Veríte, že nás zosnulí rodičia navštevujú ako duchovia?
Ahojte baby som tu písala cca pred mesiacom že otec ma rakovinu a dostal metastázy, a ze kde sním ísť na liečenie ktorá nemocnica je dobra . Otec mi pred týždňom zomrel . 😢😭😭
Chcem sa opýtať ci veríte v duchov ci naš rodič ked zomrie nas chody pozerať 😢 včera niekto rubal drevo keďže Kurime drevom s komínu išiel dym ale mi sme nekúpili, otec nam kuril ceku noc cítila som ze bol pri mne 😭 trosku som sa aj bála..
Na duchov verím, ale určite si nekúria.
@majka12340 mozno to vyznie hlupo,ale noc po smrti môjho ocka sa nam zahadne tiez zaplo kúrenie (v máji),,, všetci sme spali a v noci horúco,,,moj ocko vedel ze mne je stále zima,aj som spala tu noc naobliekana vo svetri,tak nam "zakuril",,za taktiež bol silný fajčiar,v našej rodine jediny a bolo cítiť cigarety na záchode,tak ako to robieval,az sme museli okna pootvarat ale po cigaretach ani stopy...
@majka12340 mozno to vyznie hlupo,ale noc po smrti môjho ocka sa nam zahadne tiez zaplo kúrenie (v máji),,, všetci sme spali a v noci horúco,,,moj ocko vedel ze mne je stále zima,aj som spala tu noc naobliekana vo svetri,tak nam "zakuril",,za taktiež bol silný fajčiar,v našej rodine jediny a bolo cítiť cigarety na záchode,tak ako to robieval,az sme museli okna pootvarat ale po cigaretach ani stopy...
@nairobi moj ocino fajcil cigary - kubanske...nikto v okoli nic take nefajci a obcas v byte citim tu vonu 🙂
@majka12340 v prvom rade vyjadrujem úprimnú sústrasť tebe aj tvojej rodinke, je mi to úprimne ľúto 😪
Ja verím na veci medzi nebom a zemou, takže za mňa môže to byť pozdrav, aby ste sa nebáli, že tatino sa o vás postará aj keď ho nevidíte 🤍 A nemáš sa čoho báť, určite ti nechce ublížiť nikto...🤍
Mŕtvy sú mŕtvy, už nám nemôžu nijako pomôcť ani uškodiť, ani chodiť strašiť.
Duchovia existujú, sú to vzbúrený padlí anjeli, do kontaktu s nimi sa dostaneš cez mágiu, veštenie, špiritizmus, okultizmus.
Keďže náš už tisícky rokov pozorujú, vedia aj napodobniť hlas mŕtveho, alebo veštici povedať o našej minulosti.
Ak máš doma nejaké predmety, amulety, starožitnosti súvisiace s mágiou, veštením, špiritizmom znič ich aby si sa zbavila aj duchov.
Mnoho vecí je tiež len v našej mysli, teraz si precitlivená tak môžeš každej bežnej veci pripisovať väčší význam. Prebehne mačka na povale a už si mozog domyslí že počuješ kroky človeka.
Ja napriklad verim ze tento svet je ten druhý a prvý svet je ten z kadiaľ sme prišli a kam sa po smrti vrátime. Tento svet akože reálny je len nejaké hnusne laboratórium kde skúmajú ako sa správame a zhora nás pozorujú, pripadne z toho prvého sveta
@majka12340 Áno, chodia. S nami sa bol rozlúčiť a potom viackrát bol v dome.
@majka12340 Nam sa toto stalo,ked zomrel dedko,takze odvtedy verim na duchov. Dokonca v noci,ked umrel, som pocula spadnut celu kopu dreva. Posledny tyzden dookola spominal ako musi ist domov a porubat drevo,aby bolo cim kurit,nech ma babka pripravene...
Mohol byť s tebou v kontakte v tú noc ak to bolo čerstvo po smrti, avšak duše zosnulých pokračujú v ďalšom živote kontakt je v našom pozemskom čase postupne eliminovany a hlavne tvoj ocko už nieje stotožnený s identitou tvojho otca, jeho duša je v jednote s celkom nieje tam rozdelenie ego a identita, môže tam byť energetická väzba medzi tebou a "otcom"... Ale duchovia ako takí sú ževraj len energetické odtlačky ale bez samotného vedomia takže ten strach ktorí ľudia cítia keď vidia niečo takéto je len ich vlastný strach v hlave, nemôžu ublížiť ani nič spraviť sú to len halucinácie v hlave
Upřímnou soustrast tobě i tvé rodině 🤍🩶🖤
Ne, na duchy nevěřím- věřím na sílu vlastních myšlenek, pocitu a procesu truchlení, které způsobují, že člověk tak moc touží milovaného člověka neztratit a nejakym způsobem v nejake forme ho tady zanechat, ze si spoustu jevů interpretuje jako nadprirozene.
Zvykla som pozerávať dokumentárne filmy, o lovcoch duchov, paranormálne javy a také. Ale tam sa to dá narafičiť filmárskymi trikmi. Ale raz sa mi stala taká zaujímavosť, na čo nieje vysvetlenie. Prespávala som u kamošky, ktorej zomrel člen rodiny, a tvrdila že počuje zvuky keď je tma. Naozaj v noci bolo počuť zvuky, také praskanie dreva čo zvykne nábytok občas robiť, neviem ako opísať ten zvuk, ako keď vo filme idú drevenou loďou a v podpalubí je ten zvuk, ako sa ohýba to drevo. Také zvuky išli. Hneď ako zažala, tak to prestalo, keď sa zhaslo zase… A počuli sme to viacerí. Halucinácia to nemohla byť. Keby to išlo z vonku alebo od susedov, tak ako je možné že to prestalo hneď ako sme zažali. Lebo keby to ide od susedov, tak zvuk by pokračoval.

To že Ti zomrel otec, je mi ľúto, ale na duchova a podobne blbosti neverim
Ak sa vám dymilo z komína a vy ste nekúrili, tak by som rýchlo hľadala kominara