icon

Pôrodnica Dunajská Streda - aktuálne informácie

roberta27
18. jan 2021

Ahojte, vie mi niektorá z Vás povedať, ako to vyzerá v pôrodnici teraz, počas tejto situácie? Prip, viete odporučiť doktora? Ďakujem

Strana
z2
kika123kika
30. jan 2021

@roberta27 na prijme urobia antigenovy test 🙂 a na izbe normalne treba mat masku, s babatkom sa nemoze chodit na chodbu iba ak ide na vysetrenie a tak 🙂 navstevy niesu, ak nieco potrebujes ti mozu doniest ale preberu sestricky 🙂

00mana20
15. mar 2021

Ahoj takže vravíš že návštevne hodiny nie sú povolené 🤔😄 súper.. a koľko približne dní sú mamičky v nemocnici

kika123kika
16. mar 2021

@00mana20 no tusim 3dni normalny porod a cisarsky asi 4 to neviem nakolko my sme boli 6dni 🤦🏼‍♀️ Nakolko mi mala dostala zltacku 😒

kika123kika
16. mar 2021

@00mana20 no a navstevy su myslim skoro vsade zakazane :/

00mana20
16. mar 2021

@kika123kika
Tak to je úplne na hovno ach...No blíži sa to aj mne ku koncu mesiaca tak tých pár dní vydržím bez návštevy 🙂 díky za info

kika123kika
16. mar 2021

@00mana20 tak drzim palce a aby si to mala cim skor za sebiu a hlavne aby si bola rychlo doma 🙂 a niet zac 🙂

roberta27
autor
Autor odpoveď zmazal
mandymoore123
13. apr 2021

@kika123kika Dobry den , ako je to prosim v noci s tymi maskami? ak je viac ludi na izbe napr. dakujem.

kika123kika
14. apr 2021

@mandymoore123 dobry den nejake 2dni som bola s jednou na izbe a masky sme nemali len ked prisla vizita 🙂

mandymoore123
16. apr 2021

@kika123kika dakujem za info 🙂 a mozem sa opytat, podla slov sestier momentalne nie su mozne kontroly priamo v porodnici a preto az do porodu pokracujem s kontrolami v poslednom mesiaci u svojho gynekologa. Mate podobnu skusenost? Trochu mam obavy, ci vsetko pojde ako ma, ked ma este pred porodom nevideli osobne a nemaju o mne ziadne informacie, okrem tehotenskej knizky. Dakujem.

roberta27
autor
16. apr 2021

@mandymoore123 ja som bola tak isto. Mne to vyhovovalo, keďže nie som z DS.

mandymoore123
Autor odpoveď zmazal
mandymoore123
16. apr 2021

@roberta27 Dakujem, mali ste aj zazmluveneho lekara, ci kto sluzil, ten odrodil? dakujem

roberta27
autor
16. apr 2021

@mandymoore123 nemala som zazmluvneneho lekára. Ale bola som spokojná s pani dr

mandymoore123
16. apr 2021

@roberta27 dakujem, a vas gynekolog mal vsetko potrebne vybavenie? tie pasy, monitor,.. lebo mne kontroluju len moc a sono.

roberta27
autor
16. apr 2021

@mandymoore123 môj mal vsetko- aj pásy, moc, sono

kika123kika
17. apr 2021

@mandymoore123 ku akemu dr chodis? A bude aj in ori porode? Pretoze ja som chodila k mojmu az do porodu ale on ma aj odrodil mala som ho zazmluvneneho 🙂 alebo mas dr uplne inde?

ingica185
17. apr 2021

zdravim, takze otecko drobca neuvidi v nemocnici vobec? nahodou o cisarskom reze nieco neviete, ako prebieha v DS? plus ako to je s izbami, viete odporucit nieco, ci si priplatit alebo zbytocne. dakujem

kika123kika
17. apr 2021

@ingica185 nie otecko dnu nesmie byt bohuzial :/ sj ked moj bol v tej hale a malu mu ukazali ale sestricke ked som povedala aby povedala priatelovi co a ako tak sa ma s ocami ako sova opytala ze a oni ho pustili dni? A ja ze ano 🤷🏼‍♀️ Cize neviem ci noze ist naozaj dnu alebo nie lebo z jej slov som pochopila ze by dnuka asi nemal byt 😂 kamaratka teraz rodila cs a nakolko bolo vela zien boli 3na izbe babatko dostali na stalo az 3den a tie orve dni jej zobrali tusim 2x za den na prso 🙂 ked im ich doniesli tak vraj maju aspon ten jeden den spat s babatkami aby si pekne zvykli nakolko ich moc nemali pri sebe tie dva dni a potom tusim po 4-5tich dnoch domov jasne ak nieje zltacka ak je u teba normalne stolica a tak 🙂 a napr ja som mala rodinny apartman 40€/noc chcela som tu obyc no bola plna tak som sla na apartman lebo sme od deticiek navzajom nevedeli spat. Dopredu si tie izby bohuzial rezervovat nevies ak si ich chces zaplatit takú bud mas stastie a su prazdne alebo su plne 🤷🏼‍♀️ Inak nic viac priplacat ak nechces tieto izby nemusis 🙂 tod asi vse 🙂

