icon

Pohlavie bábätka - MUDr. Vladimír Brešťanský

drm21
15. aug 2023

Ahojte Bola som na Sone u pána doktora Brešťanského, Bola som čisto na určenie pohlavia, stalo sa niektorej že sa zmýlil lebo teda povedal ze chlapček a neviem či si mám byť tým istá, Prikladám aj foto. Aký je váš názor? Ďakujem

Pohlavie bábätka - MUDr. Vladimír Brešťanský
olivia_c
•
15. aug 2023

@drm21 ja ani neviem kde na fotke je to dieta 😄 na tvojom mieste verim odbornikovi, ma zrejme dlhu prax v urcovani pohlavia 😊

drm21
autor
•
15. aug 2023

@olivia_c samozrejme Tiež si to hovorím len človek sa tak pre istotu spýtať že či sa už niekomu zmýlil lebo len predsa Bola som už 19+1🙈 že človek výrad Poprípade aj nejakú drobnosť si už kúpil ale tak samozrejme som rada že je hlavne zdravé

drm21
autor
•
15. aug 2023
drm21
autor
•
15. aug 2023
elenita
•
15. aug 2023

Som si ista, ze vystudovany lekar s dlhorocnou praxou vie urcit pohlavie lepsie ako mamicky na MK 😉

drm21
autor
•
15. aug 2023

@elenita Chcela som len hlavne vedieť či sa niektoré stalo že sa tento pán doktor zmýlil keďže viem že chodí k nemu veľké množstvo žien aj omnoho väčšej vzdialenosti

ejbyk
•
Autor odpoveď zmazal
•
drm21
autor
•
15. aug 2023

@ejbyk prosím ťa ty čo to tu trepeš? keď nevieš nič rozumné napísať radšej nekomentuj a roluj ďalej

martul
•
15. aug 2023

@ejbyk ty si mešuge alebo čo. Ona nikde nenapísala že sa neteší!!! Chce začať po troške kupovať vecičku modré alebo ružové!!!?
Nám je smutno z teba.

ejbyk
•
15. aug 2023

@drm21
@martul ok dievčatá, tak to mazem nech máte pekný deň 😘 a nie ste na nervy už úplne.

drm21
autor
•
15. aug 2023

@martul Veď práve že človek sa teší a chce len mať istotu čo si môže vybrať a hlavne oznámiť babkám keďže všetci nedočkavo čakajú🙄 sme len zvedavý lebo som 20 týždni a doteraz sa nechcel absolútne ukázať🥰 nechápem také ženy ako je ona 🤦‍♀️ myslím že každý sa teší rovnako či je to chlapček alebo dievčatko hlavne že je zdravé❣️💖

martul
•
15. aug 2023

@ejbyk na nervy si akurát tak ty, kde si v jej príspevku vyčítala, že sa neteší?! Fakt, úprimne ma to zaujíma.

ivana715309
•
9. dec 2023

@drm21 myslím že chlapček

bukvica555
•
Autor odpoveď zmazal
•