Ako zvládnuť štyri deti vrátane dvojčiat v 3izbovom byte?
Ahojte,
Ja viem, ze je tu milion roznych diskusii na temu dvojicky, ale potrebovala by som teraz realne nejake skusenosti, ako to zvladate, ked mate viac deticiek a zistite, ze cakate dvojicky. Da sa na to nejako pripravit? Da sa to zvladnut? Byvame v 3izbovom byte, ten zmenit nebudeme moct este par rokov. Auto by sa snad vacsie poriesit dalo. Stale sme pracovali s tym, ze ked tak kupime Ford Smax, kde su vzadu 3 isofixy. Ale vcerajsia kontrola u gynekologa vsetko zmenila 🙂 Na prvom sone pred 2 tyzdnami len poznamenal, ze nabuduce poradna, ale aj sono, aby sme skontrolovali. A vcera si spomenul, preco to chcel skontrolovat... ukazal mi 2 gestacne vaky s plodikmi...
Dakujem za vase pripadne postrehy 🙂
@anonym_9b5779? Nerobíš dobre.
@anonym_000a4a preco myslis a v com akoze nerobim dobre??
@anonym_000a4a preco myslis a v com akoze nerobim dobre??
@anonym_9b5779 Že sa mýliš. Že tej slobodnej bezdetnej krivdíš.
@anonym_9b5779 Že sa mýliš. Že tej slobodnej bezdetnej krivdíš.
@anonym_000a4a pozri sa ja plne chapem,ze zivot niekedy nie je fer,a ze niekedy osud nedopraje snom,a planom.Ale za to si vybijat svoju frustraciu na zenach,co maju viac deti je proste chore.Chapes??
Mne osud doprial presne tak a vsetko ako som snivala este v skole v maturitnom rocniku.Vsetko do bodky,a sny a plany pokracuju aj ked mam 5 deti.
@anonym_000a4a pozri sa ja plne chapem,ze zivot niekedy nie je fer,a ze niekedy osud nedopraje snom,a planom.Ale za to si vybijat svoju frustraciu na zenach,co maju viac deti je proste chore.Chapes??
Mne osud doprial presne tak a vsetko ako som snivala este v skole v maturitnom rocniku.Vsetko do bodky,a sny a plany pokracuju aj ked mam 5 deti.
@anonym_9b5779 Kventiaxu máš doma dosť ?
@anonym_9b5779 Kventiaxu máš doma dosť ?
@anonym_000a4a ty na niecom ficis???Daj si ho ty,ja ho nepotrebujem.Ja mam dobre a hlavne uz velke deti.Ak si si to este stale neracila vsimnut.

@anonym_000a4a podla tvojich vyjadreni ano.Myslim a mysliet si to aj budem.
@anonym_9b5779? Nerobíš dobre.