tak a je to tu, druha cast
no nanus, aj ty si zmenila, super 🙂
no kočky!!! 😵 ja z vas odpadnem! vy ste ake krasne 😵 taketo zmeny sa mi pacia... vsetky sa pridame? 🙂
kiwi, a ty si ako menila? však žiadnu nemáš a spucuješ druhých 😀
no ja asi novú fotku dlho nebudem mať, odmietam sa v takotmto stave ukazovať 😝
grmi a to ma z coho z antibiotik?lebo plienky ani obrusky som nemenila..len ma silny moc teraz odkedy berie tie ATB...tak hned zajtra skusam...
nana dik za pochvalu...nova tema nove foto 😉 a aktualnejsie
jasne lalu, netrhaj partiu 😉 😀
keď schudnem, dám novú..... čiže asi tak rok po smrti 😀
lalu davaj...
kil v akom stave?
kili 😀
yasmi, moze to mat z tolkych liekov, samozrejme, ja som im ich po tom zakroku liecila takto, ale princip je rovnaky, potrebuju to stlmit zapal, neboj toto zaberie, daj si ale plienku pod neho alebo uterak, lebo sa moze stat, ze sa ti bude mrvit a vyleje sa tak nech nie si cela mokra 🙂
grmi aj ja som zmenila, nech nie som cierna ovca... ci biela vrana... ci ako to je 😀
yasmi, si kocka, fakt!
kili, nebud labut - v akom stave???
nan, aj ja si prosim recept na ten tvarohovy kolacik 😝
grmi fiha, viac vidno dekolt ako tvar 😀 , taky maly leusko a uz... 😀
inac ani ja som maleho nedokazala udrzat v tom repiku a tak som ho posadila do lavora a tam si clapkal a bol spokojny 😀
grmi dufam ze zaberie...ma ten koniec uplne cerveny ☹
alebo ako helka pise, posad ho do toho 😀 nasi krasne drzali, mna jednou rukou objimali a drzali ako hluchy dvere 🙂
sak ja aj dovane s nim sadnem do repiku len nech tolko neknucka...chuda
hlavna vec ze berieme probiotika a aj tak ma znicenu floru 😠
verim ze mu to pomoze
helka vam pomohlo? uz je dobre?
lalu, mas to v ip 😉
nana, no keď mám tých 20kg na vyše 😝
lalu u mna je to hlavne o dekolte, nie o tvari 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a moje sikovne dieta ma proste talent 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale kili, prosim ta, kasli na kila!!! nie su dolezite... 😉
nana, tycke do fazule sa to hovori 😀 😀 😀 😀
ale naozaj si z nich netreba robit tazku hlavu, ved ja som jak velryba, ale zily mi to nettrha veru 😉
Grmi uz je to OK, ale vo vani mu to mame prehahovat a vtedy pisti 😒
hej to este chvilu potrva, aj u nas to presne tak bolo, ale neboj o dva tyzdne ani nebudes vediet ze nieco bolo 🙂
nan, ukladam medzi favoritne recepty, vyzera byt super a rychly, take recepty zboznujem 😝 dakujem!!!
kocky idem lahnut lebo ma nejako berie...
dobru nocku...
nana, no ja sa na seba nemôžem pozerať 🙄 , ale do chladničky to ide 😠 😀 si asi na chladničku dám zrkadlo 😀
vyhrabala som stare diaciky, hodila som par do albumu 😉
dobru yasmi 🙂
kili, dobra strategia, vidis mozno by to aj mne pomohlo 😉
yasmi bude, neboj, vtedy sa to hoji, nasi drzali jak hluchy dvere, ked som im to davala prec, aby neprechladli, tak plakali, ze este 🙂