Čakám dvojičky?
Ahojte, som tehu, včera som bola na usg momentálne som 7+2tt . Bude ti znieť asi smiešne ale, mám divný pocit od začiatku tehu. Jednu dcérku už mám a toto čo sa mi deje teraz je príšerne celodenna nevoľnosť,brucho mám tak obrovské ako s dcérkou v 5.mesiaci. No ja som sa Včera pýtala svojej dr. Ci tam nemôžu byť dve :D a ona mi povedala ze na 100% mi to povie až okolo 12tt. Lenze ja som si na usg všimla niečo zvláštne, narýchlo som si pozrela dcerkine usg a nič také tam nebolo . Prikladam aj foto. Poprosila by som názor hlavne mamiek čo majú dvojicky či to môže byť to Co si myslím. Za odpoveď vopred ďakujem a prosím blbe komentáre si nechajte pre seba. Predsa len, sme ženy, každá sa niečoho obava a v podstate tento priestor je tu na to určený aby sme si vymieňali názory. Ďakujem ;)
je tu aj skupina tdravotníci na MK....možno oni budú skôr vedieť poradiť...
@deti95060810 autorku... Ja neviem teda ale ja pomaly na ultrazvuku nevidim ani kde je plod na začiatku nie to ze by som ho este skumala 😂😉
@ali999 ja som mala toto a tiež čakám len jedno 😄 tiež je tam podobná machula vľavo a tiež som mala pocity iné..😌
@klarissa25 ja som na sone NIKDY nič nevidela, a to som úplne obdivovala lekára že vôbec on niečo videl , pretože moje sono pri každom dieťati trvalo asi 2 minúty...Lekár mal môj obdiv , že vôbec videl nejaké decko v tej rýchlosti.... 😉
@deti95060810 aj moje trvalo krátko. Pri dcérke som sa nikdy nevedela vysomarit že čo je kde a čo je čo..ale teraz Pri druhom som už videla aj sama 🙂
@ali999 ja ked som čakala dvojičky tak som priberala pomalšie a brucho mi vyskočilo neskôr ako teraz ked čakám jedno. No a tiez mi pri nich nebolo absolútne zle, zato teraz pri jednom mávam závrate aj nevoľnosti. Chcem tym teda povedat, ze podla tohto sa nedá určiť koľko deti čakáš 😊
@nikpa no ani podľa toho čo si popísala....mne pri synovi bolo zle stále...ale pri dievčatách nič.... A s bruchom to bolo tiež rozdielne....Syn obrovské brušisko a pri dievčatách si ani susedia nevšimli že som tehotná... ale žiadne dvojky, všetko solo...
mne dr.na ultrazvuku v 8tt uz vedel povedat,ze cakam dvojicky.boli tam dve cierne machulky.zle mi bolo tak asi ako ked som cakala len jedno.
Ak je to odlisne tehotenstvo, co sa tyka nevolnosti, tak skor to bude opacnym pohlavim, ako pri prvom. A kazdym dalsim tehotenstvom brusko sa objavi skor. Jedna mamicka 4 deti mi hovorila, ze pri poslednom mala tehotenske brucho pomaly uz pred otehotnen a to patri medzi stihle osoby.
Ked som cakala dvojicky, tak bolo vidno uz aj 2 srdiecka v 5+6tt. Za cele tohotenstvo som vracala 4x (hned na zaciatku a vzdy v pondelok rano o 7:55, poradu so sefom som mala o 8ej🤣). Z ostatnych priznakov mi akurat tak smrdelo maso a zelenina ako mokry pes. Pribrala som 15kg, brucho som mala asi ako s jednym, takze mi nik neveril, ze su fakt dve. Mali sa narodili 38+0tt, kazdy mal 3kg. Podla tvojej foto tipujem, ze bude jedno, akurat mozno ine pohlavie
@aria2020 ja som si robila test presne prvý deň meškajucej ms a ukázali mi hneď v sekunde 2 čiarky a čakám dvojky. Ak starká porodila dvojvaječné dvojky tak je veľká šanca že budu dve, ak jednovaječné tak je to náhoda.. (moja starká čakala dvojičky, dvoch chlapcov ale šmykla sa a potratila).. Ja čakám tiež 2 chalanov jednovaječnych takže neviem, asi je to náhoda, dedí sa uvoľnenie 2 vajíčok.
@mamickalisticka ahoj, je len jedno..asi to bola nahoda no prekvapilo ma to riadne. No tesim sa moc moc aj tak 😊 a gratulujem!!
@aria2020 aj ja veľmi gratulujem ❤️ mne to doktor povedal až na tretej prehliadke, dovtedy tam bolo jedno 😅 ešte sa ho na tej prvej prehliadke pýtam či náhodou nie sú 2,no vraví mi ze tentokrát to nevyšlo... A o mesiac mi vraví a vy viete že su tam dve 🤔😃😃

@ali999 to by boli aj dva gestacne vaky..teda keby neboli v jednom..je to len machula ;)