ingica185
18. apr 2021

@kika123kika dakujem 🙂, este mam trochu casu tak dufam, ze oteckov uz oficialne povolia... mala si dobre stastie s priatelom 🙂

kika123kika
18. apr 2021

@ingica185 niet zac tak budu uvolnovania tak mozno budes mat stastie a moze ist dnu 🙂 a drzim palce aby vsetko bolo v poriadku 🍀✊🏼

mandymoore123
18. apr 2021

@kika123kika Mam DR v BA kvoli praci, tam mame zazmluvenu kliniku. Ten gynekolog ordinuje len v BA a ja budem rodit v DS. podla slov sestricky mozem prist sem ked to " na mna pride" , ked odtecie voda alebo sa dostavia kontrakcie. Len mam trocha obavy kedze ma tu nepoznaju a ani ja to prostredie tu. Dufam ze to dobre dopadne, vraj DS je dobra porodnica, svagrina tu rodila a bola spokojna ale ona chodila na posledne kontroly tu, na tie pasy a tak. Utesujem sa tym ze v minulosti to tiez tak bolo ze sa prislo odrodilo a bolo to OK, plus dokumentacia je v tehotenskej knizke . ale i tak mam obavy, som prvorodicka a neivem co ocakavat, aj ma strasia, ze ked nemam zazmluvenenho - zaplateneho lekara, ze nemusi to najlepsie dopadnut. tak neviem :/

kika123kika
19. apr 2021

@mandymoore123 ach taaak :/ a nechces si zazmluvnit? Ja napr chodim k dr Nagy Tibor a on ma aj pasy. Podla mna by si sa mohla spytat a aj si ho zazmluvnit 🙂 je to kludny dr strasne a aj pri porode 🙂 a to neviem ako to je ak nekas zazmluvneneho dr ze aky je personal alebo skor ten porod 🤷🏼‍♀️ No urcite urobis vsetko preto aby bolo vsetko v poriadku 🙂 A vela ludi stale pindalo na tuto nemocku a nemam kriveho slova fakt nie. 🙂 ja som bola uplne spokojna 🙂 a neboj sice som uz rodila ale to bolo bohuzial o inom a v Prahe. To sem nejdem ani prirovnavat lebo to je uuuplne niekde inde 🙂 cize tiez moje prve a porod sice kontrakcie 13hodin ale porod rychly a krasny 🥰🥰🥰 kedy ta to caka ten krasny den D? 🙂

roberta27
autor
19. apr 2021

@mandymoore123 ja som tiež nemala zazmluvneneho dr a všetko dopadlo dobre. Je tam teraz veľa mladých doktorov. Sestričky boli tiež veľmi milé, ochotné. Rodila som pred dvoma mesiacmi. Držím ti palce

mandymoore123
19. apr 2021

@roberta27 dakujem krásne. Snáď to dobre dopadne. Teda ste prišli do pôrodnice keď to na vás prišlo. Prijali vás a aký bol ďalší postup? Vôbec neviem na čo sa pripraviť.🙂

mandymoore123
19. apr 2021

@kika123kika už o dva týždne,je to už za dverami. Písala som do pôrodnice mail a vraj mám prísť keď to na mňa príde. Tak sa sledujem každý deň, či už niečo nezačalo,lebo viem že v tomto týždni to môže hocikedy prísť. Ďakujem za rady a tipy. Dúfam že to všetko zvládnem a nech som už naspäť doma s miminkom❤️

roberta27
autor
19. apr 2021

@mandymoore123 prišla som, spýtali sa, prečo- odtiekla mi voda bez kontrakcií. Chceli má otestovať, ale mala som test spred pár hodin, spísali so mnou pôrodnú správu, potom ma dali na pásy na 20 min , potom ma vyšetrila dr a keďže som sa neotvárala, tak som išla na ďalšie 2 hod na pásy, stále nič, tak som išla na oddelenie a tam to prišlo 😅

kika123kika
21. apr 2021

@mandymoore123 noo tak veru uz je to za dverami 🙏🏽🍀 neboj spoznas to aj ja som to spoznala a to bolo len ze mi tvrdlo v takych intervaloch brusko a slo mi to do krizov 🙂 a to som hned povedala priatelovi ze no dnes pokdeme a tak aj bolo 🙂 cize siiilno drzim palce a neboj vsetko bude ako ma a ani sa nenazdas a budes so svojou fazulkou 🙂

mandymoore123
21. apr 2021

@kika123kika ďakujem za podporu. Dúfam veľmi že všetko pôjde ako má a zvládneme to. Ak vás ešte napadnú nejaké tipy tak prpsom pozdielajte🥰 a môžem sa opýtať kde ste parkovali a kade ste sa dostali do pôrodnice? Neviem či je len hlavný vchod otvorený. Ďakujem ✨

kika123kika
21. apr 2021

@mandymoore123 mna bral priatel a zaparkoval k nemocnicnemu parkovisku a isli sme cez zadnu cast kde je prijem na pohotovost 🙂

Strana
z2