025

To že Ti zomrel otec, je mi ľúto, ale na duchova a podobne blbosti neverim
Ak sa vám dymilo z komína a vy ste nekúrili, tak by som rýchlo hľadala kominara

anonym_39c555
11. okt 2025

Na duchov verím, ale určite si nekúria.

nairobi
11. okt 2025

@majka12340 mozno to vyznie hlupo,ale noc po smrti môjho ocka sa nam zahadne tiez zaplo kúrenie (v máji),,, všetci sme spali a v noci horúco,,,moj ocko vedel ze mne je stále zima,aj som spala tu noc naobliekana vo svetri,tak nam "zakuril",,za taktiež bol silný fajčiar,v našej rodine jediny a bolo cítiť cigarety na záchode,tak ako to robieval,az sme museli okna pootvarat ale po cigaretach ani stopy...

birika
11. okt 2025
@nairobi

@majka12340 mozno to vyznie hlupo,ale noc po smrti môjho ocka sa nam zahadne tiez zaplo kúrenie (v máji),,, všetci sme spali a v noci horúco,,,moj ocko vedel ze mne je stále zima,aj som spala tu noc naobliekana vo svetri,tak nam "zakuril",,za taktiež bol silný fajčiar,v našej rodine jediny a bolo cítiť cigarety na záchode,tak ako to robieval,az sme museli okna pootvarat ale po cigaretach ani stopy...

@nairobi moj ocino fajcil cigary - kubanske...nikto v okoli nic take nefajci a obcas v byte citim tu vonu 🙂

birika
Autor odpoveď zmazal
curlie
11. okt 2025

@majka12340 v prvom rade vyjadrujem úprimnú sústrasť tebe aj tvojej rodinke, je mi to úprimne ľúto 😪
Ja verím na veci medzi nebom a zemou, takže za mňa môže to byť pozdrav, aby ste sa nebáli, že tatino sa o vás postará aj keď ho nevidíte 🤍 A nemáš sa čoho báť, určite ti nechce ublížiť nikto...🤍

anonym_95f841
11. okt 2025

Mŕtvy sú mŕtvy, už nám nemôžu nijako pomôcť ani uškodiť, ani chodiť strašiť.

Duchovia existujú, sú to vzbúrený padlí anjeli, do kontaktu s nimi sa dostaneš cez mágiu, veštenie, špiritizmus, okultizmus.
Keďže náš už tisícky rokov pozorujú, vedia aj napodobniť hlas mŕtveho, alebo veštici povedať o našej minulosti.

Ak máš doma nejaké predmety, amulety, starožitnosti súvisiace s mágiou, veštením, špiritizmom znič ich aby si sa zbavila aj duchov.

Mnoho vecí je tiež len v našej mysli, teraz si precitlivená tak môžeš každej bežnej veci pripisovať väčší význam. Prebehne mačka na povale a už si mozog domyslí že počuješ kroky človeka.

katulienkax
11. okt 2025

Ja napriklad verim ze tento svet je ten druhý a prvý svet je ten z kadiaľ sme prišli a kam sa po smrti vrátime. Tento svet akože reálny je len nejaké hnusne laboratórium kde skúmajú ako sa správame a zhora nás pozorujú, pripadne z toho prvého sveta

rozculena
11. okt 2025
@birika

@nairobi moj ocino fajcil cigary - kubanske...nikto v okoli nic take nefajci a obcas v byte citim tu vonu 🙂

@birika čuchové halucinácie

anonym_9c3f84
11. okt 2025

@majka12340 Áno, chodia. S nami sa bol rozlúčiť a potom viackrát bol v dome.

marca12
11. okt 2025

@majka12340 Nam sa toto stalo,ked zomrel dedko,takze odvtedy verim na duchov. Dokonca v noci,ked umrel, som pocula spadnut celu kopu dreva. Posledny tyzden dookola spominal ako musi ist domov a porubat drevo,aby bolo cim kurit,nech ma babka pripravene...

nairobi
12. okt 2025
@rozculena

@birika čuchové halucinácie

@rozculena čuchové halucinácie sme mali piati?

birika
12. okt 2025
@nairobi

@rozculena čuchové halucinácie sme mali piati?

@nairobi neplati, je to moj nazor, poprosim akceptovat

anonym_b4e891
12. okt 2025

Mohol byť s tebou v kontakte v tú noc ak to bolo čerstvo po smrti, avšak duše zosnulých pokračujú v ďalšom živote kontakt je v našom pozemskom čase postupne eliminovany a hlavne tvoj ocko už nieje stotožnený s identitou tvojho otca, jeho duša je v jednote s celkom nieje tam rozdelenie ego a identita, môže tam byť energetická väzba medzi tebou a "otcom"... Ale duchovia ako takí sú ževraj len energetické odtlačky ale bez samotného vedomia takže ten strach ktorí ľudia cítia keď vidia niečo takéto je len ich vlastný strach v hlave, nemôžu ublížiť ani nič spraviť sú to len halucinácie v hlave

elzu
12. okt 2025

Upřímnou soustrast tobě i tvé rodině 🤍🩶🖤

Ne, na duchy nevěřím- věřím na sílu vlastních myšlenek, pocitu a procesu truchlení, které způsobují, že člověk tak moc touží milovaného člověka neztratit a nejakym způsobem v nejake forme ho tady zanechat, ze si spoustu jevů interpretuje jako nadprirozene.

simona_racz
14. okt 2025

Zvykla som pozerávať dokumentárne filmy, o lovcoch duchov, paranormálne javy a také. Ale tam sa to dá narafičiť filmárskymi trikmi. Ale raz sa mi stala taká zaujímavosť, na čo nieje vysvetlenie. Prespávala som u kamošky, ktorej zomrel člen rodiny, a tvrdila že počuje zvuky keď je tma. Naozaj v noci bolo počuť zvuky, také praskanie dreva čo zvykne nábytok občas robiť, neviem ako opísať ten zvuk, ako keď vo filme idú drevenou loďou a v podpalubí je ten zvuk, ako sa ohýba to drevo. Také zvuky išli. Hneď ako zažala, tak to prestalo, keď sa zhaslo zase… A počuli sme to viacerí. Halucinácia to nemohla byť. Keby to išlo z vonku alebo od susedov, tak ako je možné že to prestalo hneď ako sme zažali. Lebo keby to ide od susedov, tak zvuk by pokračoval.