Mal by som podnájomcovi udeliť prechodný pobyt?
Ahojte,prenajímam byt a mám problém..všade u nás v meste v Dunajskej Strede sú už len rezidenčné parkovania ..takže parkovať pred bytovkou vie len ten,čo tam ma trvalý pobyt alebo prechodný ..byt prenajímam oficiálne no nie som nejak stotožnená s tým,aby som kvôli parkovaniu dala podnajomničke prechodne bývanie ..čítala som totiž že ak ma náhodou exekúcie o ktorých ja neviem,môže exekútor prísť do môjho bytu kde ona býva a pobrať to,čo je v byte moje a ja by som mu potom musela všetko dokladovať …máte s tým prosím niekto skúsenosť ako postupovať ??
@lucia0211 nie, nemám strach. Som pozorná pri výbere nájomníka, sledujem rôzne signály. A mimo toho, báť sa možno nielen exekútora. Poznám prípad, kedy v prenajatom byte podnájomnici predávali drogy. Ak sa človek boji, nech neprenajíma. Ja tam celý rok nepáchnem pokiaľ sa nikto nesťažuje.

@lucia0211 nie, problem s tym nemam, to, co v tom byte je nema ziadnu hodnotu...je to len starsi nabytok, pracka...ved byt na prenajom nezariadujes starozitnostami...