Čakám dvojičky?
Ahojte, som tehu, včera som bola na usg momentálne som 7+2tt . Bude ti znieť asi smiešne ale, mám divný pocit od začiatku tehu. Jednu dcérku už mám a toto čo sa mi deje teraz je príšerne celodenna nevoľnosť,brucho mám tak obrovské ako s dcérkou v 5.mesiaci. No ja som sa Včera pýtala svojej dr. Ci tam nemôžu byť dve :D a ona mi povedala ze na 100% mi to povie až okolo 12tt. Lenze ja som si na usg všimla niečo zvláštne, narýchlo som si pozrela dcerkine usg a nič také tam nebolo . Prikladam aj foto. Poprosila by som názor hlavne mamiek čo majú dvojicky či to môže byť to Co si myslím. Za odpoveď vopred ďakujem a prosím blbe komentáre si nechajte pre seba. Predsa len, sme ženy, každá sa niečoho obava a v podstate tento priestor je tu na to určený aby sme si vymieňali názory. Ďakujem ;)

je tu aj skupina tdravotníci na MK....možno oni budú skôr vedieť poradiť...
Ty si dr??
@klarissa25 koho myslíš? ja nie...
@deti95060810 autorku... Ja neviem teda ale ja pomaly na ultrazvuku nevidim ani kde je plod na začiatku nie to ze by som ho este skumala 😂😉
@klarissa25 keby som bola dr. Tak by som nemusela písať do diskusie ;) :D
@deti95060810 ahoj, nemáš náhodou link ? Nenašla som takú skupinu ;)
@ali999 ja som mala toto a tiež čakám len jedno 😄 tiež je tam podobná machula vľavo a tiež som mala pocity iné..😌
@ali999 prepáš nemám ,ale viem o nej....
@klarissa25 ja som na sone NIKDY nič nevidela, a to som úplne obdivovala lekára že vôbec on niečo videl , pretože moje sono pri každom dieťati trvalo asi 2 minúty...Lekár mal môj obdiv , že vôbec videl nejaké decko v tej rýchlosti.... 😉
@deti95060810 aj moje trvalo krátko. Pri dcérke som sa nikdy nevedela vysomarit že čo je kde a čo je čo..ale teraz Pri druhom som už videla aj sama 🙂
@stanusenka fuu tak snáď tam mám len to jedno ;)
@ali999 ja ked som čakala dvojičky tak som priberala pomalšie a brucho mi vyskočilo neskôr ako teraz ked čakám jedno. No a tiez mi pri nich nebolo absolútne zle, zato teraz pri jednom mávam závrate aj nevoľnosti. Chcem tym teda povedat, ze podla tohto sa nedá určiť koľko deti čakáš 😊
@nikpa no ani podľa toho čo si popísala....mne pri synovi bolo zle stále...ale pri dievčatách nič.... A s bruchom to bolo tiež rozdielne....Syn obrovské brušisko a pri dievčatách si ani susedia nevšimli že som tehotná... ale žiadne dvojky, všetko solo...
mne dr.na ultrazvuku v 8tt uz vedel povedat,ze cakam dvojicky.boli tam dve cierne machulky.zle mi bolo tak asi ako ked som cakala len jedno.
Ja som čakala jednovaječné dvojičky a lekárka to videla už v 7 tt.
Ak je to odlisne tehotenstvo, co sa tyka nevolnosti, tak skor to bude opacnym pohlavim, ako pri prvom. A kazdym dalsim tehotenstvom brusko sa objavi skor. Jedna mamicka 4 deti mi hovorila, ze pri poslednom mala tehotenske brucho pomaly uz pred otehotnen a to patri medzi stihle osoby.
Ked som cakala dvojicky, tak bolo vidno uz aj 2 srdiecka v 5+6tt. Za cele tohotenstvo som vracala 4x (hned na zaciatku a vzdy v pondelok rano o 7:55, poradu so sefom som mala o 8ej🤣). Z ostatnych priznakov mi akurat tak smrdelo maso a zelenina ako mokry pes. Pribrala som 15kg, brucho som mala asi ako s jednym, takze mi nik neveril, ze su fakt dve. Mali sa narodili 38+0tt, kazdy mal 3kg. Podla tvojej foto tipujem, ze bude jedno, akurat mozno ine pohlavie
@aria2020 ja som si robila test presne prvý deň meškajucej ms a ukázali mi hneď v sekunde 2 čiarky a čakám dvojky. Ak starká porodila dvojvaječné dvojky tak je veľká šanca že budu dve, ak jednovaječné tak je to náhoda.. (moja starká čakala dvojičky, dvoch chlapcov ale šmykla sa a potratila).. Ja čakám tiež 2 chalanov jednovaječnych takže neviem, asi je to náhoda, dedí sa uvoľnenie 2 vajíčok.
Akurat pozerám dátum, napíš ako to dopadlo 😍
@mamickalisticka ahoj, je len jedno..asi to bola nahoda no prekvapilo ma to riadne. No tesim sa moc moc aj tak 😊 a gratulujem!!
@aria2020 aj ja veľmi gratulujem ❤️ mne to doktor povedal až na tretej prehliadke, dovtedy tam bolo jedno 😅 ešte sa ho na tej prvej prehliadke pýtam či náhodou nie sú 2,no vraví mi ze tentokrát to nevyšlo... A o mesiac mi vraví a vy viete že su tam dve 🤔😃😃

@ali999 to by boli aj dva gestacne vaky..teda keby neboli v jednom..je to len machula ;)