Pôrodnica Dunajská Streda - informácie 2023
Dobrý deň, prosím aké máte skúsenosti s porodnicou v DS? Som slovensky hovoriaca a mam pocit že už len to ich odpudzuje a zatiaľ pri týždenných kontrolách je prístup chabý a nepekný. Termín mám 30.5, DS som zvažovala kvoli rychlej dostupnosti. Budem vďačná za každú skúsenosť.
@strelkyna1 hmm lebo nečítam všade bohvie aké recenzie, chcela som ju len zvoliť kvoli rýchlej dostupnosti, no veľmi zvažujem moje rozhodnutie
@katarina97 treba zaplatit doktora a bude iny pristup. Žial inak by som ani nepriatela neposlala rodit do ds.
@katarina97 podobný názor ako vyššie, zdieľam. Ja by som ani neplatila, rovno vyber inú. Až tragické príbehy odtiaľ poznám. Neriskovala by som. Držím palce 🍀
@katarina97 z roku 2020.hroza. Tiež som to tak volila kvôli dostupnosti alebo bolo to hlúpe rozhodnutie. Ak budete mat dobrý bezproblémovy pôrod, tak super, inak oničom. Mala. Som zazmluvneneho doktora.. Akože, nad všetkým by som prizmurila oči, ale novorodenecke sestry si na mne zgustli. Dodnes neviem, čo som spravila, že som im tak nesadla. Neviem, ani nebudem už skúšať. Ale! Poznám. Ženy, čo sú ozaj spokojne..
@katarina97 kamoška tam rodila a tiež nebola spokojná.
@nikasmile akoze po mojej skusenosti s hospitalizaciou kvoli indukcii vam poviem niiiiiikdy viac! Bola som tam tri dni a odisla som na revers lebo to sa tam nedalo zvladnut, vyvolavali mi porod uplne nezmyselnym sposobom ktoremu moj gynekolog absolutne nerozumel a nepodporoval ho. Nikto ma o nicom neinformoval, vizity ziadne, v podatate tam iba lezite a neviete absolutne co sa deje a ak to chcete zistit tak vam to povedia po madarsky, nedajboze ich poprosim aby sa so mnou rozpravali po slovensky tak na mna kukali ako keby som prisla z inej planety. Peoste zle, spolubyvajuca chudatko sa tam vytrapila skoro dva tyzdne. Porod bol zevraj katastrofa a este ju aj zasivali bez lokalnej anestezy a tvrdila ze to bolo horsie nez samotny porod. Baby proste vyvyrujte sa prosim naozaj, tu nemocnicu obchadzat
@katarina97 ahojte je ki luto cim ste si presli :/ ja som tam rodila v roku 2020 v decembri navstevy neboli kvoli covidu. Neviem ci to bolo tym ze viem po madarsky neviem ale ja som zle skusenosti nemala. Az na par malickosti. Mala som zazmluvneneho lekara (ktory je aj moj gynekolog) a dali mi klystyr skor ako dosiel a skontroloval ma na kolko som otvorena. Dalej tam vola jedna neprijemna sestricka ale s tou som vola nastastie oen 5minut ani to nie a na izbe kde boli oaktacne ktore ma neustale kintrolovali ci mam mliecko bola jedna faaakt hnusna taka brckavovlass uz len pohlad na ni bol strasidelny 😂 mi domackala doslova prsnik a mala ako revala ju na ten prsnik tlacila. No ta laktacna vola akoze fakt topka topov hrozy :-/ a to sme tam kuseli necelych 6dni byt 🫢 rodila by som tu aj teraz mam termin na 3.2. Ale z hematologickych diagnoz by som mala rodit na antolskej tak som velmi zvedava nakolko aj o tej nemocke som pocula dost zle recenzie 🤷🏼♀️

Na cisársky rez dobrá nemocnica, ale prirodzene by som tam rodiť nešla (túto chybu som raz urobila... )