icon

Mal by som podnájomcovi udeliť prechodný pobyt?

lucia0211
26. nov 2023

Ahojte,prenajímam byt a mám problém..všade u nás v meste v Dunajskej Strede sú už len rezidenčné parkovania ..takže parkovať pred bytovkou vie len ten,čo tam ma trvalý pobyt alebo prechodný ..byt prenajímam oficiálne no nie som nejak stotožnená s tým,aby som kvôli parkovaniu dala podnajomničke prechodne bývanie ..čítala som totiž že ak ma náhodou exekúcie o ktorých ja neviem,môže exekútor prísť do môjho bytu kde ona býva a pobrať to,čo je v byte moje a ja by som mu potom musela všetko dokladovať …máte s tým prosím niekto skúsenosť ako postupovať ??

Strana
z2
erikavesela
27. nov 2023

@lucia0211 nie, problem s tym nemam, to, co v tom byte je nema ziadnu hodnotu...je to len starsi nabytok, pracka...ved byt na prenajom nezariadujes starozitnostami...

melanta
28. nov 2023

@lucia0211 nie, nemám strach. Som pozorná pri výbere nájomníka, sledujem rôzne signály. A mimo toho, báť sa možno nielen exekútora. Poznám prípad, kedy v prenajatom byte podnájomnici predávali drogy. Ak sa človek boji, nech neprenajíma. Ja tam celý rok nepáchnem pokiaľ sa nikto nesťažuje.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2