icon

Materská škôlka v Dunajskej Strede

jolanka666
8. mar 2021

Dobrý večer, moja dcérka bude mať čoskoro 3 a ja už dlhšiu dobu rozmýšľam nad školskou, kde ju dat. Je tu niaka mamička z Dunajské Stredy ktorej dieťa chodí do slovenskej škôlky? Je pravda ze sa treba prihlásiť roky dopredu aby mali miesto. Ja som do jednej škôlky volala ešte v októbri a povedali ze sa mam ozvať keď budu prijímať detičky že ani ešte nevedia ako to bude vďaka corone. Za každú odpoveď budem vďačná 😉😁

Strana
z2
jolanka666
autor
13. jún 2021

@alvaluka ahoj, viem ze naša suseda nosila syna do štátnej a bola spokojná, taktiez jedna mamička z druhej ulice

anulienka99
13. jún 2021

@jolanka666 Áno, nie je škôlka ako škôlka. A nie každú škôlku alebo učiteľku treba hádzať do jedného vreca. Je to už určitý čas, čo sme odišli zo štátnej a možno sa tam za tú dobu niečo zmenilo. Treba skúsiť, závisí od učiteľky aj ostatných detí ako sa dieťa v škôlke cíti. Hlavné je byť citlivý k potrebám svojho dieťaťa a v konečnom dôsledku vždy sa dá škôlka zmeniť. 😊

jolanka666
autor
9. sep 2021

@lila59 ahoj, môžem sa opýtať ze kde vás drobček nakoniec začal školský rok? Ci sste zostali pri MŠ nám priateľstva?

lila59
9. sep 2021

@jolanka666 ahoj, nie. Chodi do Dunajacikua a sme velmi spokojni. A vy?

michaelad1994
30. mar 2022

Ahojte.mozem sa opýtať aj môj syn má 3 roky a od septembra ho chcem dat do škôlky.ma niektoramamicka skusenos zo škôlkou na Ružovom háji co je pri štadióne?ďakujem 🙂

michaelad1994
Autor odpoveď zmazal
jolanka666
autor
28. apr 2022

@michaelad1994 ahoj, naša malá chodí do MS nám. Priatelstva tak ti bohužiaľ neporadím, ale snáď sa niekto nájde

1gabriela13
29. apr 2022

@michaelad1994 ahoj. Počula som aj dobre aj zle. No mám skúsenosť aj podľa našej,že okrem pesničiek a básniciek sa viac po slovensky moc nenaucia

tmtm
22. jún 2022

@jolanka666 Ahoj, môžem sa opýtať ako si spokojná so škôlkou? Môj syn tam ide tiež od septembra. Má už štyri roky tak pôjde už do druhej triedy ak sa nemýlim.

jolanka666
autor
30. jún 2022

@tmtm ahoj, prepáč až teraz vidím ze tu mam správu. Ja som spokojná, ak má už 4 tak bude chodiť do triedy s mojou malou. Bohužiaľ nevieme ako to bude, či im zostanú tie učiteľky alebo sa vystriedajú s dolnou triedou ale všetky učiteľky sú milé. Ja som spokojná stým koľko sa toho naučila odkedy tam chodí a vidno ze im vysvetluju veci, lebo napr nechcela som jej veľmi skoro prezradiť ze pôjde do letnej škôlky a to bude v druhej škôlke, ale ona cez víkend prekvapila stým,že bude chodiť do druhej škôlky a ci viem ze je tam veľa dobrých hraciek a ze sa teší tam.
Vždy mi ju odovzdávajú pekne upravenú. Momentálne je ich 23 v triede tak to určite nie je ľahké ale zvládajú to dobre a až sa čudujem ze aj keď majú program stíhajú aj vonku ísť aj kresliť.

michaelad1994
30. jún 2022

@jolanka666 ďakujem pekne za odpoved.maleho mi prijali do tej škôlky takže nastupuje od septembra.tak som rada.🙂riaditelka bola milá príjemná tak dúfam ze bude dobre.

tmtm
3. júl 2022

@jolanka666 Ahoj.Tak som rada, že počujem aj dobré recenzie.Je mi jasné, že v každej škôlke to je tak , že rodičia majú dobré aj zlé skúsenosti.Tak dúfam, že sa bude malému páčiť a už sa tešíme na september 🙂

santamonica
9. sep 2022

@anulienka99 vidím, že toto je spred roka, ale minulý rok tam začal chodiť aj môj syn /nám. Priateľstva/a ma zaujíma o akých tabletoch to píšete?! Teraz začal druhý rok a nič také som nepočula, práveže sa učia riekanky, kreslia a vyrábajú vecičky. Syn tam chodí rád, hoci som si nebola istá jednou učiteľkou, malý je v pohode a spokojný.
Ja by som určite nesúhlasila s tým, aby pozerali do mobilov ci tabletky. Príde mi to ako nezmysel.

anulienka99
11. sep 2022

@santamonica tak to už je pár rokov dozadu 😉 viem, že odvtedy sa tam už vystriedala aj riaditeľka. Som rada, ak sa tam pomery už zmenili. Ja som to riešila vtedy a svoje rozhodnutie dodnes neľutujem. 😊

kere
26. aug 2025

Naš malý chodil do školky na adrese: Senecká cesta 466/4, 931 01 Šamorín. Moja skúsenosť za štyri mesiace bola negatívna, najmä čo sa týka komunikácie s vedením škôlky. Komunikácia s pani riaditeľkou Emese bola komplikovaná – často sme dostávali informácie, ktoré sa neskôr ukázali ako nepresné alebo nezodpovedali realite, a to či už smerom k rodičom, alebo k zamestnancom.

Viaceré veci, ktoré nám boli pri nástupe prezentované, sa v praxi nenaplnili. Zo štyroch mesiacov sme tri zotrvali len kvôli výpovednej lehote uvedenej v zmluve.

Vnímali sme aj výraznú fluktuáciu detí a učiteliek, čo pre nás predstavovalo ďalší problém.

anonym_c05521
26. aug 2025

Tiež som prekvapená, že to nefunguje tak, ako bolo sľubované a poslaný krásne vypracovaný harmonogram - program na celý týždeň sa neudial... Kontakty na žiadnu vychovávateľku sa tu taktiež neposkytujú.

Strana
z2